Linda här hejjj !!!



Eftersom Nicole är i Polen bad hon mig blogga här idag!


Jag har haft en helt awesome dag. Jag började dagen med att skaffa in pengar till små barn i Afrika som behöver det. Efter det hade jag bara två fnuttiga timmar, och sen slutade jag. Inte alls en så dålig dag med tanke på att det är vappen idag! Klockan 15:30 ska jag och träna (buhhuhhuuu, saknar Nicole :<) och efter det bär det av och festas! Vi ska till en kompis och ha roligt idag, har en känsla av att det kommer bli SÅÅ hejsan! Imorgon har vi ledigt från skolan, och dessutom kommer Polenpeoples hem!

Hoppas ni läser Nicoles blogg aktivt, fast hon inte själv är här aktivt ^^ Hon är tillbaka snart, jag lovar!
Ha en helt super vappen ni alla!! Kramar, en okänd Linda.

om att packa

Vet ni vad? Jag kan inte packa. Jag är urdålig på det. Det börjar alltid bra. Jag gör en lista på grejer jag ska ha med mig. Sen börjar jag gå igenom mitt klädskåp och bara: "oj den skjortan har jag aldrig använt, jag tar med den nu!". Vadå, som om jag plötsligt sku använda den bara för att jag inte är hemma? Till sist har jag helt för mycket kläder med mig och ingen väska är tillräckligt stor. Så kommer jag på att fan, jag måst ju ännu ta med skor. Så det slutar med att väskan väger ett gram under gränsvikten och handbagaget väger minst 10 kilo. Haha, ha en fin dag!


nya kläder-nice!


I'm off

Tjenixen! Nån av er har kanske undrat vart jag är påväg (tror inte att jag har nämnt det här?) så nu får ni veta det. Jag, och typ 29 andra från skolan, ska till Polen. En liten resa på fem dagar, vi ska se förintelselägren och kolla in städerna. Äta gott (jag får äta vad jag vill hela "veckan") ska vi också göra. Fast jag inte är super excited så ska det bli roligt att se ett nytt land och jag tror nog att resan blir lyckad annars också.
Vet ni vad jag inte tycker om med att resa? Hotellrum i all ära men jag saknar alltid min säng så sjukt mycket! För i min säng kan jag bara sjunka in bland mitt stora täcke och mina tusentals dynor. Ååh. Hur är det med er? Finns det nåt ni saknar jättemycket när ni är borta hemifrån?
Ha det bra! Kram
P.s. Jag har helt sjuka omelett-cravings nu. Konstigt..


torsdag kväll

Är så jäkla sjukt trött just nu. Kom just hem, åt ett bröd med ett stekt ägg (så gott!) och ska just börja packa. Mamma är på urdåligt humör vilket förstör min kväll. Inte skoj. Jag som har haft en så bra dag! Köpte två grejer idag, det kommer en bild på dem senare under veckoslutet. Ni kommer att få stå ut med tidsinställda inlägg under tiden jag är borta, alltså till den andra maj. 2.5. Tyvärr blir det dessutom säkert bara ett om dagen för jag har inte alls lust att blogga just nu (inte bara idag, bara nu i mitt liv) av olika orsaker. Ska se om jag sku få lite inspiration till att blogga när jag har kommit hem, annars tar jag kanske en paus. Vet inte liksom riktigt vad jag ska skriva om på bloggen och det är tråkigt för mig att bara skriva vad jag har gjort varje dag. Börjar kanske satsa mer på bilder, om jag har tid. Oh well, nu ska jag packa. Kommer att ta timmar. Godnatt!


moi

Är på urdåligt humör. Klockan är inte ens 8 och allt har redan börjat gå fel. Jag har redan hunnit gräla med mamma. Om vad? Jobbet förstås. Jag är superstressad över jobbet och skolan för jag har massor att göra och jag hinner inte med nånting. Jag har massor att göra idag och kommer inte att hinna med nästan nånting av det heller. Jag är helt dödstrött men får inte sova längre. Vill bara gå tillbaka till sängen och sova lite till men jag måst hinna fixa med bloggen lite, så den inte blir lämnad helt åt sitt öde när jag flyger iväg imorgon. Kom igen våren, sommaren, solen och alla worryfree days, var är ni?! Nej usch, nu tar jag mig i kragen och försöker vara lite positiv.
Före jobbet idag har jag skola och före skolan ska jag shoppa. I en hel kvart. Okej jag ska kanske förklara vad jag menar.. Eftersom jag sticker imorgon på morgonen och ska jobba genast efter skolan så hinner jag inte riktigt gå köpa en klänning som jag länge har tittat på. Därför ska jag göra det nu på morgonen före skolan. Med lite tur borde jag till och med hinna i tid till skolan. Så vad sägs om det? En bra början på dagen, eller hur? Om jag inte känner för att ha engelska skippar jag kanske timmen och shoppar lite mer, struntar kanske i att köpa klänningen och köper nåt annat istället.
Ni ska ha en fin dag, jag hör av mig från jobbet eller när jag kommit hem!

söndag på jobbet

tatueringar

Sitter på jobbet och googlar om vad lotusblomman symboliserar. Vill ju inte ta en tatuering för att senare få veta att bilden symboliserar nåt hemskt.
Så, vad jag redan visste:
Lotusblomman symboliserar tro på en själv (vet inte var jag läste det)

Vad jag upptäckte idag (tydligen finns det ganska många olika uppfattningar):
Most tattoo enthusiast feel that the a lotus tattoo represent life in general.
The symbol represents the struggle of life at its most basic form.
A lotus flower tattoo can also represent a hard time in life that has been overcome.
Lotus symbolizes the purity of heart and mind.
The lotus flower represents long life, health, honor and good luck.

Vad tror ni? Ganska bra va, passar mig jättebra tycker jag själv. För en del orsaker som inte behöver nämnas här också. Om 17 dagar fyller jag 18 och då kan jag ta min tatuering när jag vill, bara jag vågar. Om nån annan känner för att ta en tatuering och cill komma med mig så sku det vara roligt, blir en bättre upplevelse då och känns inte fullt så hemskt kanske. Ja och om nån undrar var på kroppen jag ska tatuera mig så skippade jag nacken/ryggen som jag först hade funderat på och tänkte satsa på liksom sidan, under armen.. Kanske ni förstår bättre om jag visar en bild.

 

med en sån klänning vill jag ha min tatuering!!


onsdag 25.4.2012

God morgon! Hinner blogga nu på morgonen för jag är lite sen till skolan. Hade ett hål i min mage när jag vaknade så jag måst ta lite tid och fylla det med ett bröd. Ovanligt att jag är hungrig när jag vaknar. För övrigt hoppas jag att det här fina vädret håller sig..!
Min dagens består av: blue jeans, vit tskjorta som är lite för genomskinlig haha så på den har jag min läderrock och en grå halsduk. Very nice. Håret i hästsvans har jag dessutom. Nu ska jag till bussen, puss och kram


två timmar kvar

Har haft en helt okej jobbdag idag. Samtidigt har den varit helt hemsk. Men resten av min dag har också varit intressantare än vanligt faktiskt. Så, let's take it from the beginning.
Vaknade 7, fick skjuts till esport, tränade en timme, åkte till skolan med världens sämsta busschaffis som vägrade släppa ut människor från bussen. Eller märkte inte att nån ville ut.. Well i alla fall hade jag sen engelskatimme och höll ett tal som jag skrev i bussen påväg till skolan. Fick ganska mycket beröm faktiskt, haha.
Annars var skoldagen ganska normal med spenatplättar till lunch. Det ända speciella var att vi röstade fram abilogon och det var sån drama och gräl och förklaringar och allt att det var helt löjligt. Logon bestämdes ändå, eller texten åtminstone. Det blev: A Bit f*cked up. Wohoo, det var den jag ursprungligen ville att sku bli vald.
Efter skolan stack jag till apoteket med mamma, sen körde hon mig till jobbet och här har jag varit sen dess. Det har bara varit några kunder idag men en satt inne i stugan och drack kaffe med mig i säkert en halvtimme. En medelålders typisk finsk man, lite tråkig, som frågade mig på dejt! Visste inte vad jag sku säga för jag måst ju vara trevlig mot kunder men kom igen, han var typ i pappas ålder. Usch.
Femtiden kom Helena hit och vi pratade och gjorde inget fiffigt tills hon for iväg för kanske 10 minuter sen. Nu ska jag fortsätta med HIMYM och kvart före 9 kör jag hem. Ha det gött!


today

Haha, vet ni vad som hände idag? Okej det är inte alls så hemskt roligt, jag skrattar bara för jag är så irriterad på mig själv. Alltså, trött som jag var igår kväll så glömde jag att sätta på min väckarklocka. Lyckligtvis har jag en inbyggd i mitt huvud verkar det som, så jag vaknade glatt av mig själv halv 8. Då ska jag gå hemifrån senast 08:41. Brukar vanligtvis vakna sju och få sjukt bråttom för jag är som en zombie på morgonen, eller jag rör mig lika långsamt åtminstone. I alla fall så hann jag borsta tänderna, tvätta mitt fejs och springa ner till källaren och dra på mig de första bästa rena plaggen jag hittade. Hoppade i converserna och gick iväg till skolan. I tid! Nu kanske nån undrar vad som gick fel. Well let me tell you. Jag stod på busshållplatsen och bussen var i röda ljusen och jag var superglad över att vara i tid. Så kom jag på att jag hade glömt mitt busskort hemma. Så jag kom en kvart försent till timmen för jag måste gå efter det. Fan säger jag bara. Fast det var så fint väder och så varmt att jag inte riktigt kunde vara arg, hehe. Dessutom visste jag att jag sku på jobb efter skolan och där sku vara en snygging..
Haha, på tal om snyggingar så var det en kund som flirtade med mig idag. En asiatisk man som talade sjukt dålig finska och engelska som sa nånting i stil med: "You're new here, right? It's good that someone as pretty as you work here so more people want to come here." Jag bara, ehh japp vad bra då! Ha en bra golfrunda.. Eller nåt. Haha nej, nu ska jag skriva mitt tal som jag ska hålla. Godnatt!

photo editing-min nya drog. hehe och så vill jag ju visa min nya skjorta åt er! nice huh?

kaffe, geisha + keso

Har en tuff jobbdag bakom mig. Alltså: nästan inga kunder, för mycket himym och för många koppar kaffe. Jag tycker inte ens om kaffe. Håller på att skriva ett tal om varför unga ska ha sommarjobb, det var det enda jag kom på att ha om, och hittills har jag bara skrivit några punkter. Och golfen stänger om 45min, hehe.
Vad har ni gjort idag? Nåt skoj? Förresten, om ni vill komma hit nåndag så kom gärna och håll mig sällskap, det blir lätt lite ensamt ibland, hehe. Emma kommer hoppeligen hit med brownies på onsdag och Embla också, ska bli roligt!
Nu ska jag fortsätta med himym, laters

en kvällsdos av..

..how I met your mother. Passar fint efter min långa dag. Har varit hemma i ungefär en timme nu (allt fixande med att stänga golfen tog längre än jag trodde det sku göra, fast pappa var där och hjälpte mig hehe), ätit supergod middag med efterrätt och fått lite presenter av pappa. Eller presenter och presenter. Fick en nyckelring och en I ♥ Singapore skjorta i xxxl storlek som jag kan sova i. Ganska bra va?
Nu är jag och Mel ensamma hemma, hon sover och jag kollar på himym. Päronen åkte just iväg efter brorsan och hans kompis. Deras flyg landade väl just i Finland, ska bli roligt att se hur pepparkakig brorsan är. För fast jag är vit som en snögubbe på sommaren så är min familj inte det, konstigt nog. Well, ha en fin kväll, godnatt

två från veckoslutet--älskar min nya superdry hoodie, den är så varm och skön!

haters gonna hate

Är på jobb, igen. Det är urtråkigt här men jag klarar mig, har bara två timmar kvar nu som tur! Eftersom det är kvällspass jag har idag är bollpojken här, inte för att jag ser mycket av honom. Han meddelade ändå att han sku gå till butiken vilket ju var snällt. Har haft en hel del kunder också, det är skitmånga golfare här idag, säkert tack vare vädret-så sjukt härligt! Satt ute i solen i en timme och skrev en moddaessä och det var skönt som bara vad.
Förresten, tänkte bara nämna här nu när nån smart person har gått och kommenterat lite, t.ex. skrev nån "anonym" att det är 11 och 12 åringar som läser min blogg. Men vadå, låt dem läsa. Jag läser bloggar som yngre personer än jag har. Jag förstår alltså inte riktigt det hela med att inte nånsin kommentera nåt positivt på bloggar, bara en massa negativt. Hur orkar folk sätta sin tid på sånt?
Annars då. Jag tänkte kolla på nån film här snart kanske, om inte jag kommer på nåt bättre att göra. Datorn här på jobbet är faktiskt min räddning. Samtidigt undrar jag hur jag nånsin har kunnat sitta framför datorn och surfa runt på nätet i timmar? Nu blir jag bara uttråkad. Fast jag klagar inte, mitt alternativ är att gå kratta eller nåt och det orkar jag inte med haha. Ha det gött
bara för att videon är fin.
p.s. oojoj det kom just två tyskar in här! fick tala engelska och gud så mycket lättare det är än att tala finska. borde kanske flytta till england..?

13:51

Ååh vad det är varmt idag. Sommaren är påväg, wohoo! Igår skickade jag inbjudan till några vänner för min 18-års fest och på fredag åker jag till lite varmare breddgrader några dagar. Men före det ska jag hinna med en massa skoj. Ska jobba fyra dagar, köra, träna som en galning och softa med vänner. Låter ganska bra va? Men för att ta saker i rätt ordning: nu ska jag köra till famo (pappa är ju hemma nu så nu får jag köra igen!), sen blir det jobb från 15 till 20:30 och jag är lite osäker på vad jag ska göra vid stängningsdags men jag antar att det reder ut sig sen. Efter jobbet kör jag hem och cyklar + tränar som en galning. Får se om min dag alltså blir jättebra eller riktigt dålig, mest beroende på hur det går på jobbet.


girls night

Bilder från igår kväll

Lördagsmiddag, film och soffhäng. Det är sista kvällen hemma med bara mamma och lil sis. Försöker gå sova ganska tidigt, så jag orkar jobba före jobbet imorgon. Som jag för övrigt inte alls har lust att gå till, vill bara stanna hemma framför tvn och kunna gå träna när jag vill. Jaja, det är väl såhär när man blir äldre. Puss på er

@ work

Intressant jobb jag har. Kom hit till golfen halv 10 (en lördag!! gissa om det var svårt att stiga upp), gjorde allt jag måste (öppnade alla dörrar, satte ut flaggor, fick alarmet att tjuta som värsta polissirenen) och krattade i typ en timme. Var nära att ge upp och gå till sello några gånger för jag hatar att kratta, det var typ tredje gången i mitt liv som jag gjorde det nu, det regnade och mina fingrar höll på att falla av. Fick allt krattat i alla fall och sen dess har jag suttit ensam i min lilla stuga, lyssnat på musik, läst snabba cash, ätit morötter, försökt reda upp en lång lina och haft allmänt tråkigt. Telefonen har ringt två gånger och första gången övervägde jag faktiskt att inte alls svara. Just kom min första kund, en söt gammal gubbe, och jag behövde inte ens sälja nåt åt honom för han hade ett gammalt kort som han trodde att säkert fungerar ännu. Helt bra, är lite osäker på dethär med kassamaskinen, haha. Dethär är ganska roligt faktiskt, synd bara att det är så få kunder att jag inte riktigt lyckas få in vanan med att betjäna dem. Oh well, nu ska jag fortsätta med mitt, om 2,5h slutar jag för dagen och ska via galna dagarna till esport. Ha det gött!

vet ni vad som är konstigt förresten? det åker in en massa bilar på golfen men de bara svänger om och kör iväg igen? kanske de vill få golfa ensamma för de är så dåliga..

feel good every day

Bestämde att jag ska köpa ett par Vans i nån snygg färg åt mig

Hur söt är inte den? En dag ska jag ha en liten mops hemma hos mig.

äntligen fredag

Tjatja!
Det blev inget jobbande idag på grund av regnet. Skitskönt egentligen men jag tänkte bara "nej nu får jag ju inte pengar". Haha för jag ser bara lite fram emot att få shoppa som en galning med mina egna pengar för en gångs skull. I alla fall så kom Helena efter mig, Linnea och Filippa från skolan och jag fick skjuts hem, så skönt! Hann just stoppa i mig ett snabbt mellanmål före vi åkte till galna dagarna med mamma. Dagens saldo blev: träningsbyxor + sportbh (visar en bild nån dag), 2 x shampo, 4 x film och 3 x cd. Filmer: Letters to Juliet, Abduction (med twilight-killen haha), Hangover part 2, Up in the air och Revolutionary Road. CD: Alicia Keys och Aerosmith (mammas val) och Lana Del Rey. Provade ett par vita byxor (vill ha såna nu!) men de var fula som bara vad och satt dåligt. Synd.
Nu lagar vi cesarsallad och lyssnar på musik, mamma, lillasyster och jag. Senare ikväll åker jag till Linnea med ett gäng tjejer och kanske några killar för lite häng.


ösregn

Fast det regnar och är kallt idag kan jag inte riktigt tycka att det är jobbigt. Regn är bättre än snö, alla gånger. Jag har finska timme nu, vi gör studentuppgifter och jag är nästan klar med min så jag tar en paus. Efter nu, och matrasten, har jag bara en engelskatimme kvar och sen slutar jag. Skönt. Sen blir det jobb från 15 till 20:30 och filmkväll efter det. Nu är timmen slut, så jag ska gå, laters

blue jeans

Har inte hunnit blogga alls idag, sorry. Eller, jag tänkte sätta in ett inlägg nån gång mitt på dagen men jag kom inte på någon rubrik så jag struntade i det. Nu är jag äntligen hemma, har varit det i snart en timme, och har ont i magmusklerna och huvudet. Magmusklerna för att jag har haft iskallt hela dagen så jag har spänt mig, huvudet för jag har huvudvärk. Det är säkert för att mina byxor har fallit hela dagen och jag har hållit på och dragit upp dem hela tiden och gud vad det är jobbigt.
Bortsett från att jag hade iskallt och dåliga byxor har jag haft en bra dag. Hade en lugn skoldag, händelselös som vanligt. Tog bussen till sello, gick till golfen och träffade bossen. Han var inte så hemskt pratsam men verkar vara helt symppis. Krisse lärde mig sen grunderna om allt från golf (kan inget, hehe) till hur kassamaskinen fungerar. Enligt det jag förstod av vad han sa så är det ganska chill med allt, mina vänner får gärna hälsa på bara de uppför sig, de får golfa gratis, jag får äta vad jag vill och vara på facebook hur mycket jag vill. Om jag gör nånting fel är det inte hela världen. Så det verkar lugnt. Vi tog också en liten tur till tukkun och köpte chips, choklad, muggar, skedar osv till cafét. Har aldrig varit på tukkun förr och det var som paradiset. Massor mat, onödiga saker (skedar, gafflar, servetthållare..) och så vidare. Haha, ville köpa allt som fanns där.
Två timmar efter att jag kom till golfen (två timmar som jag får betalt för) tog jag bussen till hagalund och gick omkring där ensam en stund och kollade mest om det fanns nya filmer som är värda att köpa.
I morgon ska jag jobba för första gången och jag hoppas att det är lite varmare för annars tror jag att jag dör lite. Dessutom hoppas jag att Krisse är där för att hjälpa mig, hehe. Så keep your fingers crossed för mig! Kan kanske blogga från jobbet imorgon om det inte händer nåt medan jag är där. Nu ska jag kolla på Criminal Minds, laters


I still remember

Vet ni vad, om det är nånting jag hatar, påriktigt alltså, så är det kall vind. På grund av den jävla arktiska blåsten som vi har här nu har jag gått omkring och haft iskallt hela dagen. Att dagen dessutom har varit ganska pissig har inte gjort nånting bättre. Jag åkte för att träffa bossen på golfen idag, men hade fått fel tid så jag väntade i 45minuter i onödan. Köpte en födelsedagspresent åt Embla, tog tåget till grani, missade just en buss och måste vänta på nästa hur länge som helst. Som tur var mamma på bra humör när jag kom till hagalund så vi köpte två hoodies, ett par strumpor (don't ask why) och sju filmer. Sen sku mamma hem och jag sku träna. Hade ingen motivation alls men tränade ändå i en timme och så fortsatte jag med det jag gör mest nuförtiden, att vänta på bussar. Det är som en hobby. Haha. Det tog nästan en timme för mig att komma hem och jag är dödstrött nu, borde skriva essä och se på Grey's men jag funderar på att skippa essän. Har dessutom ännu också kallt och det är verkligen inte roligt. Hoppas vädergubbarna har rätt när de påstår att det ska bli femton grader i slutet av veckan..!

filmerna vi köpte: ronja rövardotter (har haft lust att kolla den jättelänge nu, älskade den som liten), eat pray love, straw dogs, memoirs of a geisha, the tourist, the queen och the social network. bra va? har inte ens sett alla så det blir ett trevligt veckoslut för mig, hehe ;)

you sing a sad song just to turn it around

Är dödstrött, har huvudvärk, är stressad och vill egentligen bara gå hem och sova. Men nej, jag ska vara i skolan till halv tre, gå prata med bossen på golfen klockan tre (för jag ska börja jobba imorgon), försöka hitta till hagalund och gå shoppa efter mötet, träna på kvällen och skriva en moddaessä när jag kommer hem. Hur fan ska jag orka/hinna med allt?! Dagar som den här sku det vara så jäkla skönt att ha körkort, som tur har jag väl det snart. Ha en fin dag, kram


penkkiurheilija

Tjejerna kom vidare till final! Sjukt bra jobbat, wohoo! Handisfanatiker här hej. Det var en rolig match idag måst jag nog säga, massor bekantingar och människor överlag.
Annars då, min dag. Hade skola, provutgivning (franska-8, engelska-9) och tog tåget till sello. Träffade Ems och Embla för lite arnolds bagel och munk, shopping och chill. Det var roligt att träffa dem, som vanligt. Femtiden tog jag bussen till grani, gick till Linda, åt lite och så var vi på esport i nästan en timme. Bra dag..!
Nu är jag supertrött och lite halvstressad för imorgon, men det får ni veta mer om sen. Godnatt!

after-workout pic. före ni tänker nåt om skillnaden på Lindas och mina muskler har jag två saker att säga. 1. hon har en handiskarriär bakom sig=armmuskler. 2. jag spänner inte mina ;)

min älskade Petra är hemma igen och för det är jag såå glad!!

ny favorit

Det är nåt med den här sången..

God morgon på er! Jag har stigit upp och ätit morgonmål-det blev lite gröt bara snabbt, och nu ska jag researcha lite om St. Patrick's Day före jag ska iväg till skolan. Helt hemskt väder förresten, eller hur? Regn och snö och jag tror nästan att vinterjackan får hänga med idag, usch. April borde inte se ut såhär. Well, ha en bra dag i alla fall!
Speciellt EMBLA, som har födelsedag idag!

two things

1. brorsans hår efter att jag klippte det

vad tycks? blev ganska kort, lite längre högst upp.. om ni undrar varför han har shades inomhus-solen sken i hans ögon

2. den här härliga tjejen fyllde 18 igår så för att fira det får ni se hur otroligt bra hon är!
saknar henne massor och vi har inte setts sen i augusti (hon bor i LA) men snart kommer hon till Finland igen!

pink

Wohoo grattis tjejer! Grani tog hem vinsten--förstås. Skitbra spelat, tyckte jag.. Hehe det är så roligt för jag kan inte riktigt så mycket regler och hinner aldrig se vad som händer så Linda bara: HEEEEEEEJ!!! och jag: vad hände? Så är det oftast, fast idag såg jag själv en del saker faktiskt. Funderar på att kanske googla fram lite handisregler..?
Glömde förresten tidigare att nämna den andra grejen som gjorde min morgon lite dålig, det var inte bara att jag var långsam. När jag satt i bussen påväg till skolan kunde busschaffisen som vanligt inte köra, så min väska föll på golvet och ALLT rullade ut. Mina ringar, pengar, allt. Eller ja, allt smått. Det positiva var att jag hittade ett nagellack som jag har sökt en tid.
Jag åt just min andra middag idag om ni är intresserade. Det var bara malet kött så det är väl inte så farligt, och jag åt inte mig sådär illamående-mätt hos Linda, hehe. Fattar inte att mat är så gott, har sjuka cesarsallad cravings nu men mamma lovade att jag får det i slutet av veckan.. Score!
Nu ska jag kolla på dhw och cykla lite, pusspuss

lånade Lindas ljusröda tröja idag, en färg som jag aldrig använder. känns ovant men mamma tyckte det var fräscht. vad tycker ni? barbie, baby eller helt okej?
jag vet att det inte blir bättre av att jag tar bilder på mig själv i badrumsspegeln haha

spongebob

Ojoj vilken morgon jag hade idag. Den började fint med blå himmel och att jag var pigg och orkade faktiskt stiga upp, men sen börja allt gå dåligt. Inte jättedåligt men i alla fall. Jag var sjukt långsam, långsammare än vanligt, så jag missade minst 3 bussar. Övertalade mamma att köra mig till senare bussen så jag hann säga hejdå åt brorsan som åkte till spanien. Undrar hur det går för honom där, han är inte alltid precis vassaste pennan i penalen om vi säger så. Igår fick jag till exempel veta att han en tid nu har tvättat sitt hår med tvål för han trodde det var shampo.. Sån är min brorsa.
Nu sitter jag på Lindas säng och vi ska på handismatch. Efteråt ska jag hem och kolla på dhw, missade förra veckans episode så jag hoppas att jag hänger med, hehe. Aah mina muskler värker lite förresten, rumpan speciellt. Vi var på bodypump med Linda, jag vågade gå trots min rädsla för hardcore timmar som jag nu plötsligt har fått. Roligt var det och jag bara förvånades över en tjej men en gigantisk rumpa, haha.
Måst sticka, laters

15.04.2012

Det är kanske inte så bra att jag fastnar framför himym.. Jag gick just en sväng till kylskåpet och märkte att det var helt tyst här hemma. Så jag ropade på mamma, lillasyster och brorsorna - ingen svarade. Ringde till mamma bara för att få veta att de var i sello. Hade helt missat det, hehe. I alla fall ska jag gå ut nu, tänkte sätta mig i en skön stol och läsa Snabba Cash. Senare ska jag klippa lillabrorsans hår för han ska till spanien imårrn och kan inte gå omkring och se ut som han gör nu, som ett lejon typ. Ska bli roligt att se hur det går när man släpper mig lös med hårklipparen.. Sätter in en bild sen, bara det blir bra haha.

Nätshoppade lite just och märkte att jag nu på våren och sommaren dras till grejer som känns ganska fräscha på nåt sätt. Inte bara svart och grått som vanligt. Roligt med omväxling, bara jag lyckas köpa nåt av det jag vill, hehe. Förresten så försöker jag nu hitta nånting att ha datorn i, nåt snyggt skydd liksom.


blue skies

Så härligt väder ute! Tror att jag måst sätta mig ute och läsa lite före jag ska till esport. Tänkte försöka mig på 90 minuters hotyoga men eftersom jag inte har yogat på 3-4 månader får jag nog kanske skippa det och börja lite lättare. Därför ska jag pumpa lite och sen gå på hot stretching. Får ta yogan nån dag under veckan istället.
Men, före jag drar iväg för att svettas ska jag läsa som sagt, fast just nu börjar jag min morgon mjukt med god frulle (knäckebröd + kakao) och himym. Är beroende.
Ha en fin söndag!


varför snöar det?

Det snöar fast det borde vara varmt. Tycker inte alls om det. Fast eftersom jag sitter inne hela dagen stör det inte mig så mycket. Idag har jag kört i två timmar, kollat på himym, läst tidningen och ätit. That's about it. Just körde jag lite till och snart ska jag äta middag och klockan 21 tänker jag se på Public Enemies. Skön lördag, fast det känns som att jag borde springa omkring på stan och luncha med vänner eller nåt liknande, istället för att bara chilla hemma. Men vet ni hur mycket jag bryr mig om att jag är tråkigaste personen på jorden? Inte alls.

i väntan på varmare dagar..

Matlagning med Adele på G, sköönt.

TITANIC

Idag är det 100 år sen Titanic sjönk. Helt sjukt, hundra år är ju jättemycket.. Men för det så får ni ett litet inlägg om det. Vi sku egentligen gå kolla Titanic 3D med Emma men det verkar som om hela Finland har bestämt sig för att gå se den idag så det blir inte av. Får göra det nästa vecka istället. Men Titanic filmen ska ni se, i 3D eller annars bara, om ni inte har sett den! Den är lång, men så jävla bra, och det skadar ju inte att se på Leo DiCaprio i tre timmar, hehe.

Paret som syns i 1:39 fanns på riktigt med på båten, de hette Straus tror jag. Jag läste lite om Titanic för några dagar sen och fast jag visste det mesta från förr så det är påriktigt ganska intressant. Hemskt bara med alla människor som dog, bland annat den då rikaste mannen i världen.

lördag

Hur är det med er idag? Hade ni otur igår? Själv hade jag en riktigt super dag och kväll, ingen otur för mig alltså. Vi kollade Avatar med Jenny och pratade lite, tog det bara lugnt. Hon for hem ganska tidigt och jag var uppe halva natten och såg på HIMYM. Idag har jag också kollat på himym, har egentligen inte stigit upp ännu alltså. Orsaken till varför jag inte nästan ens har vaknat ännu fast klockan är halv 1 är att jag inte har nån aning vad jag ska göra idag. Inga idéer alls. Nada. Kanske ska jag träna, kanske träffa nån vän, kanske bara hänga framför tvn hela dagen? Ute tänker jag i alla fall inte vara i dethär vädret. Blåsigt, mulet, kallt. Nästa vecka ska det vara femton grader och sol så jag satsar på att gå ut då.. ;)
Ha det gött!


Friday the 13th

http://www.kandeeshop.se/sv/ <--- skitsnygga skjortor och toppar! I like, ska definitivt beställa hem några av dem!
Vet ni vad, jag tror att nåt är lite fel med mig. Jag sov just, igen, i tre timmar. Jag är bara så trött hela tiden, att när jag sen sätter mig på soffan hemma somnar jag bara genast.. Vad händer med mig??!
Nå, i vilket fall som helst så ser min kväll lugn ut så jag klarar mig. Jenny kommer hit och vad vi gör får vi väl se sen, vi kollar väl på film tror jag. Ska bli roligt att bara softa med henne!


grått, vått och blåsigt

Hola! Hur mår ni idag? Själv kan jag säga att jag mår prima. Fredagen den trettonde har varit riktigt trevlig hittils, som en fredag ska vara. Började 8, kom lite sent till timmen (hehe, jag vet att jag lovade mig själv att inte göra det men tydligen är jag väldigt dålig på löften som jag sätter åt mig själv), slutade 20min för tidigt, gjorde inget viktigt i en halv timme, var på en 75 minuters föreläsning om snällhet (lite konstigt och ovanligt ämne men ganska intressant faktiskt) och hade engelska diskussionskurs + ugnspotatis till lunch. Nu är jag alltså redan hemma, på riktigt sjukt bra humör (jag älskar regn, speciellt då det doftar sommar) och ska ha en skön fredag hemma tänkte jag. Ska kolla serier och filmer, nätshoppa, cykla, göra lite muskelträning och äta gott. Imorgon far pappa till Singapore en vecka och brorsan åker på måndag till Spanien så jag ska försöka umgås med dem nu så det inte blir överdos av mamma och lillasyster nästa vecka.
Förresten, alla ivriga shoppare borde kanske ta en titt i postlådan när de kommer hem, Galna Dagar katalogen har nämligen kommit! GD är som julafton här hos oss, fast det är mest kläder vi köper och det är två gånger om året.. Wohooo!


H&M FAA

Har ni kollat in h&m's Fashion Against Aids kollektion för 2012? Skitsnygga kläder tycker jag. Kolla också denhär sidan, hur roligt med en massa bilder av människor som pussas? I like it.

speciellt tycker jag om dehär shortsen!

12.4

Om en månad har jag födelsedag, wohoo!

Annars så, det blev inte så lyckat det där med att se på mumin, somnade typ en kvart in på andra delen och sov i tre timmar. Tydligen var det jobbigare för mig än jag trodde att vakna klockan sex. Nu har jag ätit spenatsoppa till middag och mitt huvud värker mer än nånsin. Det kommer Criminal Minds om 10 min och efter det tänker jag lägga mig i sängen med min cosmo och bläddra igenom den lite. Har saknat att läsa tidningar..

har gått in på att använda mycket hoodies nu, så sjukt skönt.. hehe


vid min svans

Ibland hatar jag att ha linser. Speciellt då de gör att det känns som att ögonen är fulla med sand, som mina gjorde för en stund sen. Så nu är jag en glasögonorm resten av dagen, haha.
Misslyckades med mitt löfte om att inte skolka eller komma för sent alls denhär perioden. Jag kom fem minuter för sent till första timmen och skippade den sista för att fara hem och kolla på mumin. Det är så sjukt roligt. Mumin: hela mumindalen är översvämmad. Muminmamman: nämen, nu blir pappa glad! Haha alltid så positiv.
Har lite leffasnacks (chokladägg) och kakao så jag tror min dag kommer att tillbringas i soffan. Sköönt. Ha det gött, sätter in några bilder senare.


rellatimme

Tjatja! Har rella just nu och läraren är minst sagt lite konstig. Berättar lustiga storyn om sin släkt och sin ungdom.. Bloggar med telefonen så undra inte om nånting är konstigt. Dethär är faktiskt mitt tredje försök på ett inlägg idag. Jag hade tänkt blogga när jag for hemifrån idag. Jag vaknade sex, gick hemifrån 6:13, åkte buss till esport och träffade Linda. Det var jättefint väder idag på morgonen, det var ganska varmt, solen höll på att gå upp, fåglarna sjöng och det var inte mulet som nu. Skönt! Vi gick på en easy timme, duschade, var i bastun, körde till Linda och åt snabbt före skolan började. Ååh nu ska jag äta makaronilåda, laters!

now you're just someone I used to know

Hittade denhär på en blogg jag läste, så jag lånade den lite..

10 favorit-

Färg: blå som himlen är på sommaren
Mat: mammas mat + biff med nån god sås & franskisar, gärna grillat.. ååh dregel
Musik: svenskt (Veronica Maggio, Oskar Linnros, Melissa Horn...) och annat soft
Film: A Walk To Remember, Burlesque, Pirates of the Caribbean och såå vidare
Sport: att göra själv: pumpa skrot (hehe), att se på: handis, hockey eller säbä
Årstid: sommar!
Veckodag: veckoslut
Destination: London, franska rivieran, karibien
Glassmak: vanilj
Tid på dygnet: kväll

9 just nu
Humör: trött, lite stressad, glad
Smak: valio ykkösmaito
Kläder: träningskläder + svart hoodie
Bakgrund: kylskåpet
Ljud: tvn och föräldrarna som pratar om nåt onödigt
Nagellack: ljust som jag köpte i st. raph
Tid: 22:11
Omgivning: köket, mat, min telefon
Irritationsobjekt: skolan

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina nära vänner: jag tror det.. jo
Brutit mot lagen: japp
Blivit arresterad: nejdå
Badat naken: japp
Varit med på TV: om jag minns rätt så nej
Kysst någon du inte känner: har väl hänt..

3 personer
Du kan berätta allt för: mina nära vänner
Du tycker om: mina syskon
Du inte gillar: personer som är otrevliga mot andra.. annars vet jag inte

2 val
Kaffe eller te: te, eller kaffe med tusen liter grädde
Vår eller höst: vår då det påriktigt är vår. typ i maj.. älska maj

1 önskan
Att jag vågar ta en tatuering.

en äckligt somrig bild som jag tog för några år sen, väntar så på varmare väder!


onsdag

Hej, jag har helt glömt att blogga idag. Inte för att jag sku ha haft tid att göra det. Började 8, hade en tråkig skoldag till halv 3 och hoppade på tåget till sello. Gick omkring längre än jag hade tänkt, köpte en cosmo, ett par vita spetsshorts och silverringarna jag så länge har sökt. Älskar dem, så snygga! Tyvärr är mina fingrar lite olika tjocka (hehe) så ringarna sitter lite hur de vill. Fast det bryr jag mig inte om så mycket.
Efter min shoppingtur åkte jag till esport, tränade en timme med Linda och kom hem. Det tog superlänge att komma hem för bussarna gick så dåligt och det var jättekallt, inte alls roligt. Nu har jag iaf ätit och kollat på Glee. Pratade dessutom på Skype med Petra i nästan en timme och oj vad jag saknar den tjejen! Ska bli roligt att träffa henne när hon är hemma igen.
Dagens Grey's episode är helskum. Förstår inte riktigt varför de ska hålla på med såhär konstiga idéer.. Well, med lite tur är nästa del awesome. Ganska underhållande är det ju nog ändå såhär.
Godnatt på er! Sätter in ett inlägg senare idag så ni får nåt att läsa inatt när ni inte sover, haha. :)


10.4.2012

Hade hälsokunskapstimme idag och vi pratade lite om reklam med supersmala modeller och självkänsla och sånt. Allt med hälsa, självkänsla osv intresserar mig jättemycket och jag började fundera på hur det är för människor som påriktigt har dåligt självförtroende och inte alls är nöjda med sig själv, vad tycker de när de ser pinnsmala modeller eller snygga kändisar? Och hur tänker de om sig själv?
Själv är jag ju absolut inte helt nöjd med min kropp eller utseende, men jag är inte missnöjd heller. Jag ser ut som jag gör och accepterar det för jag tycker om mig själv som jag är. Ibland när jag har funderat på att "detdär sku jag kunna förändra på mig själv", nånting stort då alltså, så har det slutat med att jag vet att jag inte sku kunna ändra nåt för då sku jag inte mera vara jag. Hehe, fäster mig lite emotionellt vid allt från människor till gamla kläder. Men det är inte det viktiga just nu, vad jag egentligen undrar är varför jag är så intresserad av saker som självkänsla och sånt? Kanske för att jag själv har varit tvungen att kunna lita på mig själv och tro på mig själv i svåra situationer i mitt liv och det har gjort mig ganska stark och jag förstår därför inte hur nån inte kan lita på sig själv. Du själv är ju det bästa du kan ha, bara du själv tror det.
Det är konstigt hur olika vi är och hur en del kan ha det jobbigt och inte tro på sig själv medan andra inte alls vet hur de känner. Sku vilja kunna hjälpa människor att lita på sig själv för jag tror att om man är nöjd med sig själv kan man vara trevligare mot människor runt sig också..
Djupa grejer, började bara fundera på det idag. Råddigt inlägg blev det dessutom, haha.
Förresten, läs grejen om DISA i dagens hbl, en bra artikel och jag har själv varit med i disa och tycker att det är ett jättebra påhitt. Nu ska jag sova, godnatt!


trött

Kom på att jag missade despis igår, kan man kolla det på nätet? Alltså från nån finsk sida? Jag vet inte riktigt vilken episode det är så de vanliga filmsidorna blir det lite jobbigt med..
Men, idag har jag varit i skolan (kom inte för sent till en enda lektion!), ätit knäckebröd med gurka och funderat på att jag antagligen aldrig kommer att äta det efter att ha slutat skolan för jag äter bara det i skolan, jag har städat hos famo och varit och tränat. Nu blir det middag, film och nånting som jag just nu inte kommer ihåg. Hade tänkt göra nåt.. Jaja, jag kommer väl på det sen. Känner mig som en uppblåst ballong nu för att jag har ätit så mycket idag och det är inte speciellt kul.
På tal om ballonger ska vi kanske ha vattenkrig med skolan i slutet av maj, sku säkert vara ganska intressant. Oj vad jag väntar på sommaren, vattenkrig, att simma, sola, softa, äta glass, gå omkring i bikini eller shorts... Snart!!


good morning sunshines!

Idag är det en bra dag. I can feel it. Klockan är bara lite över åtta men jag har redan hunnit göra lite viktiga grejer och mitt huvud snurrar av tankar. Dessutom är jag ganska taggad på att gå till skolan, ni vet, ny period nya mål. Mitt mål är att varken komma för sent eller skolka en enda gång under perioden. Den här perioden betyder ju förresten att det är sommarlov om åtta veckor!!! Så skönt.
Men, nån av er kanske undrar vad det är jag har hunnit med idag, well let me tell you: jag har packat mina träningskläder, satt nya batterier i min klocka i badrummet som har visat på halv elva i snart ett år, jag har äntligen kunnat äta en avokado. Haha, alltså mamma köpte avokado åt mig för kanske två veckor sen men de mognar så sjukt långsamt att jag nu först kunde äta en och guuuud vad gott det är!
Nu sk jag fortsätta med min dag, ha en fin dag!
P.s. Ett litet meddelande till dem som känner mig och tycker om kaka: vi har en stor oäten kaka i kylskåpet om nån är sugen, så kom bara och hälsa på om ni vill ha!


lalalaa

Kom just hem efter en rolig dag. Vi åt tortillas, kollade på friends och gjorde en liten film åt vår amerikanska vän. Visar den senare ;)
Resten av kvällen går åt till att kolla på filmer (Freaky Friday och kanske Step Up), duscha och städa. Som tur börjar jag först 10 i morgon, så jag får sova, om inte jag satsar på morgonträning?


sista dagen på påsklovet

Somnade 5, vaknade halv 1, fortsatte se på filmer med Channing Tatum (haha, het!) och åt morgonmål. Det har jag och Lotta gjort. Nu är finnarna här och vi ska fixa nånting at äta. Skitdålig uppdatering här, förlåt för det. Nu ska jag gå, laters


Chris Medina-What Are Words

Fin sång!!
Är hos Lotta, skönt att det bara är vi och hunden hela dagen + natten så vi gör precis vad vi vill. När jag kom hit softa vi bara en stund, sen bestämde vi oss för att cykla till ABC för att köpa morot och dipp. Hade otroliga problem att hitta en cykelpump och till sist lånade vi grannarnas. Slutade ändå med att min cykel hade ett tomt bakhjul hela vägen.. Skoj, cyklar nog inte på en tid mer. Nu ska vi äta middag, ciao!

sunday

Hej på er!
Är pigg och glad efter att ha sovit superlänge. Drömde en dröm som när jag vaknade tänkte att: shit denhär måst göras till en bok/film! Sen somna jag pånytt och drömde en annan dröm som verkligen inte är värd att visas för omvärlden och så glömde jag min geniala dröm.. Synd. Sku ju ha kunna skrivi en egen twilight serie och blivit rik på det!
Men istället för att göra det ska jag klä på mig, köra brorsan till en kompis, köra mig själv till esport, träna, komma hem och fara till Lotta. Hade tänkt träffa lite andra kompisar idag men kom fram till att det sku bli lite tajt med tiden.
Vet ni vad jag ser fram emot att göra förresten? Att åka till stan, gå till havet och sen bara sitta vid havet och äta glass. Älska havet, älska sommaren, älska glass. Ååh vad det blir skönt.


påskmiddag

Famo och momi är här och jag sitter vid matbordet och bloggar och lyssnar medan de vuxna pratar om körkort och att köra. Det är roligt för momi kommenterar allt på franska så jag lär mig lite samtidigt. Vi åt just en sjukt god trerätters middag och jag åt till och med memma till efterrätt, det har jag aldrig gjort förr. Alltså, det var en tesked memma och typ en liter grädde, hehe mums!
Tänkte se en film idag, vet inte bara vilken.. Några förslag?


euphoria

Har inte hunnit blogga på hela dagen, I'm so sorry. Men igår, det var en lite konstig kväll men ganska rolig. Vi tog det lugnt hos Ronja, hoppade i Helenas bil och körde till stan med musiken på högsta volym. När vi var framme dansade jag säkert i fyra timmar, köpte franskisar med Linda och Tim och skrattade mycket. Hade en otrolig migrän (haha, fick veta att det antagligen var det..) så jag drack inte en droppe och var inte i så full gång som jag kunde ha varit. Hade roligt i alla fall och kom hem tvåtiden. Det var den kvällen det.
Idag väcktes jag halv 11 av min syster, lite före 12 körde jag efter Emma och Assi och så låg vi bara i mitt rum, åt bröd och kollade på film hela dagen. Har inte skrattat så mycket på länge som jag gjort idag, haha. Snart får vi gäster så jag måst klä mig i nåt lite snyggare.. Sku inte orka för att vara ärlig. Well, försöker höra av mig senare idag.. Ha det gött!

Janu, jag och Linda. och Assi.. En enda bild från kvällen alltså, förutom denhhär:

tog en bild på utsikten från balkongen, intressant va?

you put on quite a show

Träna (med Linda), köra, gräva genom alla lådor och skåp i hela köket på jakt efter proteiner, äta och duscha. Det har jag gjort och ska göra nu. Efter att ha duschat fixar jag mig och hoppas på att komma iväg till en kompis för att grunda inför kvällen. Åker kanske via Helena så får jag skjuts, hehe.
Senare ska vi in till stan för en födelsedagsfest, har inte särskilt höga förväntningar men jag hoppas på mycket dansande iaf. Har saknat att bara dansa omkring, det var en tid sen sist.
Kom på att sello inte är öppet idag så jag kan ju inte gå försöka hitta silvriga ringar som jag ville. Fan. Måste improvisera nåt annat. Åker till sello imorgon istället. Efter att ha tränat. Känner mig ganska hardcore när jag tänker träna så mycket nu.
Okej nu hoppar jag i duschen, ciao
Om inte jag lyckas slänga in ett inlägg mera ikväll så ska ni alla ha en bra dag + kväll!


friday

Hejsan svejsan!
Hade en rolig kväll igår med mycket god mat och roliga släktingar. Kom hem runt 12 och sov i elva timmar utan att vakna alls, så trött var jag. Nu är jag superpigg och glad och ska dra iväg och träna med Ems bara jag är färdig här. Fick inte köra till stan igår så jag kör idag. Sen ska jag se om jag sku en sväng till sello idag då jag inte gjorde det igår heller. Är i stort behov av silverringar nu.. That's all for now, ha en bra dag!

vi köpte ett presentkort från h&m och fick ett åt oss själv (mig) på köpet. 5€ wohoo!



detaljer


PÅSKLOV

Så skönt med lite extra ledigt från skolan! Så skön eftermiddag. Så skön kväll. Så skönt liv.
Har världens bästa känsla nu efter att ha tränat ordentligt i lite på en timme. Glömmer alltid hur bra det känns efter att man har tränat (och ätit en halv burk keso). Nu har jag duschat, fixat mig pånytt och sitter och gör inget medan jag väntar på att åka iväg. Idag ska jag nämligen köra in till stan! Får se hur det går men det blir en skön kväll med kusinerna (en av dem blir tonåring nu och hon ska firas) och familjen vid havet. Åker kanske en sväng till sello om jag hinner.. Är på jakt efter smala silvriga ringar som borde finnas på h&m men jag har iaf inte sett dem i butik? Nåja, jag ska iaf bara softa och glömma all skolstress. Sjukt så trött jag blev av denhär provveckan. Kommer att vara tillbaka efter lovet med riktigt ordentlig motivation för sista perioden..!
Tar med kameran ikväll så det blir ett litet bild-inlägg imorgon eller idag med en massa (o)intressanta bilder.
Pusshej ha det gött!

keso och kakao

Usch, jag har ingen vidare bra dag idag. Skrev ett halvdåligt prov, orkade inte med skolan och kom hem. Som tur körde Helena mig så jag behövde inte gå i blåsten, nog för att det är sjukt skönt i solen och lite sol sku inte skada. Är alltså på lite tråkigt humör men jag hoppas det blir bättre när jag har fått ut mina prov och har fått träna med Ems efter skolan. Ska bli så jäkla roligt att få vara med henne lite igen när vi inte har lyckas ses på en vecka. Dessutom är jag glad över att jag äntligen hinner träna igen, har varit så trött och stressad på grund av provveckan att det inte har blivit av. Nu ska jag ta upp träningen på allvar, igen.
Dessutom ska jag planera lite vad jag ska ha på mig imorgon, tänkte satsa på att inte ha klänning. Berättar mer om det imorrn! Laters


nytt i garderoben

En ny, supersöt bh från Gina Tricot. Färgen syns lite dåligt på bilden men jag älskar den, så somrig och fin. Superskön är den dessutom. Ååh vilket lyckat köp!

choose to shine

Hej på er!
Jag har officiellt bästa dagen på länge på G! Allt har gått bra idag och jag har haft turen på min sida, för det mesta. Mamma körde mig till skolan på morgonen, vi kollade the Grey Zone på hissan (urtråkig, rekommenderas inte!), fick ut proven (10- ohyeaaah!) och så var det raka vägen till sello för lite shopping. Köpte en liten grej som jag är superglad över, visar senare. Det ända dåliga som hände idag var att jag missade ett tåg i sello, fast det slutade med att solen tittade fram och fiskmåsarna skrek och flög omkring och det kändes som sommar och gud så jag kände mig glad. Hoppade på en buss upp till skolan som den tjockis jag är och hann i tid till lektionen. Efter timmen hann jag till bussen och var hemma före två. Så nu är jag på toppenhumör. Resten av min dag ser ut såhär:
14:45- ca.18:00= öva på engelska
18:00-19:00= köra
19:00-??= se en handismatch
??-??= köra hem
21:00= se på Grey's och träna
Hoppas ni har en bra dag och njuter av det fina vädret! Laters

bilden är härifrån. sjukt sköna bilder, eller hur?


...

Åt just en jättegod middag med färskpasta, pesto, mozzarellaost, parmesan, tomat, basilika, pinjenötter och så äppelpaj till efterrätt. Sjukt gott och nu känns det som att jag spricker. Skippade träningen idag eftersom jag var så trött att jag sov i två timmar och har inte mått så bra nu efter det. Försöker cykla lite ikväll. Konstigt hur lat jag blir genast om jag ska träna ensam, är inte peppad alls och ofta slutar det med att jag inte alls tränar. Sku vara härligt att träna med nån biff som står och skriker åt mig att "träna för faaan du är så tjock!!!". Motivationen sku väl vara ganska bra då. Haha. Well that's not gonna happen.. Får väl nöja mig med en kompis som tränar med mig.
Hur får ni motivation till att träna om ni är ensamma? Tips?
Jag är världens sämsta på rubriker förresten. Vet aldrig vad jag ska skriva. Undra alltså inte, haha.
Dessutom ber jag om ursäkt för mina urtråkiga inlägg. Allt handlar om mat och att göra ingenting. Skyller på provveckan..

mysigaste stället i huset efter min säng helt klart! här ska jag vara hela kvällen ;)

ikke pikke pö

Klockan är 12, mitt i veckan, och jag är ren hemma. Vet ni hur skönt det är?? Helt otroligt jävla skönt! Jag hade franskaprov idag och det gick inte särskilt bra, haha. Så tvingade jag en snäll kompis att köra mig till bussen och nu fixar jag brunch åt mig själv och ska kolla på film. Det blir ciabatta med basilika, tomat och olivolja (kanske lite mozzarella om jag hittar nåt i kylskåpet) och ett glas kakao. Det är så äckligt väder (vart försvann våren?!) att jag har iskallt och inte alls känner för att gå ut mera fast jag hade lovat mig själv att gå träna. Tror att jag försöker släpa mig till esport en stund och så ser jag om jag kan köra hem i snöyran. På tal om att köra så fick Helena körkort idag!! Woopwoop way to go!
Vet ni förresten vad som är gott? Ciabatta (eller bara nåt bröd) med fikonsylt. Har blivit lite kär, och jag som inte ens tycker om sylt. Men jag råder er att smaka..! Rådd-inlägg. Nu ska jag välja film, kram

jag idag, slängde bara på en svart tröja med mina jeans och orkade inte fixa håret, hehe

såå jäkla gott! mmm


telefoninlägg

Provar att blogga från telefonen. Tänkte också dela med mig av lite intressant information. Jag lackar mina naglar, läser snabba cash och tänker på imorgon. Har på känn att det blir en bra tisdag. Jag har bara skola till halv 11 och sen tror jag det får bli film, träning och lite åka runt med bilen. Okej nu somnar jag snart, hoppas inlägget syns, godnatt!

ojdå..

mycket tycker jag om kakao. Och så går det när jag öppnar nånting; chipspåsar, popcorn, kakao, mjölkburkar.. Jag grät lite inombords när dethär hände, fast det var svårt att gråta när jag märkte att förutom bordet och golvet så var hela jag täckt i kakao. Mysigt värre ju.
Tog just en paus i läsandet (har lärt mig en massa nytt!) och kollade igenom bloggar som jag själv hade skrivit upp åt mig nångång för länge sen. De flesta var inget att ha men denhär var ganska fin tycker jag! Speciellt då jag lär mig franska samtidigt. Måst nog berätta för franskaläraren om att jag läser den, då får jag höjt vitsord. :) Det behövs. Undrar vad som har hänt med mina franskakunskaper.. Jag brukade vara bra på franska, nu är jag säkert sämst i klassen. Kanske det bara är jag som är lat och de andra har orkat lära sig? Ska i vilket fall som helst skärpa mig nu och lära mig tala franska flytande! Punkt slut.

sockerfylla

Är inne på mitt femte glas kakao nu och shit vad det är gott! Om ni undrar varför jag inte pluggar franska är det för att jag behöver mamma till det och hon är i butiken. Köper en massa gott. Ciabatta och broccoli bland annat. Jag försökte just byta utseende på bloggen (det finns en sida där man kan hämta gratis stilmallar osv) men det funkade inte riktigt.. Det ända som hände var att "Nici's" försvann helt så bloggen hade inget namn. Helt tydligt är dethär med datorkoder inte min grej. Nu tänkte jag kolla lite HIMYM och dricka ännu mer kakao. Såå jäkla gott, fattar inte att jag inte har druckit dethär förr. Laters


måndag

Hade just biologiprov. Vi undersökte lök, äppel och blad istället för att ha prov så jag har inget att klaga på, haha. Nu ska jag välja mellan att kolla slut the Last Song och läsa Snabba Cash. Tror jag satsar på att börja med filmen och sen läsa. Vadå nörd?
Efter franskaförberedelsen ska jag snabbt hem via och sen till bibban för att läsa på prov med Ems. Hur mycket vi faktiskt läser återstår att se. Sen ska jag försöka få pappa övertygad om att komma hem i tid så jag kan köra lite. Förresten, varför snöar det i april? Det borde ju bli grönt nu, inte vitt. Måste till och med ta mina vinterskor i bruk igen och det kan jag säga er att inte var särskilt roligt. Usch.
Ha en fin dag!


you're awesome

Ligger i min rena säng, läser första kapitlet av Snabba Cash, planerar morgondagen och lackar naglarna. Dessutom är jag lite sur på iPaden som alltid tar bort inläggen jag har skrivit. Usch. Men jag är för trött för att skriva allt pånytt, det har varit en lång dag. Och så har jag ätit så mycket att jag mår illa. Momis mat är inte något man tackar nej till precis.. Annat än suttit hos momi och träffat släkten har jag också kört i över två timmar. Märker nog hur jag blir bättre hela tiden. Jag älskar faktiskt att köra, och eftersom jag inte har läst på prov alls idag så har jag väl en framtid som rallyförare eller nåt. Haha. Nej nu ska jag börja sova snart, bara jag läst klart det jag ska om JW. Om nån inte har kollat Snabba Cash med snyggingen Joel Kinnaman så råder jag er att göra det, för den är helt sjuuukt bra! Har blivit beskrivd som: framfusig, fräsig och fettgrym. That's something, right? Godnatt, kram :)

docksides

Sebago öppnade en butik på Fredriksgatan under veckan och om det är nåt jag länge har längtat efter är det att äga ett par dockare. Vet inte om de egentligen är så snygga ens men de känns rätt på nåt sätt. Så dit ska jag så fort jag har pengar i plånboken och solen skiner.

vad tycker ni? själv tycker jag nästan mest om de gråa fast de bara finns för män..

vad tycker ni? själv tycker jag nästan mest om de gråa fast de bara finns för män..


busy day

Jag vaknade idag med tron att jag har en hel dag för att göra ingenting. Tänkte se om jag orkar läsa på prov, tänkte börja läsa Snabba Cash och kanske kolla på en film. Men nej, så blir det inte. Halv två sätter jag mig vid ratten och kör mamma till Hagalund (!!! längre bort än förr), sen kommer jag hem, går i duschen och så ska vi till momi för att äta. Inget dåligt med det men jag hade sett fram emot att få göra ingenting. Kanske jag överlever..
Läste förresten slut the Last Song och jag tror jag måst kolla filmen. Typ nu, tills det blir dags att köra. Awesome. Vad ska ni göra idag?

gamla godingar.. har ni åsikter om nya bloggen då? hiss eller diss?

1 april 2012

Första april idag. Vanligtvis brukar det betyda att man lurar varandra på ett eller annat sätt (hos oss är det lite som: "titta det står en ljusröd elefant ute på gården!" *personen tittar på gården* "april april!") men idag betyder det en nystart för mig. Ny månad, ny blogg. Efter att ha provat alla (och jag menar verkligen alla) olika bloggsidor så slutade det med att jag bestämde mig för att försöka mig på blogg.se. Får se hur det blir. Känns lite ovant och jag tyckte ju om bloggspot så mycket, men samtidigt är det roligt med lite omväxling. Känner mig så full av kreativitet att jag inte vet vad jag ska göra.

Eftersom jag inte kan använda blogg.se ännu så kan jag inte heller ha en egen header. Så vi säger väl hejdå åt min gamla header för en tid framåt iaf.. :(


RSS 2.0