gänget


Finally -- Rhodos 29.7-5.8

Wohoo, idag åker vi iväg, jag är så sjukt taggad!! Skamppi weljet ska ut i världen på äventyr, it's gonna be crazy. Vi ska sola, festa och bara softa i en vecka, kan nästan inte tro det. Det bästa är ju tjejerna jag åker med, love them. Flyget far halv tre idag och fast vi hade tänkt att bara se vad vi har lust att göra hela veckan så har vi ändå planerat vår korta första dag lite. Det blir ganska lugnt med middag och så kollar vi in stället lite, stranden och så. Ojoj, är för taggad för att kunna tänka.. Ska duscha snart och fixa alla små sista minuten grejer och så kör vi! Bloggen kommer inte uppdateras som vanligt, det blir ännu sämre än det varit hela sommaren. Med andra ord kan jag inte lova ett enda inlägg, om inte jag hittar wifi nånstans och hinner uppdatera med telefonen. Om inte så bloggar jag den 6.8 och ni ska ha det så gött!

what a day

Hej på er! Sitter hemma för en gångs skull. Alla kompisarna är påväg ut i sommarnatten nu men jag ska gå i duschen och sen ska jag sova. Jag tror tre andra tjejer tänker i ganska samma banor som jag..
Det har varit en lite konstig dag idag och mitt humör har inte varit på topp, av orsaker som inte behöver nämnas här. Ändå har jag haft en helt okej dag, köpte en lippis och en ny topp (sista minuten ni vet) före jobbet och så hängde jag där hela dagen. Satt ute tills jag fick för varmt och gick in och sitta. Det var säkert 40 grader varmt inne i jobbstugan så jag drack vatten och satt stilla hela dagen. Bollpojken lånade sin dator åt mig medan han inte behövde den och jag blev lite kär i den för att vara ärlig. Lite skillnad från den tröga jobbdatorn liksom.
Nåja, nu har jag ätit omelett till middag, kramat mamma lite och fått hjälp att hitta min försvunna sko. Den var i mitt klädskåp, därför hittade jag inte den. Nu ska jag packa det sista, duscha, se vad jag ska ha på mig imorgon och så ska jag sova. Bloggar ännu snabbt imorgon på morgonen.

life is a dancefloor

Men oj vilken skön dag vi fick här helt plötsligt. Efter att ha varit en riktigt crappy sommar ser det ut att bli lite varmare nu några dagar. Riktigt roligt. Jag hoppas förstås, bara för att jävlas, att det börjar regna på söndag eftermiddag och regnar i en vecka. Nej, egentligen bryr jag mig inte fast det är bra väder här hemma nästa vecka för på Rhodos stiger temperaturen till minst 30°C och antagligen högre så inget här hemma är bättre än det.
Hursomhelst så njuter jag fullt ut idag. Fast jag har värsta otursdagen på G så låter jag inte det störa mig. Jag har hunnit med massor idag, cyklade till ikea på morgonen, duschade och kollade på tv, packade lite och åkte iväg till jobbet. Bussen var sen så jag fick superbråttom, så bestämde busschaffisen att det är för jobbigt att stanna bussen så jag blev av en hållplats för sent. Som om inte det är tillräckligt att jag måst halvspringa till jobbet i denhär värmen så gick min väska sönder. Här på jobbet har jag hunnit hälla ut mjölk i kylskåpet, och vatten över hela mig. Jag tyckte min klumpighet var lite för mycket så jag bestämde mig för att sitta stilla en stund och blev så rastlös att jag krattade hela jävla stället. Sanden då. Nu sitter jag inne för att undvika att få för mycket sol och om en halv timme får jag gå härifrån. Slutar tidigt idag för vi ska fira Assi med mat, dricka och utgång. Det blir att dansa hela natten lång idag igen. Nu ska jag sluta sitta framför datorn och förbereda mig på att sticka härifrån. Det kommer bli en superbra kväll har jag på känn och jag har kameran med så det blir bildbomb imorgon eller på söndag! Laters
Två av tre tokar som följer med mig till Rhodos. Love.

thu26

Grattis Ass!! Nu har hela Rhodos gänget fyllt 18, äntligen. It's gonna be awesome.
Igår hade vi en bra kväll hos mig med mycket grillmat, lite dricka, lite dans och mycket skratt. Vi sjöng åt Assi vid tolvslaget och lite över ett hoppade de sista i bilen och åkte hem. Petra blev hos mig och hjälpte mig städa och fan så vi städade! Det var glas och tallrikar överallt och fast vi städade i säkert en timme så måst jag nu hem efter jobbet för att putsa grillen och dammsuga hela huset. Medan jag ändå höll på och städade mitt i natten bestämde jag mig för att försöka få mitt rum att se lite respektabelt ut igen också. Det tog två timmar men nu är det så städigt att jag tror jag kan börja packa idag. Älskar att packa, haha. Så that's what I'm gonna do tonight. För övrigt är jag ensam hemma så om nån vill komma och hålla mig sällskap blir jag glad. Tack och hej nu ska jag fortsätta jobba. Äta vindruvor alltså.
Lånade bilden från Petras instagram, världens sötaste 18åring-Assi ♥

onsdag//grillkväll

På jobbet as usual. Rymde just en stund för att gå köpa lite mat åt mig och nu stör jag mig på att min telefon inte fungerar. Hoppas och önskar att jag får skjuts hem ikväll för jag möts antagligen av ett gäng vänner som ska grilla hos mig idag. Det är många som jag inte har sett på hela sommaren så det blir säkert en sjukt rolig kväll. Bara vi får på grillen hemma, har akdrig använt den förr.. Nåja, nu ska jag försöka se vad problemet med min telefon är, hör nog av mig först imorgon igen med bilder från ikväll.
Nu sku det sitta fint med en kväll som den på bilden. Varma sommarnätter i värmen är det bästa. Bara 4 dagar kvar..!

SATC night

Trött. Tröttare. Tröttast. Jag.
Nej jag vet inte, jag bara är trött i huvudet och kroppen och allt. Det har varit en lång dag fast det har inte egentligen hänt så mycket speciellt. Jag har bara jobbat hela dagen och det var jättemycket kunder hela dagen och alla hade jobbiga frågor och inget funkade som det sku och jag ville bara gå hem. Så kom Emma dit och fick mig på bättre humör men man blir inte precis midre trött av att skratta i tre timmar i rad. Vi åt glass efter glass och så åt vi pizza när vi kom hem och jag orkar inte nästan ens koncentrera mig på att skriva dethär för jag är trött ända till fötterna. Konstigt. Nu kollar vi på Sex and the City och jag försöker hålla mig vaken. Det är inte så svårt som det låter för jag älskar den serien, it's the best.

tja

Alltså datorn sprängs väl snart, det låter så. Det är en laptop och jag tror att fläkten är lite sönder för den låter inte precis som den ska, haha. Men hursomhelst så ligger jag ännu i min säng och lyssnar på musik för jag orkar inte röra på mig ännu. Sov längre än jag brukar idag för jag var vaken till fyra igår. Helena ringde klockan 10, när jag lade in mitt förra inlägg, och frågade var jag är. Jag sa: i min säng, var är du? Hon bara: hos dig. Hon hade kört här förbi och vi bestämde oss för att ses en stund och prata lite. Vår "stund" blev egentligen nästan sex timmar och vi satt ute halva natten med ljus, filtar och te och pratade om allt och inget. Så sjukt trevligt och mysigt!
Idag ska jag jobba klockan tre och sen kommer Emma hit och sover. Hon vågar inte vara hemma för då måst hon vara ensam med deras gäster. Så hon rymmer hem till mig och jag klagar verkligen inte. Bara skönt med lite sällskap. Om jag inte har helt fel blir det Batman-The Dark Knight med henne och brorsan ikväll. Jag och brorsan kollade Batman begins för nån dag sen och tänkte gå se den nya filmen bara vi har kollat den andra, som vi ser idag.

måndag 23 juli 2012

Bra dag! Träffade Lotta, åt jordgubbar, pratade skit, åt middag hos Famo och kollar på 90210 nu. Imorgon ska jag jobba. Och resten av veckan också för den delen men det gör inget för jag är så sjuuukt taggad!!! Om sex dagar, inte ens, flyger vi till Rhodos! Fan vad roligt det kommer bli, och så skönt med värme. Funderar ren på vad allt jag ska packa med mig, ska jag ta med min vita kjol, ska jag ta med min gröna topp, vilka skor ska jag ta? Det pirrar i hela kroppen bara med tanke på resan. So awesome. Kommer inte att kunna sova på hela veckan.
Bytte förresten klänningen på min vägg till en skjorta och det ser sjukt råddigt ut men jag tycker om det på nåt sätt. Mitt rum är annars också så ostädigt att lite konstiga detaljer här och där bara gör det bättre. Fast jag borde faktiskt städa. Ska göra det ikväll! Nu ska jag träffa Helena.

ny profilepic

Haha, egoboostar mig själv. Ska välja en ny profilepic till min fb så jag lägger upp mina två alternativ här och låter Emma rösta. Om ni har en åsikt får ni gärna säga! :)

home alone med brorsan

Svälter ihjäl snart.. Ligger på sängen och kollar på 90210 och försöker samla krafter till att gå ner i köket och börja fixa middag. Är ensam hemma med brorsan så det är jag som är kock denhär veckan. Idag tänkte vi satsa på nåt ganska enkelt, pasta typ, och imorgon tror jag att vi äter hos Famo.
Idag har jag gjort ganska samma som igår, bara varit hemma alltså. Sov länge för jag var vaken ganska sent igår. Jag såg 2012 med föräldrarna och körde efter storabrorsan och hans tjej mitt i natten. Så idag steg jag upp och åt en ovanligt stor frulle, läste tidningen och tog det lite lugnt. Pappa satte en spik i min vägg och jag hängde upp min gammeldans efterfestklänning på en bygel på väggen för den kändes så tom förr. I kind of like it måst jag säga.. Så har jag sett på serier och pratat med vänner resten av dagen. Tänkte se en film medan jag äter middag, nån som brorsan också vill se kanske, och så fortsätter jag med 90210 senare ikväll om inte Ems och Ass kommer hit för lite HP.
DEN klänningen (höger på bilden) hänger nu på min vägg. Synd bara att ryggen är så fin och inte syns..

weekend @ home

Hej på er! Jag ligger i sängen för tillfället och kollar igenom bilder från sommaren. Snart tänkte jag stiga upp och köra efter mina saker från Ems, för efter att ha nästan bott där i över en vecka så har jag hälften av min egendom hos henne. Bland annat mina rullskrinnare. Så jag ska fara efter dem och så försöker jag övertala pappa att komma med mig och köpa skor. Jag tänkte lite att jag ska börja springa nu alltså, för jag har så mycket överlopps energi och är skitdålig på att släpa mig till esport nu på sommaren. Det blir inte lättare när skolan börjar för jag har långa skoldagar och jobb direkt efter. Ingen lugn höst för mig alltså. Nej jag ska inte tänka på hösten, hate it. Har i alla fall inte jobb på hela veckoslutet  nu och min plan är att stanna hemma två hela dagar. Har hållit på med så mycket hela sommaren så jag behöver ett lugn veckoslut hemma. Dessutom är Minami sötnosen här så jag har nån att umgås med, haha.
 

Lilla Sälskapet ♥


vanilla ice cream

Ojoj vilken skön morgon! Vaknade halv 9 efter att för vad som kändes som första gången på hela sommaren ha sovit så jag inte är trött mer. Jag är pigg och glad idag alltså, yay! Duschade och fick skjuts till jobbet av pappsen. Nu har jag gått omkring här i solen, sålt lite kaffe och just nu njuter jag av min morgonglass. Mums säger jag bara. Puffet är min nya favoritglass, helt klart.
Idag ser min dag som jag planerat den hittils ut ungefär såhär: jobb från 9-15. Köra efter mina saker från Ems, köra lite och så träffa Petra senare. På kvällen blir det antagligen grill och chill med några vänner och när de drar ut i sommarnatten kommer jag hem och sätter mig framför tvn och kollar på 90210. Brorsan och hans tjej kommer hem idag dessutom och föräldrarna är borta så det blir en kväll med syskonen tror jag. Älska livet!

mätt som en plätt

Och så kommer man ihåg vad det innebär att äta riktig mat när föräldrarna kommer hem över veckoslutet. Spricker snart känns det som.
Så, igår kväll blev inte bara middag på Vapiano till sist. Jag hade ren på morgonen sagt åt Sofia att jag dricker inget, vi bara äter och tar det lugnt. Så kommer vi till Vappis, tar en cider och bestämmer oss för att hej, vi tar och kollar in Amarillo med billiga drinkar! Så dricker vi drinkar, cider och shots några timmar och drar sen vidare ut och dansar. Jag sov över hos en vän och åkte rakt till jobbet på morgonen. Att jag var trött är en understatement. Somnade minst 50 gånger i bussen påväg hem från jobbet och sov fyra timmar här hemma. Undertiden kom min familj hem och lagade mat och nu har jag suttit och pratat med mina föräldrar i över två timmar. Måst nog säga att min familj är bäst, så rolig. Nu ska jag försöka komma ur min matkoma och snart hoppar jag i säng. Morgontur med åttonde dagen i rad på jobb imorgon och sen är det ett ledigt veckoslut som väntar. Sitter fint.

tjena tjena tjena

Har sången i mitt huvud för Emma ville höra den så vi lyssnade och sjöng med i den. Ojoj. Men nu kommer inlägget jag har pratat om så länge. What have I been up to? Varning för ett långt inlägg haha.
Vi börjar från en kväll ni vet lite om, fredagen den 13e.
Friday the 13th: Kvällstur på jobbet, hem i soffan framför New Year's Eve. Vet inte vad det var med mig men av nån orsak tyckte jag att den var sjukt sorglig så jag grät floder, typ. Annat intressant hände väl inte egentligen..
Lördag, 14.7.2012: Morgontur på jobbet, hem till Ems för Burlesque och fix. Lite senare på kvällen förfestade lilla sälskapet (Ems, Assi och jag) med några tequilashots och musik på högsta volym. Vi gick till Tivoli i stan (hade aldrig varit där förr, det var faktiskt ganska fint) och festade bort natten.
Söndag 15.7.2012: Vaknade omänskligt tidigt för Emma och Assi bara: "Nicooolee kom och se på Harry Potter!!" Vi beställde pizza och vi såg på HP. Hade kvällstur på jobbet och jag hade Emma som sällskap. Fast det ösregnade på kvällen så bestämde Emma att vi sku gå hem. Det gick bra tills vi kom till ett ställe där en å hade svämmat över hela vägen så vi måste gå i 15cm djupt vatten. Det är väl onödigt att säga att det var som att vi hade varit och simmat när vi kom hem.. Det blev ändå en skön kväll med några filmer och ingen mat för vi hade inte köpt nåt.
Måndag 16.7.2012: Morgon hos Emma, kolla tidigare inlägg! Kvällstur på jobbet följt av middag i stan på kvällen. Helena körde hem mig och det tog typ en timme längre än annars för vi stannade och pratade i säkert en timme.
Tisdag 17.7.2012: Kvällstur as usual. Fick lite oväntat besök mitt på jobbdagen. Mystiskt.. I alla fall, duschade hos Emma efter jobbet, en vän kom efter mig från henne och vi körde efter Emma från tåget. Vi förde hem henne, körde till McD, bestämde oss för att det inte var vad vi ville äta, körde till butiken och köpte mat, åkte hem och lagade mat. Så såg vi på en film och somnade jättesent för jag hade så mycket energi haha. Det måst ha varit pastan vi åt..
Onsdag 18.7.2012: Kollade på tv på morgonen (det kommer bara konstiga program på morgonen, I like it), fick skjuts till jobbet, försökte klippa gräset, krattade, hängde med Emma och nu ska jag snart börja stänga här. Det blir middag på Vapiano med Sofia idag. Myspys.
Ingen bild tyvärr..

11 days

Holy shitaaa om elva dagar åker vi iväg!! Sjukt. Kan nästan inte tro att det inte ens är två veckor kvar nu. Kollade just vädret för Rhodos de första dagarna vi är där och, ja ni kan väl kolla själv. Klickklick! Hur skönt? Ojoj vilken resa det kommer bli..
Men för att koncentrera mig på nuet så är jag på jobb, sjätte dagen i rad. Börjar bli lite trött på att inte få ta det lugnt och bara softa men jag tror jag klarar mig. Denhär veckan har jag jobb ännu idag, imorgon och på fredag. Efter det är jag ledig hela veckoslutet och med lite tur och bara jag får det fixat blir det en kort landebesök med några vänner från lördag till söndag. Det ska vara ganska okej väder så jag hoppas det blir av. Lite grill och mys på lande sku sitta fint nu tycker jag.
Glömde att blogga igår för jag hade fullt upp hela dagen och jag tycker inte om att blogga på jobbet för jag har inga bilder här. Nada. Men jag lovar er ett inlägg med vad jag har hållit på med nu den senaste veckan! Det kommer om någon timme, I promise. Ska bara försöka komma ihåg allt jag gjort och kolla vad jag ren har berättat om här.Väntar så på att få sätta mig på en vit sandstrand med en bok i handen och bara njuta av värmen.. Snart
 

kvällen den 16 juli

Ingen update om mina senaste dagar idag heller, tyvärr. Kanske imorgon på morgonen? Jag kom hem för snart en timme sen, efter att ha varit i stan. Men för att berätta från början så åkte jag hem efter jobbet (Helena är min ängel som kör mig överallt!!) och gick i världens snabbaste dusch, städade lite snabbt och hann inte ens fixa mig före jag sku iväg. Jenny och Helena kom efter mig och vi körde till stan, jag lackade naglarna och allt i bilen- inte så lätt! Jag mötte upp Sofia och Vilma på Iguana, en spansk/mexikansk (?) restaurang, för att fira Sofias födelsedag. Det var jätteroligt för roligt är nånting man alltid har med de tjejerna, men jag kunde inte äta all min mat för det var så starkt, haha. Efter middagen stannade jag kvar med Helena och Cassandra och pratade bort några timmar till. Mysigt! Så körde vi hem med Helena och som vanligt tog det superlänge för vi stannade på vägen och började prata om allt möjligt allvarligt och så åkte vi runt och sjöng till allt som kom på radion. Egentligen hade jag ännu lite planer för idag men det blev inget av det tyvärr. Så nu är jag ensam hemma framför datorn (och tvn) och kan inte sova. Ska försöka iaf, godnatt!

blame it on the summer

Bloggtorka här va? Jag skyller det på sommaren som vanligt. Och på att jag inte har varit hemma framför datorn sen den 13e, på fredag alltså. Har haft fullt upp och ska berätta om allt som hänt senare ikväll, när jag är hemma, men just nu orkar jag inte skriva så mycket. Ni får nöja er med en historia om idag. Idag kan vi säga "nästa vecka far vi till Rhodos"! Det är (idag inte medräknat) 13 dagar tills vi åker iväg. Eller på den 13e dagen far vi. Woopwoop!
Annat då. Jag sov hos Emma idag och vaknade fem på morgonen av att någon jävel ringde åt mig. Orkade inte svara och trodde det var Assi av nån orsak (man är fiffig när man är yrvaken..). Har försökt få fram numret men det finns ingenstans? Om nån känner sig skyldig så ring gärna igen, but never call me in the middle of the night! Man blir ju inte glad precis. Om inte man råkar vara vaken.. Well anyhow, vi hade ett litet elavbrott hos Emma idag och hon oroade sig över glassen i frysen medan jag ännu låg under täcket och bara "det blir nog okej". Så kom hon till soffan och myste med mig och vi, som de true HP nördarna vi är, låg där och quoteade filmerna. Sunshine, daisies, butter mellow, turn this stupid fat rat yellow- och sånt. Sen kollade vi början av Titanic och hennes mamma körde mig till jobbet klockan tre. Nu är jag här och på grund av ett litet missöde igår, berättar om det senare, måst jag ha på mig mina Vans. Jag vill varken att de blir våra eller smutsiga så min lösning är att vara barfota när jag är ute. Det var inte så hemskt kallt så jag är ganska nöjd med min fina idé faktiskt.
Dethär blir ett skitlång inlägg om jag ännu fortsätter med kvällens planer så jag slutar här och berättar mer senare. Nu ska jag lyssna på min nya favoritsång (Nari & Milani-Atom) och se en episode av the Big Bang Theory. Sen vill jag gå hem.
Assi, Helena och jag på lördag kväll/natt :)

16 dagar

Såg just Project X och för er som inte har sett den - rekommenderas! Kanske inte bästa filmen nånsin men den fick mig på festhumör. Lite annat än min inte så fartfyllda dag här på jobbet, hehe. Det blir en lugn kväll idag också, ska bara vara hemma och se på film och så. Jag har jobb till tre imorgon och så blir det utgång på kvällen. Jag känner för att hålla på som alla i filmen men det blir nog inte riktigt så vilt. Om lite på två veckor (16 dagar) åker vi till Rhodos och då smäller det ju så det är bara att ha tålamod och vänta. Jag har countdown på gång nu ren, har väntat på denhär resan hela sommaren så det kommer ju att bli helt sjukt när dagen äntligen kommer då vi får åka iväg. Skönt att åka till varmare breddgrader dessutom.
Förresten så har jag försökt undvika shopping i nästan två veckor nu, och det har funkat fint tills jag idag gick en sväng i några butiker. Fick med mig en skjorta och en dvd så det var inte så farligt. Blev bara 20€ dessutom vilket ju är bättre än bra.
 

HP maraton

Hej hej jag har igen inte bloggat alls, so sorry. Igår var det action dagen lång och bloggen hann inte med riktigt. Jag hade sovit hos Ems och vi tog det lugnt på morgonen. Jag läste lite och vi åkte till sello. Gick omkring där lite före vi for via Emmas mamma tillbaka hit till hennes pappa. Så såg vi på film och fixade oss resten av dagen. Sex tiden åkte jag till stan och mötte upp Vilma. Jag var helt skuttig och nervös för vi sku träffa Sanna för första gången på ett år. När vi sen såg henne var det ett ända kramande och skrattande och "omg I've missed you so much!!!". Vi åt med två andra tjejer på Vapiano och catchade up med allt som hänt under året. Det var mer än man sku tro, fast vi har hållit varandra uppdaterade så bra vi bara har kunnat. Hursomhelst tog vi några drinkar på vappis, sen gick Sanna och jag till Tiger för en drink till före vi åkte till Kaivon där vi dansade bort sommarnatten. Vi fick supergoda shots av bartendern och klockan sex snubblade vi in hos mig. Vi hade tänkt äta pizza och duscha och allt men det slutade med att vi somnade nästan genast. Idag har jag legat på soffan och kollat på O.C., hängt i sello med Ems och Assi och ätit lite "middag" här. Nu kollar vi på Harry Potter. Är på första filmen för tillfället och vi kollar väl alla inatt haha. Kanske ändå inte. Well, det var en liten update om allt som hänt. Nu tillbaka till Potter och gänget, pusshej.


10/07/2012

Ikväll ska jag grilla med några kompisar och sova över hos Emma. Vi har ett helt hus för oss själva så det blir filmer där ikväll och så har vi stora planer för morgondagen. Men först blir det alltså grillkväll hos Linda som jag inte har träffat på nästan en månad. Vi gick all in idag med pappa och köpte majs, biff och champinjoner. Gott gott. Nu ska jag gå fixa mig lite och packa en jätteväska så jag klarar mig till torsdag eller nåt. Har inte jobb före på fredag så jag har några dagar på mig att göra ingenting. Kan inte koncentrera mig på att skriva just nu så jag ger upp och lämnar bloggen till imorgon. Hejdå!
en smågalen bild på mig och min klocka passar fint här.. hehe

hemma igen

Nu är jag hemma igen! Närmare bestämt har jag varit hemma några timmar nu. Men, jag har haft ett skönt "veckoslut" på lande, fast det var ganska kallt. Jag har gjort ingenting för det mesta, just läst och spelat kort och ätit. Var i bastun och simmade faktiskt också, första gången i år! Annars har det inte hänt mycket spännande. Eller, vi såg världens största orm. Stor var den i alla fall, kanske int världens största men ni vet vad jag menar. Det var inte så spännande som det låter faktiskt. Haha, nu har jag varit i butiken, banken och duschen och jag tänkte kolla på O.C. nu en liten stund. I väntan på att klockan blir mer.

new in

Såg att det fanns Vans i en liten butik i Hangö och de råkade ha mina ljusblåa i min storlek, de är helt slutsålda i stan, så jag slog till och impulsköpte dem. Totally worth the money!

Hästholmen

Jag är superglad just nu. Vet ni varför? För jag ska vara på lande från idag till tisdag! Jag orkar aldrig vara hemskt länge på lande och jag har inget emot att vara ensam hemma, men det finns få ställen som jag älskar lika mycket som Hästholmen. Vår lilla holme är som paradiset för mig om jag är trött eller stressad. Det är annars också det absolut bästa stället att tillbringa några sommardagar. Planerna för mina kommande dagar är att spela kort, läsa en bok, äta middag på en supermysig restaurang med familjen ikväll och fiska lite. Åka båt ska jag också göra. Och om vädret är bra blir det antagligen en hel del liggande i solen på surfingbrädan ute på havet. Love it. Ska försöka uppdatera åtminstone en gång om dagen medan jag är där, alltså imorgon en gång och kanske på tisdag. Kommer hem på tisdag eftermiddag så då blir det bilder från förra veckoslutet och lande och allt. Bildbomb. Nu ska jag hoppa på tåget, ha det bra!

hemmakväll

Hej hej! Hade riktigt roligt igår i Hangö trots att inget hemskt speciellt hände. Vi dansade bort halva natten i vad som måst vara den varmaste klubben/baren jag nånsin varit i. Kändes som att man var i afrika eller nåt men musiken var bra och alla kände för att dansa så det var super! Träffade massor bekantingar och somnade i bilen sjutiden. Då hade vi hunnit äta lunch på en pizzeria, sitta ute i solen, gå omkring lite, dansa hela natten, ätit franskisar, suttit vid havet och kollat på båtar och så vidare. Klockan 9 på morgonen vaknade jag och tog tåget hem till Esbo med Jenny. Så var jag hemma i duschen, kollade slut första O.C. säsongen och försökte hålla mig vaken. Så åkte jag på jobb och där satt jag i sex timmar och läste Kalle Ankas pocket och såg på regnet. Stängde inte tidigare eftersom jag tänkte att det kanske är bra med pengar, haha. Helena körde hem mig och nu sitter jag hemma i vardagsrummet, äter tomatsoppa och karelska piroger till middag och myser framför Valentine's Day. Ska börja se på andra säsongen av O.C. så snart filmen är slut. Myskväll!
två bilder, den enda som togs av oss i Hangö och min middag

addicting

Hörde den faktiskt igår första gången ordentligt och den har fastnat helt.

→ Hangö

Change of plans. Hade tänkt skippa Hangö regattan och stanna i stan hela veckoslutet men jag bestämde mig för att ändå åka till regattan eftersom nästan alla andra är påväg. Måst ju go with the flow liksom. Haha nej, jag bara kände för att åka faktiskt. Det kan hända att jag har jobb imorgon och jag hoppas verkligen inte det men ifall jag har så får det vara så. Trött som fan klarar jag av på jobbet. Kommer inte att blogga alls idag mer än dethär tyvärr så jag hoppas jag träffar många härliga människor idag och så hör jag av mig här på bloggen genast när jag har tillgång till en dator eller ipad. Om jag inte jobbar imorgon ska jag träffa min familj och äta middag, sova en eller två nätter på lande och sen åka hem på tisdag. Men det får jag se med sen. Nu ska jag fixa lite så jag är färdig när Helena kommer efter mig. Det blir roadtrip till Hangö med fyra andra tjejer. It's gonna be fun fun fun! Hejdåå
på tisdag med mitt lilla sälskap, Ems och Assi ♥

hej

Jag har inte orkat blogga idag. Sorry for that. Igen. Det känns bara så onödigt att blogga när jag lika gärna kan ligga ute i solen och njuta. Så jag skiter i bloggen, hehe. Men, vad har jag hållit på med idag? Jag vaknade elvatiden, såg på O.C. medan jag åt frulle, gick ut i solen och läste slut min bok, lagade lyxmiddag (supergod sallad) och kollade på lite till oc. Åttatiden kom Helena efter mig och så åkte hon, jag, Linnea och Lina till havet och satt och kollade på bilar och solnedgången och åt glass några timmar. Var roligt och nu har jag suttit framför datorn sen jag kom hem och fixat med musik och bloggen och så. Snart ska jag sova, nattinatt

hello sunshine

Bloggen är inte precis högst på min lista över saker jag har tid med nu så jag har igen inte bloggat. So sorry. Igår hade jag en bra kväll, inte hemskt speciell men som alla kvällar, rolig. Vi dansade till bra musik och klockan sex snubblade Emma, Assi och jag in hos mig. Vi började kolla på en film, delade på en pizza och det tog inte hemskt länge före jag somnade. Kunde förstås inte sova så bra på grund av allt snurr och vaknade tidigt. Hade en sjukt tråkig jobbdag och åkte hem genast för att ta det lite lugnt en stund. Skippade min fina sallad som jag planerat att äta och satsade på pasta. Nu kollar jag på O.C. och hoppas det är fint väder imorgon så jag kan sitta ute i solen och softa. Känns som att jag bara springer från ställe till ställe hela tiden och aldrig hinner ta det lugnt så det är min plan för imorgon. Nu ska jag snart sova, godnatt!
Snyggo jag, haha. In lack of andra bilder :)

ut ikväll

Varmt idag! Har rensat ogräs i två timmar (om mina bossar inte är nöjda nu blir jag galen) och nu sitter jag inne och skyddar mig från solen lite. Vill inte bränna mig eller nåt. Lyssnar på sommar- och festmusik och taggar för ikväll. Min familj åkte just till lande och jag ska på 4th of july (varför det firas den tredje vet jag inte) fest. Emma och Assi ska sova hos mig sen, roligt att komma hem klockan sex med mina tjejer och få vara lite sådär roligt fulla då ännu. Kommer bli så sjukt bra kväll! Är taggad ända ner till tårna. Snart kommer mitt lilla sälskap hit och jag börjar fixa mig. Sticker från jobbet så tidigt jag kan och så börjar festen genast sen. Fan jag kan inte vänta längre. Vad ska ni göra idag då?
Förresten så var jag och tränade idag och det var hur skönt som helst. Så var jag på pappas jobb för första gången och jag pratade med Sofia en stund och planerade lite hennes födelsedag. Så roligt när det händer så mycket! På torsdag ska jag göra nåt roligt på dagen, som gå till stranden eller nåt, och njuta av att jag inte har jobb. Coola bananer. Nu ska jag kanske gå ut lite.. Ha det bra, pusshej
Min outfit ikväll: GT shorts (de höga med nitar, vitblåa), röd topp (typ tskjorta utan ärmar), converse och så halsbandet. Det kommer från Weekday och jag älskar det.

July

Min juli månad har börjat med en massa program hela tiden så jag har inte haft en minut över för bloggen. Därför ber jag om ursäkt över att inga bilder från veckoslutet ännu har kommit och det kommer nog att fö vänta till onsdag med tanke på hur min morgondag ser ut.. Ska försöka hinna blogga lite imorgon och så får ni ett stort fotoinlägg ("last day of june - 4th of july pics") på onsdag morgon. Eller ja, före klockan 2 för då ska jag till jobbet.
I väntan på bilderna kan jag berätta lite vad jag har hållit på med. Jag var som sagt på Moms igår kväll med ett gäng vänner och såg fotbollsfinalen. Vi hade roligt som vanligt och så kom mamma efter mig tolv tiden. Idag vaknade jag och åt frulle, hade alltså en väldigt händelselös morgon. Tog tåget till stan och mötte upp "lilla sälskapet" (Emma och Assi). Vi gick omkring lite och jag hann precis luncha med dem på Picnic innan jag åkte till jobbet. Det var en ganska händelselös dag på jobbet också, förutom att det var den överlägset sämsta dagen någonsin. Det första jag får veta när jag stiger in genom dörren är att bossen är skitsur för att ogräset växer så vilt runt hela stället. Okej jag medger det, det ser helt förjävligt ut. Men ändå, jag tycker inte om när människor är sura på mig för att jag inte har gjort nåt jag inte har blivit tillsagd att göra. Jag är inte precis personen som rensar ogräs för att det är roligt. I alla fall så jobbade jag faktiskt flitigt i över en timme och sen gav jag upp. Tänkte göra det imorgon också, fast ännu bättre så kan ingen klaga sen mera.
Efter jobbet var jag på urdåligt humör och åt helt för mycket på grund av det. Började må illa men det gick över när jag fick tänka på annat. Lotta var här igen och hon har alltid så mycket att berätta att man inte riktigt hinner tänka på annat. Nu ligger jag i sängen, ska läsa nyaste Kalle Ankan och sen ska jag sova. Ska träna tidigt imorgon så jag vill vara pigg. Kommer bli så sjukt skönt att träna igen, känner mig som värsta soffpotatisen! Oj det blev ett litet maratoninlägg här, vad roligt då. Godnatt på er! 

softis

Jag älskar sommaren. Speciellt dagar som idag! Jag har legat på terassen och läst lite Zlatan, cyklat till Ikea och gått omkring lite där med Emma. Vi gick bara en snabb sväng och kollade inte på nånting egentligen. Så köpte vi glass (älska billig Ikea mat!) och gick hem till mig. Vi satt på taket en stund och försökte få lite sol tills jag gick i duschen och hade värsta stora klädkrisen efteråt. Provade säkert 10 olika toppar för att se vad jag kunde ha med mina nya vita byxor men det slutade med att jag nu av nån orsak ändå har på mig mina gamla vita? Hehe ja men nu är jag nöjd och om ungefär 15 minuter ska jag till bussen för att åka till grani och gå till Moms med ett gäng vänner för att se fotbollsfinalen. Om jag kommer hem i tid lägger jag in bilder från igår, annars hör jag av mig imorgon mer. Pusshej

hemma

Kom just hem efter en rolig "resa". Vi har ätit gott, pratat mycket, dansat, sjungit lite BSB, firat födelsedag och åkt bil. Nu ska jag ut på terassen för att vänta och se om Ems kanske kommer hit snart. Ser att det kommer lite mörka moln så nu är det bråttom. Hör av mig mer sen!
just nu. har på mig mina nya shorts--love 'em!

RSS 2.0