sista november

Vilket också betyder hejdå movember! Har inget emot lite skägg på en del killar, men som andra ser ut när de låter allt växa tycker jag det är bra att allt nu återgår till det vanliga efter idag.
Hur som helst är det en riktigt skön sista dag i november vilket betyder att början på december kommer i form av glögg, chokladkalendrar, julsånger och tagg inför julen. I väntan på i morgon..
Hade roligt och satte lite polaroid-effekt på bilderna. Vad annat när man inte har en polaroid kamera?

snöstorm

Det kan väl kallas storm när det blåser så hårt att bilen inte hålls på vägen? Har trotsat ödet två gånger idag och kört till och från skolan. Det blir väl ännu två gånger till snart. Skrev mattaprov och det gick urdåligt men är så trött att jag inte bryr mig. Väntar bara på ikväll, på att få komma till ett varmt ställe med bra musik och få skaka rumpa hela natten.

All den hör snön kom på en natt. Fattar inte. Men det ser fint ut i alla fall.

Christmas countdown - 25 days

Julfest, julafton, nyår. Åtminstone tre tillfällen den kommande månaden då man får klä upp sig lite. Tyvärr vet jag inte vart min nyårskväll för mig så jag kan inte bestämma mig för kläderna nu, men julen och julfesten kan jag ju planera. Julfesten i skolan är inte så speciell så det blir mer casual, medan julafton med min familj oftast betyder att man klär sig fint. Det kan jag ju inte klaga på, älskar att klä upp mig för det är så sällan man får göra det. Satte ihop ett litet inspo collage (undviker provläsning) och tänkte gå en sväng till stan nåndag. Kanske kolla in BikBoks nya butik?
Julfest + julafton. Byter nog ut skorna till julafton då jag antagligen kommer softa i yllesockor hela dagen.. Men svarta långklänningen är jag säker på. Min är dessutom så mycket finare än den på bilden (hehe) så det kommer bli perfekt!

burrr

Minus tre idag. Vintern är här och det går rykten om att det ska vara över minus 16 nästa vecka. Så typiskt finska vintern, först är det varmt till november och alla är sura för det bara regnar hela tiden, sen plötsligt är det -20 och alla är på ännu sämre humör. Själv smittas jag av Emmas kärlek för vintern och tycker det är fint med lite vitt.
Sovmorgon idag. Just nu dricker jag varm kakao, som alltid, och funderar på vad jag ska göra med min morgon. Kanske se en film?
 

frustration

Borde kanske bara sova istället för att sitta uppe och bli på sämre humör hela tiden. Är stressad fast vet inte över vad, har bara en orolig känsla i bakhuvudet. Dessutom har jag sökt genom halva internet på jakt efter en speciell topp men inte hittat vad jag söker. Hittade mycket annat fint ändå. I morgon är det ledig förmiddag så jag hinner träna, softa och göra nåt intressant. Ska kanske fota lite.

MOVE

 
Vill resa. Nu.

I choose to be happy

Min dåliga morgon blev bättre av att provet gick helt bra, sen körde jag hem lite kompisar före jag förstod att jag själv också kan åka hem så här sitter jag nu. Hemma. Dricker varm kakao och lyssnar på musik. Gör absolut inget fiffigt och njuter av att ha riktigt varmt för en gångs skull. Tänkte tillbringa min dag med en bra bok men nu undrade Assi om jag kommer till stan. Grejen är bara den att så fort det blir kallare, halare och snöigare så undviker jag att vara ute. Om solen skiner en fin vinterdag kanske jag gör ett undantag, annars ugglar jag bara inne hela vintern. Det är främst det där kalla jag inte klarar av. Blir helt konstig av att ha kallt och mår inte bra av det.
Nu blir det 90210 som jag inte hann se igår och sen kanske jag ska möta upp Assi nånstans dit jag kan köra. Älska lathet.
Så snygga var vi på lördag.. Puss

my work here is done

Heja Nicole! Har suttit på min säng från halv tre till åtta idag och läst historia. Kan inga årtal eller något annat fiffigt men vet allt om indianerna i alla fall. (Därför bilderna på tuffingarna nedanför.)
Tog en paus för att duscha och äta middag men annars har jag läst nonstop. Tack vare min elva timmars skönhetssömn förra natten somnade jag inte heller medan jag läste..ovanligt.
Nu ska jag ännu jobba mig igenom lite tråkig text, kolla 90210, äta lite frukt och läsa lite Fifty Shades. Sen blir det sova. Vad har ni gjort för skojigt idag då?


sleep

Är helt obsessed med allt som har blommor. Vet inte vad det är men en viss sorts bilder med blommor tilltalar mig jätte mycket just nu. Jaja, nu ska jag sova i alla fall. Fyra timmar sömn räcker tydligen inte för mig, är helt slut. Ska läsa lite Fifty Shades före jag somnar, del två har börjat bra. Godnatt

sånt

Måst medge att jag tycker mer och mer om One Direction och deras musik. Söta killar dessutom. Så jag lyssnar på samma musik som min 11åriga syster, yes!
Sov fyra timmar förra natten och höll på att somna när jag skrev prov på morgonen. Just nu känner jag mig inte så förfärligt trött men jag tror att jag bara ska läsa lite historia idag och sen gå sova tidigt. Kan inte tro att jag säger det här förresten men när jag fick höra att det ska snöa på onsdag blev jag faktiskt glad. Är så trött på regnet och allt det gråa, lite vitt sku vara fint. Det sku göra min julstämning ännu bättre dessutom. Räknar redan ner dagarna till julen, det är 29 dagar kvar. Så det är bara lite på en månad kvar av 2012. Sjukt.
Behöver hjälp förresten! Försöker hitta en lugn sång med rätt känsla för min fotopresentation imorgon och kan inte hitta nån bra. Har provat med allt från Adele till Melissa Horn men inget funkar. Bilderna (med temat "tid") är fina i sig förresten, men när jag satte ihop dem till ett bildspel blev det bara dumt. Är inte alls nöjd men försöker tänka på varje bild som en enskild istället för på helheten. Irriterande.

bättre sent än aldrig

Jag har bara stressat hela dagen idag och nu märker jag att det var av en bra orsak. Har suttit framför datorn och jobbat i timmar och är inte närapå klar ännu. Tjolahopp tjolahej här kommer jag att sitta hela natten. Så är det upp i gryningen för att skriva prov också.
Hur som helst tänkte jag berätta lite om mitt veckoslut. På fredag var vi alltså på Fork och så åt vi en sen middag på Tony's Deli. Lite dyrt men jag rekommenderar verkligen, allt var så gott! Lördag var en av de där dagarna då man undrar vad vädret har för problem. Det är snart december och jag tvättade bilen utan att få kallt. Var är snön?! På kvällen åkte jag till Jenny för lite födelsedagsfirande. Hade en super kväll med många glada vänner och god mat. Kom hem femtiden så idag sov jag till tolv, åkte till famo för att fota lite, kom hem och jobbade med skolgrejer och nu på kvällen tog jag bilder på pappa och lillebrorsan för skoluppgiften. Inte så lätt som det låter, båda gjorde miner och kunde omöjligt vara normala. Att pappa såg ut som en tibetansk munk på vissa bilder gjorde det inte lättare för mig heller. Skrattade så jag fick ont i magen. Nåja, nu ska jag fixa klart bilderna jag tog, skriva lite och sen får jag väl äntligen sova.
Fint med glas - på Tony's Deli.

madness

Fork på fredag var helt otroligt. Amazeballs. Visste genast att det sku bli bra då de började med en sång som denhär. Älskar den sången, stor favorit just nu. Hittade Fork-versionen också, så ni kan se hur bra de är.. Rekommenderar verkligen för alla att gå se dem.
Annars då. Lyssnar på lite Muse och annat bra just nu medan jag jobbar med en massa ointressant. Stress är ordet som beskriver min dag. Hatar det. Återkommer senare med bilder från fredag!
 

spännande..

Jag ska tydligen ställa upp i en fototävling. Den är för ungdomar och temat är tillsammans. Bestämde mig just för att det är vad jag vill göra, och om jag kan bestämma mig för en bild kanske jag anmäler mig redan idag. Bilden jag skickar in kommer antagligen upp på bloggen nåt skede, det är bara att vänta några veckor så jag vet om jag vann, haha. För inget mindre än första plats är bra. Ska inte ta det alltför seriöst ändå, så blir jag inte besviken sen. Men roligt tycker jag det är i alla fall. Om temat sku vara ensam sku jag använda mig av denhär kompisen. Satt på trappan vid domkyrkan häromdagen, jag tyckte han såg lite skön ut.
Skämt åsido. Ikväll blir det Fork och middag i stan efteråt med föräldrarna och Melanie. Lite lugnare fredagkväll men roligt program. Har sett fram emot dethär sen september. Laters

Levi's

Fick de här snyggingarna med mig hem från Uffen häromdagen. Bara 3€ betalade jag för dem. Nu återstår att slita ut dem lite, de är lite mörka för min smak. Annars är de så perfekta som ett par shorts kan bli. I väntan på sommaren..
Annars så ligger jag på min säng och tar det lugnt, kollar på Glee och sånt. Senare ikväll blir det proggis med familjen, fast det känns inte alls som fredag. Konstigt.

ohoj

Nej, jag har inte gjort nånting intressant idag. Ja, jag har läst historia i över sex timmar. Nej nu ljuger jag faktiskt. Min förmiddag var jättebra. Jag vaknade, körde till Assi, knäppte några bilder på hennes händer (som är så otroligt vackra, "Du borde bli handmodell!" sa en kille åt henne en gång) och när jag kom hem och hade läst lite om de gamla grekerna satte jag mig vid datorn och gick igenom bilderna. Vi tog inte mer än kanske 10 bilder och av dem var tre riktiga vinnare. Kommer inte över hur fina de är.
Halv ett var jag i skolan, lyssnade på läraren i 75 minuter, var hemma en sväng och åkte till Emma. Hon fick lov att stå modell igen och bilderna blev fina som bara vad. Efter det har min dag inte varit så intressant, jag har bara läst som sagt, men Criminal Minds började igen så jag fick en paus från läsandet. Drar ut på pausen med lite mer bildfixning.
Lite torsdagsmys och randoms på mitt rum.

mysse


gosigt

Nora Roberts, glögg, doftljus och de gamla grekerna. Provläsning då det är som bäst.
Trots det tråkiga vädret har jag haft en bra dag. Skoldagen gick ut på att kolla på söta djur och fina bilder en timme, och så såg vi på film resten av dagen. Efter skolan körde Nadine och jag via polisen och henne till hennes moster. Nadines kusin är den sötaste lilla varelsen på jorden och jag fick knäppa några bilder på henne för mitt skolprojekt. Pappan är fotograf så jag fick hjälp på traven vilket var bra. Om nån fotograf vill ha med mig en hel dag och låta mig följa ett proffs in action är det bara att ta kontakt. Lite tips sku man få men jag tror dessutom att man lär sig genom att se någon göra något de verkligen kan. Min dröm känns mer viktig och inspirerande varje dag. Såhär ska det kännas då man har hittat nåt man älskar.



några fina

Klicka här för bildkälla och fler fina bilder!

_ _ _


Christmas wishes - del 1


Jag tänker vara lite kreativ den här julen och ge min önskelista åt mamma och pappa i collageform. Bara för att. Jag hatar att inte ha nånting intressant att göra men med collage och bilder kan jag sysselsätta mig en hel dag. Win.

Voffeli & Kaffeli

Om ni besöker Ekenäs - dit ska ni gå! Finns på sidan av det stora torget där alla parkerar sina bilar. Ser jämt ut att vara stängt men gå in och jag lovar att ni inte kommer att ångra det. Jättegoda våfflor, gott kaffe, trevlig liten tant som äger det och intressanta kunder. Eller vad säger ni om två gifta gamlingar, mannen är fransk, de verkar inte känna varandra så bra som gifta par brukar men kvinnan, som är rik som ett troll av allt att döma, berättar att hon har köpt en bil åt honom?


vilken dag?

Skippade en lektion idag för att komma hem tidigare så nu har jag bara suttit hemma sen halv tolv. Ska fortsätta till tre då jag ska vara tillbaka i skolan för en föreläsning. Så blir det att läsa historia på kvällen, yay.
Är helt råddig med dagarna av nån orsak men jag gissar att det är tisdag. Imorgon är det torsdag. Eller? Måst skärpa mig lite. Skyller på att det är så mörkt ute att jag inte vet om det är natt eller dag. Fast vad gör det att det är mörkt då man kan sitta inne, dricka glögg, kolla på 90210 och mysa under täcket med doftljus i rummet. Märker att jag börjar bli på julhumör och jag tror att jag ska söka upp några julsånger att lyssna på. Så kan jag gå omkring och vara värsta jultomten några månader. Kollar igenom halva internet just nu på jakt efter grejer jag vill ha till julen också. Det började med att jag såg nåt snyggt och tänkte: det ska jag ha! Nu blir det bara mer och mer. Visar er min önskelista sen!

yes or no?

Fjantar mig för det känns lite fel att ta bild på sig själv men frågan är: Jag med rött läppstift? Helt fel eller kanske lite rätt? Testade hos Emma som tyckte det såg annorlunda ut.. Om det är bra eller dåligt vet jag inte.

gratis underhållning

..det är när lillebrorsan lagar mat. Såhär låter det: "Alltså, ska jag sätta laxen samtidigt som såsen? Hur får jag bort vätskan (såsen)? Hur mycket salt ska det vara? Lite? Okej, detdär är väl lite." Han pratar mest för sig själv medan jag sitter här och skrattar. Det är inte ofta han gör nåt mer än slänger in mat i mikron så det blir väl intressant att se vad jag får äta idag..
Dålig kvalle men såhär ser jag ut idag. Min nya kompis på sista bilden har hängt med mig några dagar nu och jag är kär.

ny vecka

Måndagen till ära tänker jag bara vara hemma hela eftermiddagen och kvällen. Har sprungit hit och dit hela veckoslutet och förra veckan så nu förtjänar jag en liten paus. Börjar med att äta lunch, läsa Kalle Anka och dricka kakao. Sen blir det att fixa med bilder, kolla nya 90210, bläddra igenom Cosmo och till sist gör jag lite läxor. Prioritering är viktigt. Om jag hinner / orkar ska jag städa bilen också. Sånt idag
Färggrann mat, me likey.

unusual

Sku egentligen tvätta bilen idag men..nej. Vaknade ett tiden, steg upp för att slänga in en pizza i ugnen och välja en film. Efter det har jag bara legat på soffan, kollat Snabba Cash och nu en massa onödiga tv program. Tanken på att göra nåt mer aktivt än det här är så jobbig att jag undviker den. Det blev en lång natt igår med nyaste Twilight, drinkar på Santa Fé och utgång. Dansade bort halva natten, somnade femtiden och hade en känsla av att det här är livet. Perfekt.
Nu ska jag fortsätta med mitt och klockan åtta är det Twilight som gäller igen, med Helena, lillasyster och hennes kompisar. Vadå orka se filmen många gånger?
Bjussar på en cool bild för jag hittade inte nåt annat.


saturday

Ett snabbt hej. Hann inte sätta mig vid datorn på hela dagen igår och när jag fick tid på kvällen orkade jag inte alls. Vi tog en liten roadtrip till Ekenäs, Emma och jag, och så åt vi på voffeli & kaffeli (haha, älskar) och körde omkring lite. På kvällen satt vi hemma hos Emma och såg på diverse onödiga amerikanska musikprogram. Underhållande.
Idag går min dag åt till att vara i Åbo med mamma och pappa. Ska hälsa på brorsan lite. Kommer hem till kvällen och så blir det en superbra kväll sen. Taggad!


doesn't really matter what day it is

Hejhopp! Skola till fyra, en sväng till sello med Nadine efteråt och just åkte jag hem via Ikea. Det var rea på Gina Tricot på en del smycken och jag köpte några halsband, armband och ett örhänge (de två senare för att ha ikväll) för bara 6€. Roligt roligt. Nu fixar jag igen med lite bilder medan jag funderar på min outfit för ikväll. Kommer bli så bra, haha. Berättar mer senare, lovar att bjussa på en bild också. Laters
mina nya fina

multitasking

Bloggar, fixar bilder, kollar igenom det jag har fotat idag, tar bort dålig musik och sätter ny musik på ipoden, söker mer bra musik och stänger av datorn i misstag. Är lite duktig alltså och får allt gjort på en gång. Om jag bara hade samma energi att multitaska skolarbeten, men nej.
Det var en riktigt bra dag idag, med konst på morgonen som gick ut på att Linnea och jag körde omkring i grani och tog bilder för ett projekt. Två lektioner historia efter det och så efter några mindre problem och omvägar åkte jag till stan med Nadine. Vi gick omkring i butiker, lunchade och sånt, inget speciellt. Skönt att ha nånting roligt att göra i alla fall fast det betyder att jag skippar träningen idag igen. Kan inte hjälpas. Kanske jag tar en springtur imorgon..

brådis

Hinner inte riktigt blogga nu. Nånsin känns det som men just nu är det en väldigt dålig stund. Jag hade fullt upp hela dagen igår med skola, film med Emma och så gick vi och såg några gamla skolkompisar sjunga. Riktigt toppendag och jag sov superlänge för jag var helt slut av nån anledning. Nu ska jag till skolan igen, och på eftermiddagen blir det shopping i stan med Nadine och så träning på kvällen. Ska kanske hinna träffa Assi också. Produktivt. Eller nåt.
Vill ha!

right now

Har sjungit på den halva dagen, och dansat omkring också för den delen. En gammal goding. Me likey.

gilla måndagar

Måndagar är riktigt bra. På måndag är alla ofta lite trötta efter veckoslutet så alla bara hänger omkring i skolan. Är lite extra sköna liksom. Som på veckoslutet. Min måndag har bestått av kakao, historia, skitsnack och bäst av allt, fotoframkallning i massor. Känslan när bilden kommer fram på fotopappret är lika bra varje gång. Tänker inte ens försöka förklara hur glad jag sku bli om jag sku ha ett eget framkallningsrum och alla maskiner osv hemma. Would be great. Nåja, det var bilder på Linnea som vi framkallade idag. Fotografen var jag och lite stolt är jag ju fast den tjejen lätt blir skitbra på bilder. Roligt att få slutföra nåt vi gjort och se att det faktiskt blev riktigt bra. Nu ska jag ta vara på min trötthet genom att stänga in mig i mitt rum, städa lite och fixa på fotoalbumet jag köpte på väg hem.

Glad Farsdag!

Lever ännu. Har varit väldigt tyst här i några dagar på grund av att jag varken har haft tid eller ork att sitta framför datorn. Har varit på språng hela fredag, lördag och söndag. Nu är jag så trött att jag under de senaste två timmarna inte har gjort annat än degat på soffan. Gjort inget. Vill egentligen sova men först är det farsdagsmiddag med familjen som gäller. Yummy.
Bjussar på lite söndags-inspis.


pour me a glass

Jag är så törstig. Förstår inte, har inte druckit mindre än vanligt, ändå drömde jag förra natten om att jag drack en stor kanna kallt vatten. Irriterande för jag vill bara hälla i mig allt jag orkar. Känns dessutom som att det inte hjälper att dricka. Men jag ska avsluta den här dagen med vatten och en kopp kakao så blir allt bra och min fina dag får ett fint slut. Ciao


högskoledag

Äter frulle nu (mammas självbakade bröd + varm kakao - så gott!) och snart bär det iväg till stan. Det blir en heldag där, med besök på några högskolor, lunch, shopping med Emma och antagligen kaffe efteråt. En riktigt bra dag alltså, solen skiner till och med!


gult

Bjussar på några otroligt artistiska, fina och genomtänkta bilder från en konstuppgift med temat: gul.
Är trött, känner mig sjuk och tänker sova nu. Nighty.

inspo

Tre coola.
Ligger på min säng och kollar på film. Behöver ta det lite lugnt efter dagens strapatser. Kort sagt körde jag fel igen, Fast istället för att komma till stan som senast körde jag ut i skogen till ett av arméns områden. När jag kom till en vägspärr med soldat förstod jag att jag hade kommit fel. Bara att köra tillbaka då.

*happy*

Okej. Körde just hem från Kyrkslätt med pappas bil (min ska fixas) och wow. Jag menar, den är skön att sitta i men helt annan att köra. Känns som att man sku sitta i sängen och låtsas att man kör, så mjuk är den. Lite kraftigare motor än min bil har den också, så lite måste jag akta mig så jag inte tryckte gasen i bottnet som jag är van att göra. Det var inte så konstigt som jag trodde att det sku vara att köra med automatväxel. Mest bekvämt. Och så sjukt roligt!
Nu har jag ätit tortillas, börjat på nya 90210 episoden och ska se nån film idag bara jag kommer på nån bra att se. Har ingen aning vad jag har lust med, en töntig tonårsfilm eller en actionfilm? Såg Angus, thongs and perfect snogging igår och det finns inte mycket jag kan säga om den. Helt rolig fast den var lite sådär typisk en sån film jag sku ha tyckt mycket om för kanske 6 år sen.
Just nu. Passar på att visa min nya väckarklocka också. Tycker den är lite söt.

Marilyn Monroe

“If you can make a girl laugh, you can make her do anything.”
-Marilyn Monroe
Har fastnat på gamla filmer, såg just Breakfast at Tiffany's och funderar på nån med Marilyn Monroe nu. Så otroligt vacker.

snö

Hej se det snöar. Vet inte vad jag ska tycka. Mysigt att sitta inne, lyssna på skön musik, dricka varm kakao och inte behöva vara ute men jag vill verkligen inte gå dit heller. Fast så farligt är det kanske ändå inte. Så nu sk jag klä på mig, hoppa i bilen och köra till skolan för att se på teater. Det blir att byta bilringar (heter det så?-bilringar?) när jag kommer från skolan. Så roligt. Märk sarkasmen.


måndag kväll

Kom just hem efter ett roligt träningspass, en körtur och skitprat med Emma. Är kall som en isbit fast bilen var hur varm som helst så nu ska jag ta en varm dusch, äta middag och kolla en episode GG. Eller två. Skön kväll och imorgon blir det att stiga upp i gryningen för att träna. Tjohej!
Förresten så kan jag meddela att det gick inte riktigt som jag trodde när jag körde till esport. Körde ut på motorvägen här hemifrån, fortsatte rakt i väntan på min avfart (den där det står Barona Areena) som aldrig kom. Till sist körde jag förbi en skylt som informerade mig om att jag var i Helsingfors. Så det var bara att svänga om köra tillbaka och hoppas på att hitta en avfart före Åbo. Slutade med att jag var framme fem minuter före timmen började efter att ha parkerat i vad jag trodde var en parkeringsruta men som tydligen inte ändå var det. Jag har kanske inte precis en inbyggd navigator i skallen..

äntligen!

Wehoo bilderna jag beställde kom äntligen idag! 150 bilder får våren, sommaren, hösten och från några år tillbaka. Dumt nog beställde jag dem i fel storlek så de rymdes inte riktigt i mina ramar men det kan inte hjälpas. Vek kanterna på dem lite så de 13 bilderna jag satt i ramar kan inte sättas annanstans mer. De resterande 130 bilderna ska jag sätta i ett superstort fotoalbum som jag inte ännu har köpt. Tänker fylla det med bilder tills det spricker och sen köper jag ett nytt. Roligt roligt! Nu ska jag köra brorsan till en musikbutik före det börjar snöa. Usch.

söndag

Är super irriterad på allt just nu. Vet inte varför men jag orkar inte prata med nån eller träffa nån. Speciellt min familj. Fast jag måst väl glömma dehär känslorna för snart ska jag köra till famo med småsyskonen för middag. Roligt att få äta en supergod middag såhär en trött söndag, så jag borde inte klaga. Kanske jag bara är trött.
Igår blev inte riktigt som jag väntat mig. Först var vi hos Nadine som planerat, vi åt och drack och firade henne. Senare, när vi sku dra ut, kom jag på att jag inte hade nåt ID med mig så utgång var out of the question och det blev några glas vin med vänner istället. Roligt var det och jag påbörjade min mission - att lära mig dricka rödvin. Inte så farligt men gott var det inte. Som en av killarna sa: det passar bättre med biff. Så det ska jag testa.
Har bara degat på soffan idag och kollat på GG, sku gärna fortsätta med det också, men nu ska jag göra mig presentabel och så bär det iväg till famo. Chuck Bass får vänta till ikväll.

fira fira

Ska just iväg till Nadine för att fira hennes 18 årsdag. Det blir förfest hos henne med vänner och så utgång senare på kvällen. Kommer bli sjukt roligt, är så taggad! Hörs sen, bye

Anna Karenina

Emma läser boken och pratar om filmen hela tiden så nu är jag taggad som få på att se den. Den verkar så fin, magisk och som det står nånstans i trailern: episk. Det blir alltså Anna Karenina, the Paperboy, Twilight Breaking Dawn part 2 och kanske ännu nån till som vi ska se den här hösten/vintern. Älska filmer.

muskelvärk

Ibland kan det gå månader utan att jag sätter min fot på gymet en enda gång, och då tänker jag inte så mycket på det. Det jag märker nu då jag har tränat flitigt en vecka, är hur mycket bättre jag mår. Jag har ont i hela kroppen men förutom det är jag inte alls så trött och på bättre humör. Att jag orkar med skolan är ju också ett bra tecken. Vad jag försöker säga är att det lönar sig verkligen att träna. Det är skitjobbigt och urtråkigt om du inte hittar nåt du tycker är roligt, men bara du har gjort det är det nästan så att du inte kan vänta på att få göra nåt träningsrelaterat. Dessutom är det så för mig nu att jag hela tiden söker och vill testa nya träningssätt. Det jag gör mest är går på "dans"-timmar, yoga och så gör jag lite muskelövningar, men nu vill jag gå simma, springa i skogen och så vidare. Det ända jag behöver (för jag har märkt att utan det är jag totalt omotiverad) är sällskap. Emma brukar vara ganska lätt att dra med till olika grejer och det passar perfekt för då får jag ju se henne oftare. Nu undrar jag om nån kanske vill hänga med mig på simtur nåndag? Would be great.

lunch + vd

Historia, matematik, hem för ett snabbt klädbyte (hade obekväma kläder på mig för jag fick så bråttom på morgonen), lite muskelträning, köra hem Filippa och nu kolla slut vd episoden jag började med på morgonen. Äter lunch också så jag inte blir hungrig igen förrän ikväll för resten av eftermiddagen kommer att gå åt på bio med Emma. Vad vi ska se är ännu oklart men det kommer bli en skön fredag kväll. Har varit en riktigt bra dag så bara det sku sluta regna sku allt vara perfekt nu. Tackar alla högre krafter för mitt körkort som räddade mig från regnet.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8ngxaSkGw1qa23yeo1_400.jpg

AT LAST..

...KÖRKORT!!!För att skriva i en hel mening: jag har fått körkort! Kan inte riktigt tro det men japp, det är sant. Har firat med att köra omkring, sjungit i bilen, ätit två bullor (viktigt) och gjort inget speciellt. Det känns Så. Sjukt. Bra. just nu. Wow. En stor tyngd lyftes från mina axlar och som jag har sagt åt mig själv det senaste halvåret: jag börjar träna och göra en massa fiffigt bara jag har körkort. Så, bara att börja nu då?
Annat än det har jag inte gjort mycket alls idag, jag var på två lektioner i skolan, och så en hot yoga timme på morgonen. Var i sello med Nadine en stund och ska äta middag nu, köra lite och sen se en film. Excellent.

RSS 2.0