yesterday


roadtrip / lande

Hej och hå nu bär det snart av till Helena! Först ska vi åka bil i lite på en timme och sen blir det en heldag + natt mitt ute i ingenting. Två vänner fyller 18 imorgon och vi är ett stort gäng tjejer som ska fira tvillingarna på deras lande. Kommer bli sjukt roligt! Hör av mig med bilder när jag kommit hem imorgon, runt 4 tiden gissar jag att det blir.
Förresten, jag har ingen bild, men jag måst bara berätta om min dagens outfit. Jag har på mig ljusgråa byxor, en vit t-skjorta, en ljusgrå och vit (typ gräddvit?) tröja. Och så Converse förstås. Men fatta, jag har inte på mig nånting svart alls! Har inte med mig nåt svart heller för den delen. Det blir onepiece mys när vi kommit fram och jag hoppas jag kan inviga mina vinröda shorts imorgon.

black white grey


Hejsan hoppsan!

Jag trodde det sku vara fint väder idag men nejdå. Skit i det. Men, jag ska strax till sello som vanligt, jag nästan bor där känns det som. Ska gå till Lindex och Carlings tänkte jag. Funderar på att köpa ett par vita byxor från Carlings, fast jag redan har ett par andra. De som jag har är bara så sjukt high waist att jag inte vet vad jag ska ta mig till med dem.. Så tänkte jag kolla om jag kanske får med mig ett par Vans också, det är på tiden. Har kollat och kollat hur länge som helst men jag har bara inte köpt dem. Ett par ljusblåa ska det bli. Ska försöka spara pengar lite så idag är den enda dagen jag får shoppa den här och nästa vecka. Ska se hur det blir med det..
Det finns en lotion som borde ha lite BUS-effekt som jag kanske tänker köpa också. Har inte riktigt bestämt mig ännu om det lönar sig eller inte. Den borde gradvis ge lite färg och det behövs kanske lite fejkande nu när vädret är som det är. Nej nu ska jag iväg så jag hinner. Ha det bra!

håkanbråkan

Fan vilken kväll det var igår! Jag hade så sjukt roligt, var kanske lite för full och använde för mycket pengar.
Först köpte jag två toppar efter jobbet. En vit, söt liten grej och en mörkgrå. Vi fick lite bråttom till stan så vi förfestade i Helenas bil, Filippa, Janina, Helena och jag. Så fortsatte kvällen på Tiger med mycket dans, dricka (vi blev bjudna på shots, note to self: drick inte mint shots igen..) och många vänner. Lite över tre blev vi hungriga så vi gick till donken (Assi och jag) och så väntade vi på bussen med några nya och gamla vänner. Träffade bland annat en svensk kille och hans vänner. Roliga som fan var de. När jag kom hem snubblade jag på mina skosnören och kunde inte sova för rummet snurrade så mycket. Idag har jag alltså mått dåligt, fast mest är jag bara trött. Har hunnit köpa en ny topp med djup urringning i ryggen och nu sitter jag på jobbet. Hoppas att nån vill göra mig sällskap här fast jag klarar mig riktigt fint ensam också. Senare, efter jobbet, ska jag träffa Lotta och catcha up lite om det senaste.

cravings

Jag har en liten Kelly Clarkson playlist på gång på youtube. Länge sen jag lyssnade på henne..
Kom just på tre saker förresten. 1. Åska är övermysigt. Love it. 2. Chips är inte gott och det finns varken glass eller choklad på jobbet nu och jag vet inte hur jag ska klara mig utan. 3. Jag är helt sjukt taggad för ikväll, fast jag vet inte varför. Kommer säkert bli en bra kväll. Bara jag sku få lite choklad. Eller glass. Hjälp.

regnmåln

Så typiskt att det börjar regna genast när jag kommer på jobb. TYPISKT. Fast det gör inget för jag har Emma på fejjan, musik på youtube och huvudet fullt med tankar att underhålla mig med. Ååh regn doftar så gott.
Inget kan få mig på dåligt humör idag, det är en av de roliga dagarna då allt bara är bra. Från att man vaknar till att man (inte) somnar på kvällen. Jag steg upp halv tolvtiden, åt lite frulle med mamma och syskonen, tog en snabb dusch och hoppade i de första bästa kläderna jag kunde hitta. Försökte packa min väska med tanke på vad jag kommer att behöva hela dagen + kvällen för jag hade inte tänkt fara hem mera idag, men jag har en känsla av att jag har glömt en massa viktigt.. Nå, i vilket fall som helst så åkte vi till sello, jag köpte två t-skjortor (en vit och en grå, helt basic), vinröda shorts, en bikini och ett litet fodral (?) för mitt pass. Såg det vid kassan på H&M och tyckte det var ganska roligt så det fick följa med mig hem. Hittade inte det jag sökte efter ursprungligen, nånting att ha på mig ikväll med mina svarta byxor alltså. Det finns basic kläder i all oändlighet men lite snyggare plagg är skitsvåra att hitta. Så nu har jag en liten klädkris för ikväll. Shit pomfritt.B056023390f60caa763f9b1241bc2ecd_large
 
 

fest + sommar = yes

Tumblr_m6842hj7na1qf002do1_500_large
Blir så glad när Emma vill vara här på jobbet med mig. Annars dör jag av tråkighet, speciellt idag när jag inte får vara på fejjan.. Men hon räddar min dag när hon kommer hit och håller mig sällskap, tack för det Ems! Vi har ätit glass, chillat med Helena en stund, lyssnat på musik och bara gjort ingenting. Läste in oss på lite kommande events nästa vecka. Eller, imorgon också. Emma lyckades få VIP biljetter (whatever that means) till Tiger imorgon kväll så vi ska dit med ett gäng vänner och festa bort en regning sommarnatt. Kommer bli skoj, jag ska kolla en outfit åt mig redan ikväll. Taggad!
Nästa vecka är det USAs nationaldag och in lack of egna festligheter måst vi finnar fira det också. Det blir utgång åtminstone nästa veckas tisdag och kanske på onsdag. Om nån hänger med då? Annars är det Hangö regattan nästa veckoslut och som det ser ut nu ska vi inte dit utan vi blir i stan istället. Det blir landeresa nu på veckoslutet istället, för vi ska fira ett par tvillingars 18års dag. Så det är övernattning med ett stort gäng glada tjejer då, ska bli skoj! Har så mycket att se fram emot nu, bra. Gör att man orkar bättre med vardagen och jobbet. Som det ser ut nu håller vi dessutom på att göra det till en vana att gå ut varje onsdag och fredag, så det blir väl många roliga sommarkvällar ännu. Bara vädret sku bli lite varmare.. Oh well, nu ska jag nätshoppa lite för att få inspis till imorgon. Ha det bra!
Tumblr_m5ynaehhbe1qltnf6o1_500_large
 

tisdag

Igår var det tror jag den första dagen sen jag började blogga som jag inte alls bloggade. Orsaken var att jag av nån orsak inte kunde logga in på blogg.se. Men nu är jag tillbaka. Har inget roligt att berätta för hela min dag igår gick åt till att sova och kolla på O.C. med mamma och syrran. Hade inte jobb igår heller på grund av vädret. Idag ska jag på jobb och det är väl det mest intressanta med dagen..
En rolig grej förresten. Mamma har aldrig förr kollat på O.C. och började lite i misstag se på det igår för hon råkade sitta bredvid mig, men hon blev helt hooked. Satt där och skrattade åt alla skämt och kunde inte dra sig ifrån tvn. Hehe. Så bra är O.C.
På tal om det är det en vecka tills oc själv kommer hit. Jag talar om Sanna förstås. Ska bli så sjukt roligt att träffa henne igen. Can't wait!
http://data.whicdn.com/images/31338778/beautiful-floor-grey-photography-shoes-Favim.com-451683_large.jpg
Har förresten lyckats att inte gå in på fejjan ännu, woopwoop!

fredag i bilder

Har inte bloggat på hela dagen för jag har bara kollat på Game of Thrones. Hardcore maraton, en episode är en timme lång och jag har sett 9 idag. Har ännu en kvar så har jag sett hela season 2 också. Så sjukt bra. Jag är så nyfiken på vad som ska hända att jag inte kan sluta se. Men, oberoende bjussar jag på lite bilder från fredagen, sen fortsätter jag kolla. När jag har sett sista episoden ska jag städa mitt rum en gång för alla, det är lite för länge sen jag städade ordentligt sist..
P.s. jag tänker försöka att inte gå in på facebook tills på onsdag, ska bli intressant att se om jag klarar av det.. Tack tjejer för en superbra midsommar!! I väntan på Rhodos...

midsommar

Hade en sjukt bra dag,kväll och natt igår. Det började med grill hos Emma och massa prat. Jag lyckades grilla mina biffar så de blev helt perfekta faktiskt, not bad. Kvällen fortsatte med dricka och softande på balkongen i kvälssolen och så gick vi ut till stranden. Vi såg midsommarbrasan (elden?) på sjön och satt bara på bryggan och gjorde inget och kollade på solnedgången och några killar som fick för sig att det var en perfekt kväll för att gå simma.. Utan kläder bland en massa barnfamiljer, ungdomar och gamlingar. Haha, roliga killar det. Senare gick vi tillbaka till Emma och kollade lite got före vi somnade vid tre tiden. En ganska lugn midsommar. Men när vi fyra åker till Rhodos tillsammans blir det inte lika lugnt så det var väl bra att vi tog det lite lugnare nu..
Idag sov vi länge och nu är jag hemma och kollar på the O.C. och väntar på att Emma och Assi ska komma hit. Det blir filmkväll ikväll eftersom vädret inte är det bästa så man kan stanna inne med gott samvete.

7 frågor

1. Vad äter du helst?
   - Pasta med grillade grönsaker och biff
2. Var vill du bo?
   - Gärna utomlands nånstans där människor är trevliga. Vill flytta runtomkring i världen.
3. Vad använder du mest pengar på?
   - Kläder och mat.
4. Har du läst någon riktigt bra bok?
   - Twilight serien. Haha nej, fast jag har läst den. Nicholas Sparks böcker är helt otroliga. Och många av Marian Keyes. Snabba Cash var också bra. And the list goes on.
5. Vilken är den bästa månaden på året?
   - Svårt. Maj för då blir det varmt och jag har födelsedag, men juni/juli för då är det sommarlov.
6. Har du haft en kändiscrush?
   - Många! Var tokkär i Tokio Hotel killarna (tvillingarna då) och Johnny Depp (är jag ännu också).
7. Vad vill du jobba med?
   - Nånting som jag tycker är intressant. Älskar att fota, skriva och läsa så nåt sånt.

GLAD MIDSOMMAR

Jag steg upp tidigt idag för att hinna till butiken före tolv och påväg hem kände jag (visste ju det förstås men ni vet när man bara känner nåt..?) att det är midsommar idag. Supervarmt, soligt och helt perfekt. Har kollat en episode got och nu ska jag ut på terassen i solen och sen ska jag till Ems. Hon, Assi, Ulli och jag ska fira midsommaren tillsammans hos henne. Att vara vid havet hör till midsommaren tycker jag och eftersom Emma bor vid en stor sjö passar det prima. Vi ska grilla och ha det skoj bara vi tjejer, så det blir en ganska lugn midsommar för mig. Får se hur det går med grillandet, jag har aldrig grillat nåt men sett pappa göra det så många gånger att jag känner mig som värsta grillmästaren. Hehe. Ha en fin dag!

Game of Thrones

LIKE! Har bara kollat en och en half episode men det är så intressant och så sjukt konstigt att jag bara måst fortsätta. Synd att alla episodes är nästan en timme långa så jag kan inte se hur många som helst idag, kollar nog bara denhär och sen blir det O.C. resten av natten, haha. Imorgon ska jag till butiken på morgonen och sen ska jag sola och fira midsommar. Ja tack.
Igår kväll. Ulli + Ems ♥

thursday

Varför ska det blåsa? Höll på att stekas när jag gick till jobbet i solen men nu blåser det så svalt att jag inte kan sitta ute. Fast jag ska göra ett nytt försök om en stund..
Igår blev det en ganska annorlunda kväll än jag tänkt mig. Jag och Emma var i stan så tidigt att vi hade tid att sätta oss vid havet och se solnedgången, det var faktiskt ganska romantiskt. När vi sen kom till Kaivon ställe märkte vi att medelåldern på människorna där var 50+ så vi skippade det och drog med oss några tjejer till Tiger istället. Det blev mycket dans och några drinkar (sista gången jag har kortet med mig ute, slutade med att jag bjöd på dricka) och vidare till Kaivon tvåtiden. Shakea den som sean banan några timmar och tog morgonbussen hem. Kom hem sex och sov superlite för sen sku familjen iväg över midsommaren och jag till jobbet. Nu är jag här, har hängt med Krisse lite, läst mina nyinköpta tidningar (det blev Styleby och UK Cosmo den här gången) och tänkte äta lite glass och softa. Ikväll blir det O.C. eller Game of Thrones maraton och tagg för morgondagen. Kommer att bli en skitbra midsommar har jag på känn.
I hopp om att det snart blir riktig sommar här bjussar jag på några bilder från frankrike förra sommaren. ♥

we only live once

Jag lät mig bli övertalad. Tänkte att jag ändå bara har sommarlov en gång om året och jag är ju faktiskt bara 18 en gång i livet så varför inte njuta fullt ut medan det varar. Det blir alltså utgång ikväll igen, och om jag åker hem med morgonbussen eller en tidigare får vi se sen, beroende på hur jag mår. Tänker i alla fall inte dricka idag så det blir bara skaka rumpa all night long.
Emma kommer hit till jobbet snart och jag hoppas hon har mat med sig för jag är hungrig som en varg. Sku sitta fint med lite kinesiskt nu förresten, ska satsa på det nåndag. Okej, nu ska jag nätshoppa. Ha en rolig kväll och kom till Kaivon om ni inte har annat för er!
Detalj av min nya bikini + min nya plånbok.

new beginnings

Jag kände för att sätta på nya kläder idag så det blev bara det. Har på mig mina ganska nya shorts-GT, ny topp-Weekday, nytt halsband-också Weekday. Känns bra att ha på nya kläder, lite mindre tråkigt liksom. Fast tråkig är just vad jag är.. Vi tänkte dra ut idag med några vänner, men jag har så sjukt ont i ryggen att jag nästan tror att jag tänker skippa det helt. Har inte bestämt mig riktigt ännu och tar med mig nåt att ha på ikväll om jag sen bestämmer mig för att gå ut, det är bara det att jag har jobb imorgon också och inte riktigt vet om jag sen vill ta bussen hem inatt med värsta ryggproblemen. Känner mig som en gammal tant som hellre sitter hemma i gungstolen men det är så det är just nu. Ska ändå festa resten av sommaren och har ändå inte pengar just nu så.. Fan va svårt.
Anyhow, idag har jag tagit det lugnt på morgonen faktiskt. Sov hos Petra och åt mannagrynsgröt till morgonmål. Sen satt vi ute i solen tills mamma kom efter mig och nu har jag bara legat på min säng och lekt med ipaden, varit i duschen och fotat lite till bloggen. Nu ska jag på jobb, ha det bra
snygg bild på mig, inte sant? nej måste bara visa min outfit, det är ju viktigt

awesome

Jag tänker lära mig. 

@ Piidra's

Hey ho. Ligger på Petras matta, kollar på fotboll (det tog slut just) och bloggar. Har inte haft fem minuter till övers idag förrän nu så därför har jag inte bloggat heller. Jag sov hos Ems förra natten (vi blev lite irriterade på varandra som vanligt, hon tycker jag rör på mig för mycket i sömnen) och kollade The Descent (skitdålig). Idag vaknade vi tolv och stack till sello. Åt frulle på subway och shoppade lite. Sen drog vi vidare till stan för mera shopping och kaffe på robert's. Dagens saldo (för mat + kläder) blev 112€. Mysigt. Jag köpte en tröja, en topp och ett halsband från Weekday, en plånbok från Monki, en långklänning från GT och sist men verkligen inte minst...jag hittade första seasonen av O.C.!!! Har sökt efter min favoritserie i butikerna i många år nu och det har inte funnits, inte ens på nätet. Nu blir det the oc, game of thrones, gossip girl och himym maraton nåt ledigt veckoslut! Hejdå sociala livet. Gotta love it.
Efter att ha varit i stan packade jag snabbt och bytte kläder hemma före jag åkte till momi med mamma och syskonen. Det var middag där med lite franska släktingar som är på besök. Har varit på språng hela dagen som vanligt så nu är jag helt slut. Likadant blir det imorgon, skoj!
Bild 1: en kjol + topp som jag köpte förra fredagen från H&M och hade på igår. Bild 2: ny tröja-Weekday och ett städigt rum..

confused and stuff

4ba7a8680d04bf3dba2fe4a06a3fb1c9_large

Vet ni, en sak som alltid hjälper (jag tror det är vetenskapligt bevisat!!) när man känner sig ledsen eller osäker eller på nåt sätt ensam, är glass. Glass i stora lass. Förstås är det ju inget dåligt med glass annars heller men inget tröstar som lite glass. Känner för att lägga mig i sängen med en stor burk glass nu, sku kännas bra. Oh well, bara att stå ut och så åker jag till Ems för kvällen så jag har sällskap. Thank god för människor som hon. Nu ska jag i duschen och så väntar jag på att gästerna ska komma. Det blir bulla till middag för mig, gott.


someday

Alltså jag vet inte när jag ska förstå att det är okej att somna tidigt när man ska upp tidigt. Sov igen bara runt fem timmar förra natten. Helena kom hit tolvtiden och vi pratade, kollade på tv och så vidare till klockan fyra. Som tur är det en lugn dag jag har framför mig. Bara en massa mat att äta, annars inget jobbigt. Förstås blev det mulet dessutom så istället för att inviga min nya bikini ligger jag nu i sängen med mitt fluffiga täcke och alla mina dynor. Ska läsa nya solo och dricka mitt sinkki + E vatten. Skönt.


den 18 juni

Hej på er! Idag är det en bra dag, min lilla syster fyller nämligen år idag. Jag är ensam hemma för tillfället men snart kommer hela familjen hem och då ska det börja fixas och lagas mat för ikväll. Det blir kalas i solen. På tal om solen var jag lite typiskt mig själv idag, köpte en bikini före klockan 10, haha. Den var fin och jag kände för ett impulsköp så..
Men ett tips: hittade en nätsida med shorts to die for - www.runwaydreamz.com - gå in och kolla. När min nästa lön kommer ska jag beställa ett par finisar därifrån.


Filippa och Ronja


Den bästa handshaken jag sett. Haha, födelsedag hos Janu-vi håller på såhär. Ni är bäst ♥

makes me feel good

Tänkte just lite på mina senaste dagar. Hur bra de har varit. Det har inte hänt så mycket speciellt egentligen men det har varit några riktigt roliga dagar. Några highlights: Emma och jag softade hos mig idag framför några filmer, en kille försökte översätta Kalle Anka till finska på fredag natt (han kunde inte förstå att Mikki Hiiri är Musse Pigg på svenska, han bara: "alltså det är Musse gris då?" det var länge sen jag skrattade så), jag hängde hos Janu med många härliga töser och skrattade så jag fick ont i magen (lördag), hade en lång diskussion med Assi om allt som hänt det här veckoslutet (hemligheter haha) och nu myser jag inne och ser det urdåliga vädret utanför och snygga fotbollsspelare på tv. Måst bara säga att sometimes I just love life - so damn much. Ha en fin kväll folks, jag ska följa med fotbollen nu och sen ska jag börja se på Game of Thrones. Spännande.

en outfit från veckan, minns inte vilken dag (ursäktar förresten mina urtråkiga bilder, jag har bara inga att bjuda på)

rainy day

Idag lämnade jag förstås mitt paraply hemma och satsade på att ta med mig mina shades istället. Älskar att jag är så smart ibland. Nu regnar det cats and dogs eller vad man nu brukar säga, men det är varmt och skönt i min lilla stuga så jag klagar inte. Får betalt för att bara sitta här och vänta på att regnet slutar så det kunde ju vara värre. Anyway, jag har lite planer för senare idag. Ursprungligen tänkte jag åka till stan för att köpa en födelsedagspresent åt min syster som fyller år imorgon, men det får bli till en annan dag. Istället ska jag hem och mysa ner mig i soffan framför så många av HP filmerna jag bara orkar se. Eller kanske det blir pirates och lite Jack Sparrow maraton istället? Eller sex and the city.. Mysa framför tvn hela dagen ska jag göra i vilket fall som helst. Nån som vill hålla mig sällskap?
Time flies...
Såg bilden på Janus telefon igår och måste söka upp den, så söt är den.

mornin'!

Shit vad jag är trött. Sku gärna ha fått mer sömn efter gårdagens vakande, men har man jobb så har man. Nu sitter jag på soffan och försöker vakna framför några barnprogram. Måste säga att det var bättre då vi var små.. I alla fall ska vädret vara ganska dåligt idag så jag tänker gå till jobbet i sköna kläder och gå hem direkt efter. Sen ska jag städa lite och bara softa. Är så trött. Bra beslut att inte gå ut igår, jag var så trött att jag bara valde att inte bry mig om att ens försöka orka. Istället var jag bara hos Janu några timmar med många härliga tjejer och mycket god mat. Hade så sjukt roligt, tack så mycket Janu!


last night

Oj vilken kväll. Det är allt jag kan säga. Vi förfestade här, Emma, Filippa och jag, och så tog vi en buss till stan. Mötte ett gäng vänner och åkte till brunsan. Där festade vi till klockan fyra på morgonen (dansade rumpan av oss, träffade bekanta och höll på som vi alltid gör) och tog femmans buss hem. Festen fortsatte här några timmar tills vi somnade. Jag vaknade efter bara tre timmars sömn och har varit vaken sedan dess. Nu kollar jag på himym, har solat och ska snart i duschen och sen iväg till Janu för att fira hennes födelsedag. Roligt med ännu en 18-åring! :)
Ikväll blir det utgång igen, med mindre att dricka den här gången och på ett annat ställe. Kommer ändå bli roligt, är sjukt taggad! Efter dethär tänker jag sova minst ett år och jag hoppas verkligen att jag inte har morgontur imorgon.. Oh well, det fixar sig. Man lever ju bara en gång så det är bäst att ta ut allt av det..! Laters


onsdag i Tallinn



















Fina Linda, har säkert tusen bilder på henne, haha. Om du vill ha dem så kan jag ge dem med bilderna från Vapiano-kvällen! :)

P.s. Hej Filippa och Emma, ni är jättesöta!

baila baila

Ååh är så taggad! Vi ska dra ut ikväll med ett stort gäng vänner. Kommer bli så jäkla roligt!
Nu är Emma här, vi åt just världens godaste sallad och ska börja fixa oss om en stund. Jag har hängt i stan hela dagen med Filippa och Helena (så roligt att se dem igen!), fyndade en lång kjol som jag inte är säker om den är så snygg, köpte ett bälte och en röd skjorta. Lunch på Vapiano blev det också. Nu ska jag börja ladda för ikväll, have a good one

Salladen: avokado, sallad (vi använde ekbladssallad), minitomater, fetaost, höna och världens godaste sås. Creme fraiche med curry, salt, peppar, socker, senap. MOUTHWATERING AND SO AWESOMELY DELICIOUS.

tröttis

Smarta jag är vaken halv två på natten fast jag är tröttast i världen. Men sånt är livet, man fastnar lite för en tv serie och sover inte alls, haha.
Min dag har varit helt super. Låg ute i solen i lite på en timme, åkte till stan och hängde med Ems där i några timmar. Försökte hitta en fin lång kjol men hittade ingen riktigt bra så jag gör ett nytt försök imorgon. Vi gick i alla fall fram och tillbaka på Alexandersgatan i några timmar, stannade för en liten lunch på Picnic och bara njöt av värmen. Jätteskönt!
Efter att jag kom hem körde jag i en timme, åkte efter min kusse som var hos sin kompis och så kom vi hit och pratade lite om det senaste. Jag försökte dessutom städa mitt rum. Det lyckades inte så bra, milt sagt. Har nog aldrig haft det såhär ostädigt förr, sjukt. Nu har jag kört igen (brorsan ville köra med sin nya moppe så vi åkte en sväng) och ska sova efter ett till avsnitt av himym. Det sista för idag, jag lovar. Nightynight

Eftersom jag inte har nåt bättre att bjuda på blir det en bild från förra sommaren. Vill tillbaka till St. Raph.!

sommartider

Sitter ute på terassen i bikini. Samtidigt som jag bloggar. Lyx. Har på mig nya bikinitoppen från GT som sitter som smort. Vitt är fräscht. Haha. Emma ringde idag på morgonen och fick mig att stiga upp. Jag drack en smoothie och gick ut så snabbt jag kunde. Snart är det dags att ta en dusch för att sen åka in till stan med Janina, Ronja och Ems. Tänkte gå en sväng via H&M och kanske Weekday. De har en skitfin kjol på Weekday, en ljusblå maxikjol, som tyvärr kostar helt för mycket men som jag tror att jag måst få. Bara jag har råd. Om jag hinner efter att ha varit i stan ska jag en sväng till famo för att hälsa på och så ska jag rullskrinna, köra och äta middag med familjen. Det kommer att bli ett långt och bra veckoslut utan familjen hemma så jag ska försöka umgås med dem lite. Hoppas ni har en fin dag, laters!

Tallinn-igår

movies + icecream

Jag är helt slut. Vi steg upp före 6 idag, gick över 15kilometer (hehe vi tappade bort oss lite) och hann inte äta nånting. Men det var en helt otroligt bra dag, med mycket roligt och några otrevliga ester. Vi drack strawberry margaritas (som vanligt) och hade hett i shorts. Vi shoppade lite och såg shrek och donkey på gatan. Och så åkte vi båt och Linda lärde mig ett nytt kortspel. Sommar.
Nu ligger jag i sängen och kollar på filmer medan jag stoppar mig full med glass. Ska sova ganska tidigt så jag orkar imorgon också.

Hade på mig mina nya shorts idag-så bekväma!

Vapiano-söndag

söt tjej ♥

outfit-details

En superbra dag med superfina människor. Love it.

off to Tallinn bitches

Såå är vi påväg. Båten startar 7:30 och vi har endless hours för shopping och skönhetsbehandlingar när vi kommit fram. Kommer ha en skitbra dag, hör av mig när jag kommit hem om jag hinner. Laters


så sjukt bra dag

Bättre jobbdag än nånsin vågar jag nästan påstå. Ems var på jobbet med mig hela dagen, sex hela timmar alltså. Vi lyssnade på musik, läste Solo och bara hängde. Åt glass gjorde vi visst också. Nam.
Nu är jag hemma i alla fall, har ätit årets första nypotatisar och ska snart i duschen och sen ska jag packa en liten väska. Det blir övernattning hos Linda för att sen fara iväg lite över sex till båten i morgon. En heldag i Tallin är just vad jag behöver, kommer bli så jävla roligt!
Har inget annat skoj att berätta för er så jag bjussar på en golfbild och lovar att ta med kameran i morgon så det dyker upp bilder från Tallinn sen. Ha det gött!


VECKA24

Måndag: morgon hos Linda, jobb, kolla film med Petra
Tisdag: hänga med Petra, jobb med Ems (hon ska hålla mig sällskap), sova
Onsdag: till Tallinn med Linda, träna (om jag hinner)
Torsdag: åka till Famo en sväng, träffa Lotta
Fredag: (kanske) vara med Filippa, utgång med Emma
Lördag: kanske morgontur på jobbet, födelsedagsfirande hos Janu, utgång
Söndag: morgonjobb, nån som vill ses efter tre?
Lina och jag på Vapiano på söndag. Härligt att vi kunde sitta ute medan vi väntade på de andra!


hola

Kan inte hålla ögonen öppna, hehe. Igår när jag somnade tänkte jag att jag ska vakna klockan elva och jag gjorde det. Känner mig ganska bra..
Men, Petra är här nu. Jag körde efter henne efter jobbet igår och vi hyrde en film. Det blev Never let me go, rekommenderas! Den var skitbra och ganska annorlunda.


ny vecka, ny skjorta

Hej på er! Har inte hunnit blogga idag för jag sov hos Linda, kom hem och gick i duschen, laddade ner bilder från kameran och stack iväg till jobbet. Nu försöker jag se på himym medan jag väntar på att Footloose ska ladda klart. Datorn är långsammare än nånsin idag så det är lite irriterande men what can you do? Läste svenska Cosmo just och har gjort planer för pretty much resten av veckan för mig nu. Känns som att det blir en bra vecka! Bara vädret sku bli bättre..
Bjussar på två bilder från tidigare idag, med min nya topp från Zara.


craves


söndagen den 13e?

Värsta otursdagen idag. Allt har gått lite dåligt idag. Först lite bakgrundsinformation. Igår kväll kom Petra, Cride och Nicke hem till mig och vi pratade lite skit och kollade på film. 21 jump street valde vi att se, den var faktiskt riktigt bra. Efter filmen fortsatte vår kväll med Cluedo och Trivial Pursuit. Vi var ganska trötta då ren så needless to say att spelen inte gick helt enligt reglerna. Killarna åkte hem tvåtiden och både jag och Petra skulle upp klockan åtta idag. Mysigt.
Där började allt, jag orkade inte vakna. Fem timmars sömn två nätter i rad blir lite mycket för mig, speciellt då jag är på språng hela dagen och inte hinner vila alls. Så jag steg upp halv 9 och efter att ha varit i duschen hade jag fem minuter på mig att fixa mig tills jag sku till bussen. Slängde på de första bästa kläderna jag hittade och åt en banan före jag gick iväg. Jag hann i tid till busshållplatsen, bara för att komma ihåg att det är söndag så bussarna går inte normalt. Så kom jag ungefär en kvart för sent till jobbet.
Nu är jag här och inget funkar som det ska, varken internet eller bollmaskinerna. Svär tyst för mig själv och försöker hitta på annat att göra. Jag hoppas verkligen att resten av dagen blir bättre. Har en två timmars shoppingrunda och middag med vänner på agendan så det borde väl bli helt okej.

Dagens. Lägger in fler bilder ikväll. Har förresten på mig min nya tröja från Carlings som jag köpte igår. Är inte helt samma som den på bilden men visar min sen. Fick den för under 20 lappen och den har väl kostat 40€ ursprungligen. Eller nåt liknande. Känns fel att ha ylletröja på sommaren men jag har kallt så.. Haha.

matkris

Behöver hjälp. Nu! Kom hem just efter en liten väldigt lyckad shoppingrunda (visar mina fynd sen) och efter att ha varit på jobb i nästan sex timmar och inte ätit mer än min lilla frulle och en halv glass är jag vrålhungrig. Som en varg liksom. Så jag dyker på frysen för att ta en pizza att sätta i ugnen-men nej, ingen pizza där inte. Så går jag igenom alla skåp och lådor i hela köket och hittar ingen mat alls. Bara ungefär tusen påsar pasta i olika sorter. Jag har inte alls lust att äta pasta men orkar inte gå till butiken heller så nu har jag världens största kris, vad ska jag äta?! Orkar inte laga mat i timmar och det finns nästan inget alls att äta här. Snart får jag väl nöja mig med en banan till middag. Stackars mig. Tips på enkel mat gjort av ingenting? Eller, det finns som sagt pasta här, och tortilla-plättar, nån slags indiska bröd, ost, bär, pesto, cider, sallad och en fisk. Ett ägg också faktiskt.

Ron-poulet_large


morning

Skön morgon. Vaknade åtta, tog bussen till jobbet, möttes av några kvinnor på vad som måste vara världens tråkigaste polttare (de golfar-hallå, tråkigt eller?) och nu sitter jag och äter frulle och lyssnar på Lana Del Rey och annan soft musik. Känns bra med morgontur för jag har hela dagen på mig att göra vad jag vill efter dethär.
Igår efter jobbet hade jag tänkt gå hem och se på en film och somna tidigt. Istället kom Fanny hit, vi gick via sello och köpte lite mat från Subway och så tog vi tåget till grani. Åt min "middag" ute i en park, hyrde en film med Linda och Jessica och låg på Jessicas säng och myste. Tog sista bussen hem och hittade mig själv i soffan en halv timme senare, konstigt nog. Nej, jag bestämde mig för att kolla på Red Riding Hood eftersom vi ändå hade den hemma. Den var faktiskt ganska okej. Söta killar i alla fall, hehe. Och jag är lite småkär i Amanda Seyfried. Så rekommenderar att man ser den åtminstone, man måste ju inte tycka om den haha.


08062012

Det är så varmt idag att jag efter tre timmar i solen måste flytta mig in för att inte stekas alltför mycket. Så sjukt skönt! Synd att det ska vara svalare imorgon men jag tänker njuta fullt ut idag för gud så jag älskar det här. Sommaren är helt överlägset den bästa tiden på året! Nu går jag ut igen med min nyinköpta engelska Cosmo som sällskap. Pusshej


känslan

Oj vad jag har saknat denhär känslan. Hade glömt hur bra det känns efter ett ordentligt träningspass. Man känner sig så mycket starkare och gladare och piggare. Nu är jag minst sagt glad över att ha åkt och tränat. YES. Haha. Så det är vad jag har gjort den här fina sommarmorgonen. Nu blev vädret lite sämre men det är okej för resten av min dag går åt till att vara på jobbet. Working from 3 to 9. Fast det är okej för sen har jag ingen utom kanske brorsan hemma och jag kan bara softa och tänka på vad jag ska göra imorgon. Tror att det blir jobb (har morgontur, usch), shopping, träning och kanske middag i stan? Om jag hinner en sväng till sello idag så shoppar jag inte imorgon, då får det bli till nästa vecka. Vädret ska bli varmare tror jag vilket ju är roligt så börjar det kanske kännas som sommar, äntligen. Nu ska jag i duschen och sen iväg till jobbet, ha det gött!


ångest

Okej det är kanske minusgrader ute (nästan) men bikinisäsongen är ändå här. För tidigt! Frånsett vad ni kanske tror så har jag inte ångest över att inte ha tränat, fast kanske lite det också, mest är det för jag hittar inte en bikini. Eller två, eller fem. Hur som helst så verkar det bara helt enkelt omöjligt. Sku inte vilja beställa från nätet men det finns ju inget i butikerna. Hopplöst. Fick en Victoria's Secret katalog hem idag fylld med snygga bikinis. Som sagt, vill inte beställa. Åker snart utomlands nånstans där det finns fler butiker som säljer swimwear än det finns människor. Usch usch. Som tur är det kallt så att gå omkring i bikini är inte helt aktuellt just nu. Men ändå. Några tips?


tusen frågor

För att jag har så otroligt tråkigt..
~Basic Info~

Name: Nicole

Age: 18 (wohoo!)

Height: 1.71 om jag inte minns fel

Hair Color: blond

Eye Color: mest blå

~Favorites~

Color? - himmelsblå

Food? - pasta eller biff vinner för det mesta

Soda? - dricker inte annat än mjölk, juice och vatten typ

Alchoholic Beverage? - just nu: Golden Cap light apple eller Smirnoff Ice

Store? - Carlings, H&M, Gina Tricot, Zara, Monki, Weekday

City? - London, Paris, Helsingfors, Krakow gamla stan, Stockholm, St. Raphaël...

Animal? - Hund

TV Show? - O.C. vinner säkert. annars himym, vd, gg, prison break...

~Random~

Vad har du på dig? - Svarta byxor från Carlings, ljusgrå topp från frankrike/italien, läderrock, silversmycken

Vad lyssnar du på just nu? - Justin Bieber "heyyy girl, let me talk to you. if I was your boyfriend I'd never let you go.."

Vad tycker du om “one night stands”? - beror på situationen..

Vill du gifta dig? om ett antal år jo

Vill du ha barn? jo, två små tjockisar sku vara helt mysigt

Vem talade du senast med i telefon? - Emma

Om du skulle kunna vara var som helst nu, var skulle du vara? - i (på?) Rhodos med Ems, Ass och Ulli

Har du någonsin fångat en fisk och ätit den? - fångat men inte ätit den, sku inte kunna döda den

Har du någonsin vattenskidat? - yes yes

Har du planer för veckoslutet? - tänkte försöka träffa Petra, kanske kolla på film med Linda och så ska jag jobba

Tycker du att du är snygg? - ibland

Tycker andra att du är snygg? - fråga dem

Vad åt du senast? - banankaka

Vilket år föddes du? - 1994

Vad brukar du göra på sommaren? - ligga på taket, träffa vänner, äta glass, simma, shoppa, åka båt, njuta av livet

Vad är ditt mellannamn? - Elisabeth

Är du i ett förhållande nu? - nope

Har du haft ett seriöst förhållande? - halvseriöst

Vem vet mest om dig? - vet inte faktiskt..

Har du haft sex med fler än 5 personer? - this question will remain unanswered

Har du någonsin varit full? - nej, aldrig

Har du testat droger? - nej

Röker du? - har aldrig ens testat

Snusar du? - nej, usch

Vad lägger du först märke till på killar? - ögonen, håret

Pussar eller kramar? - kramar i all ära men inget vinner en puss :)

Bästa minnet från förra sommaren? - resan till St. Raph, alla fyllekvällar hos mig

Senaste landet du besökte bortsett från Finland? - Poland

Är du rasist? - nej

Hur många dynor sover du med? - 5

Har du helt finskt ursprung? - nej, jag är faktiskt delvis fransk och dansk och schweitzisk (osv.) believe it or not

Föredrar du finska eller utländska killar? - vet inte.. kanske finska? nej, kanske inte. det går inte att välja, alla är så olika

Vad såg du senast för film? - Coyote Ugly

Har du en tatuering? - snart!!!

Ser du fram emot någonting just nu? - att det blir varmt, resan till Rhodos, abiåret i skolan, att jobbet tar slut för idag, nästa veckoslut

Är du ännu vän med människor från dagis? - Filippa ♥

Hur ofta gråter du? - När jag är jättetrött och blir irriterad, så ibland

Vad gör du när du mår dåligt? - myser ner mig i sängen med en bra film eller ringer en vän

Vad är det bästa med dig enligt dig själv? - jag vet vem jag är

Vad får du ofta komplimanger för? - mina fräknar?

Har du lätt att få folk att skratta? - nej jag brukar skratta åt folk mer än de skrattar åt mig tyvärr

Cider eller öl? - cider

Har du några talanger? - jag är sjukt dålig på att räkna

Vet du om någon är kär i dig? - nej, anyone?

Är du kompis med dina syskon? - ibland, haha

Vilken är din favoritblomma? lotusblomman, äppel/körsbärsträdens blommor, ros

Vad står det i ditt senaste sms? - E int 100 om ja far ännu:/

Tack och hej, ingen läser väl det men det tog tid att göra det så nu är jag inte helt lika uttråkad mer.

should learn how to say no

Idag har jag ledigt! Nej, jag borde ha det. Hade stora planer, att träna, shoppa och så vidare. Men vadå, inte kan jag väl säga nej när killarna från jobbet ringer och berättar om sina inträdesförhör (eller nåt liknande?) och snällt ber mig att inte bara komma på jobb på min lediga dag, utan också att komma en timme tidigare. Så här sitter jag nu. Min ända tröst är lönen. Känns bra då man kollar hur fattig man är och märker att man inte är fattig alls. Så det håller mig igång. Får mig att orka med jobbet som jag måste medge att är ganska tråkigt. Nej nu ska jag fortsätta med himym. pusshej

P.S. Såg att en tjej skrev på facebook igår att hon är nånstans där det är 37 grader varmt på kvällen. Gissa om jag orkar vänta på att varma sommarkvällar (och dagar för den delen) kommer till Finland? Nej. Usch.

food is good

Hade en superbra kväll igår på moms. Det var nästan folktomt (bortsett oss två och två medelålders halvalkisar som drack fyra liter alkohol medan vi var där) och Linda och jag pratade lätt bort över tre timmar. Det var jättemysig stämning med lugn musik i bakgrunden och god mat. Mera såna kvällar tack!
Bjussar kanske på några fler bilder bara Linda lägger upp dem på sin blogg :)

första sommardejten

Tja! Hur mårs det idag? Har igen inte bloggat för mitt liv är så ointressant för mig också att jag inte vet vad jag ska blogga om. Har legat hemma på sängen hela dagen och kollat på filmer och gjort planer. Den ursprungliga planen var utgång med Emma, Assi och Ulli men jag har konstigt nog inte alls lust att gå ut och skaka rumpa. Så planerna ändrades och nu ska jag istället på romantisk middag med Linda. Latmaskar som vi är så orkar vi inte åka in till stan så vi stannar i grani på Moms. Kommer bli mysigt. Ska kanske till Emma före för några glas skumppa om inte hon är alltför besviken på mig. Hope not.

Nej nu ska jag sluta umgås med datorn. Har fått en överdos av den idag. Ska försöka orkar träna imorgon förresten, det har inte ännu heller blivit av.

yesterday-på jobbet

20:14

Hej på er!
Har inte bloggat idag för jag har inte haft lust-alls. Det finns liksom inget intressant att blogga om då jag bara är på jobb så jag bara gör inte det. Har i alla fall varit här sen klockan tre och ska hem om ungefär 45 minuter. Det har inte hänt absolut nånting intressant här idag, förutom att bollpojken kollade på en serie som heter Game of Thrones och den verkade ganska intressant, lite LOTR feeling på det liksom, så jag tänkte kanske börja se på det bara Gossip Girl, himym och Vampire Diaries är sluttittade. Eller, tills jag har sett alla episodes av dem som finns. Kollade just på VD igen, det var länge sen sist, och jag tror resten av min kväll ska gå åt till att se på det. Borde bli lite spännande. Sen så har jag missat typ en halv season GG så det borde jag också se på. Så mycket serier, så lite tid, haha. Följer ni nå bra serier? Jag har funderat lite på Entourage, Californication, Mad Men.. Och så vill jag se Ugly Betty, True Blood och 90210 från början. Haha, confession: jag är en serie junkie.

Tumblr_m55bdvm2lj1r7omiao1_500_large


uttråkad

-som fan. Har varit en helt okej jobbdag ändå. Krisse var här en stund, jag hittade en burk öl i kylskåpet, åt lite glass och såg på himym. Och läste Aldrig Fucka Upp som jag aldrig tycks få slutläst. Har så många bra böcker att läsa efter den så vill bara få den läst nu men jag har så bråttom att jag läser sjukt långsamt. Boknörd. Det är mina problem det. Fixade så jag inte behöver jobba på midsommaren vilket är skönt och ikväll har jag planerat att lägga mig i soffan med sista avsnittet av dhw och någon bra film. Ska försöka gå ganska tidigt i säng så jag orkar träna imorgon. Har inte varit på Esport på en månad så det är på tiden att jag drar min lata rumpa dit och pumpar lite järn. Ska bli skönt!

Hur härlig skulle inte den klänningen vara..?


monday

Är trött som en sengångare idag. Mår bra annars vilket är skönt. Det var en riktig toppenkväll med mycket dansande igår och nu ska jag kolla på HIMYM och äta min frulle. Har jobb klockan tre så mycket mer än det hinner jag inte med idag. Kan det inte bli varmt snart så man kan ligga ute i solen?!


white and blue

Två outfits från veckan. Bits and pieces of them.

Gårdagens (skolavslutning). Kjol-Gina Tricot, Topp-Gina Tricot, Skor-Tommy Hilfiger

Torsdag - party. Byxor-Gina Tricot, Topp-Gina Tricot, Halsband-H&M


3.6.2012

God morgon vill jag säga men det är det verkligen inte mera. Hade en sjukt rolig dag igår, med studentfest hos Emma följt av fest hos Melinda med några vänner. Pappa kom efter mig klockan två och jag sov i över tolv timmar. Så skönt! Nu har jag legat på soffan och mått dåligt och kollat filmer hela dagen. Snart ska jag fixa mig för kvällen. Vi ska till Tiger för att fira att Ulli fyller år! Det blir bara Emma, Ulli och jag men det kommer bli en bra kväll har jag på känn.


sommar ♥

Äntligen. Min favoritårstid är här påriktigt. Skolan är slut och nu väntar ett över två månader långt lov fyllt med varma sommarkvällar, fester, simmande, sol, utomlandsresor, grillmat, shopping och förhoppningsvis sjukt varma dagar. Jobbet får ju inte glömmas men det borde vara helt okej så länge vädret är fint. I'm so happy! Det påminner mig, i juli får jag dessutom träffa Sanna igen och det kommer att vara så sjukt roligt. Älska sommaren.


studenternas dag

Vilket väder..! Det blåser, regnar och är kallt. Perfekt väder för att gå ut i kjol tycker jag. Nej, tråkigt är det ju förstås för alla blivande studenter att vädret är så dåligt men jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt. Regn är bra om ni frågar mig. Så jag klagar inte. Är bara rädd för vad mina skor ska tycka om allt det våta, men det löser sig. Snart ska jag iväg till skolan för studentdimission och sen får jag se vad jag bestämmer mig för att göra. Ska till Ems åtminstone. Nu måst jag fixa mig, tog en blogg- + matpaus i min härliga kimono men nu ska jag börja göra mig i ordning. Grattis till alla studenter!!!


en dag i maj

Emmas födelsedag 19.5.2012

dagen efter

Behöver inte säga så mycket om igår. Det räcker väl med: jag hade sjukt roligt. Haha, nu mår jag som jag förtjänar. Sov hos Linda iaf vilket var skönt så behövde jag inte släpa mig så lång väg till skolan. Nu är jag hemma igen, ligger på sängen och mår illa varje gång jag rör mig. Ska kolla lite HIMYM och upptäckte just att det inte blir något sovande hela dagen som jag hade tänkt, jag har jobb. FML. Tänker sitta inne och kolla på serier och dricka kaffe i mängder. Sen kommer jag hem och sover. Puss på er.

love the shoes!

RSS 2.0