städa städa varje söndag

Håller på med lite storstädning i mitt rum för jag har absolut inget bättre att göra. Egentligen borde jag väl läsa på prov och skriva om en bok men jag orkar inte. Så istället för att bara sitta framför datorn är det städning som gäller. Lyssnar på bra musik och dansar omkring i min PJ till det så värre kunde det vara. Ikväll blir det yoga, middag och film. Återkommer senare med bilder från igår!
 
Lite som jag just nu.. Haha.

lördag 29 september 2012

Hej och hå. Det är nånting med dagens datum.. Känns som att jag borde komma ihåg nåt men gör inte det. Jag har säkert glömt nånting.. Nåja, jag har varit hemma i snart två timmar nu och är så seg. Är inte direkt trött men huvudet väger tvåhundra kilo och jag orkar inte göra nånting. Kollade på en episode 90210 och åt en pepparbiff som morgonmål. Så ska det vara!
Igår förfestade vi som sagt i stan och firade Linda, pojkarna spelade gitarr och sjöng lite (fint!) och så bara pratade vi och hade roligt. Tolvtiden drog vi ut på stan och köade alltför länge för att komma in i baren där det inte hände hemskt mycket intressant. Dansade, träffade vänner och åkte hem med Emma och Assi. Bara en kväll bland alla andra men roligt var det ju.
Nu ska jag duscha och försöka bli lite piggare för det blir en dag med familjen i Åbo idag. Vi ska hälsa på brorsan och hans flickvän, gå äta en tidig middag på någon restaurang och kolla in deras nya lägenhet. Ikväll blir det mys hemma med någon bra rulle och mig själv. Laters

mobba mig inte nu..

...men jag tycker denhär nästan är lite bra. Alltså inte som att jag sku lyssna på den men underhållande. Size matters.
Glad fredagkväll! Sista fredagen i september faktiskt, snart är vintern här.. Tråkigt.

thank you, love

Har haft en riktig toppendag. Började med historiaprov vilket i sig kanske inte är så hoppsan hejsan men det är skönt att det är över i alla fall. Efter provet skippade jag lunchen och åkte till stan där jag träffade Emma, gick i lite butiker och började kultivera oss lite. Det blev inte så mycket av det sen för jag tror vi båda var lite trötta men roligt hade vi och vi såg lite finska halvkändisar (eller finska kändisar är väl alltid sådär halvt kända, förutom presidenten typ..) bland annat en 50 årig hipster. Så satte vi oss på ett café en stund före det var dags att gå hem. Nu är det nudeldags och sen ska jag duscha och åka iväg till stan med Fanny och Filippa. Det blir förfest med födelsedagsfirande följt av utgång. Splendid!
P.S. Varning för bildomb!
broder ♥

älskar!

Just nu ligger jag i min säng i mörkret och lyssnar på regnet. Var ute på balkongen just och det doftar sådär härligt höstregn där ute. Dessutom regnar det så mycket att man verkligen hör det och det älskar jag. Har oftast inget emot regn, tycker bara det är fint och lugnande på nåt sätt. Som havet fast från himlen, haha.


27/9/2012

Hej på er! Vet ni vad jag märkte idag? Att det är höst. Jag menar, förstås har jag märkt att det är kallt och så men träden har ju helt gula blad och det finns nästan inga kvar heller! Dör lite inombords, saknar sommaren så.
Nåja, i alla fall så var det historiaprov idag och efter det en liten utflykt med Atte för det fanns inte mycket bättre saker att göra. Drack en smoothie och spelade lite NHL - varför? Nu ska jag läsa lite till historia och så blir det film och froyo på kvällen. Säg vad ni vill om hösten men jag tycker den är rätt så mysig i alla fall.

spring som vinden, eller?

Vad duktig jag har varit idag. När jag kom hem åt jag bara och så, inget speciellt, men så läste jag på historia (inget speciellt med det heller egentligen) och så gick jag ut och sprang! Hade sån sjuk energi, fast det visade sig att den räckte femhundra meter, i en nerförsbacke.. Jag försökte i alla fall springa så mycket jag kunde, och det blev väl ungefär 3km allt som allt fast nej, jag sprang inte hela vägen. Försökte ta en slutspurt och springa upp för en ganska stor backe men halvvägs gav jag upp och var så trött och andfådd att jag nästan inte kunde gå hem sen. Fast det var ganska roligt och jag litar på att jag blir bättre varje gång (hoppas jag i alla fall) så jag ska fortsätta springa! Att ge upp efter första gången kommer inte på tal.
Mitt största problem när jag sprang var nog ändå att jag inte har alls bra springmusik. Vill lyssna på nåt som peppar mig att springa men jag har inte så agressiv/energisk musikstil annars så det finns inte mycket att välja mellan när jag springer. Om ni har tips sku jag bli överlycklig, behöver verkligen er hjälp här nu! Så, sätt igång och skriv in alla era favoritsånger som ni peppar till - tack! :)
Nu ska jag sova, bestämde just att det får gå som det vill i historiaprovet för om jag inte kan nånting efter att ha övat så mycket som jag har gjort så är nånting fel. Haha, godnatt!
Bytte förresten stil på texten i bloggen, vad tycker ni? Är den för liten/otydlig?

indian


perfekt!

Vet ni hur det känns när man vaknar sju på morgonen, är helt utvilad och mår bättre än bra? Så kände jag mig idag. Känslan har hållits och det blev bara bättre när jag fick veta att vi slutar 1 och sen att jag får gå hem ren halv 1 så jag går hem två timmar tidigare än annars. När jag är hemma ska jag äta nåt gott, gå ut och springa med mina nya skor och så blir det historia till klockan halv 9, en halvtimmes yoga och CSI. Sen ska jag sova. Bästa onsdagen på länge, så skön dag!

hata kylan

Usch vilken urdålig dag. Det är iskallt, jag är trött, har huvudvärk, är irriterad och vill egentligen bara sova bort hela dagen. Fast den har inte varit bara dålig, jag fick veta att jag får åka med till Stockholm i november och så är det ju bara två och en halv dag tills det är fredag. Och fredag kommer att vara en bra dag. Så jag ska hålla mig positiv och somna tidigt idag. Inte för att det hjälper.. Dethär mörkret och kylan gör att jag är trött ändå. Älska hösten va?
Nu blir det afrikas historia för hela slanten, laters


paus

Tar en välförtjänt paus för jag fick ont överallt av att sitta i samma ställning i tre timmar. Klockan åtta fortsätter jag och läser i 45 minuter till, sen får det räcka med asiatisk historia för idag. Mitt huvud är fullt med information och jag tänkte kanske kolla nån film med rätt tema (typ Aladdin, haha) ikväll. Belöna mig själv lite liksom. Jaja, hoppas ni har en roligare kväll än jag.


a week of hard work

Måndag: skola till halv 3, läsa på historiaprov, springa/yoga
Tisdag: skola till 3, läsa på historiaprov, springa
Onsdag: skola till halv 3, läsa på historiaprov, springa
Torsdag: historiaprov, läsa på historiaprov, kolla On the Road, yoga
Fredag: historiaprov, till stan med Ems, fira Linda, utgång
Lördag: roadtrip med familjen för att träffa brorsan och se hans nya lägenhet, yoga
Söndag: jobba, läsa på mattaprov, springa/yoga
Det blir en överdos historia och nördande den här veckan, mer än jag hade tänkt för jag läste inte på veckoslutet. Har två historiaprov med fulla poäng som mål i båda. Wish me luck. Tänker isolera mig totalt så jag verkligen får nånting gjort. Inga filmer eller datorer mer förutom i skolan. Så nu ska jag ta ut allt av det här, laters

90210 en français

Mitt nya sätt att lära mig franska: kolla på 90210 och friends dubbat. Kommer bli intressant..
P.S. För anonym som frågade om Ronjas present så var vi 9 tjejer som slog ihop plånböckerna och köpte ett Thomas Sabo armband med två bitar (ett hjärta och en krona) och så fick hon Fifty Shades of Grey. Tror nog hon blev glad, det hoppas jag i alla fall!

drunken memories half forgotten

Emma uttryckte sig så fint så jag tog friheten att citera henne lite (rubriken).
När jag vaknade idag hade jag urtråkigt för jag mådde så dåligt att jag inte kunde stiga upp. Bestämde mig därför för att leka med min kamera och hittade bilderna ovan. Behöver jag ens säga att jag inte kommer ihåg att jag har tagit dem..?
Så två snyggisar från idag när Helena var här - gilla.

snövit

Såg den just och den var faktiskt mycket bättre än jag trodde den sku vara. Snygga killar fanns det också några av och det är ju alltid lite småmysigt.

trötter

Ligger i sängen ännu fast det snart är kväll typ. Kommer antagligen att ligga här resten av dagen, eller tills jag ska till Emma i alla fall. Det blev en lång natt igår, med lite för mycket gratis dricka. Jag kom hem i regnet runt klockan fyra, tror jag. Så har jag mått som förtjänat sen jag vaknade idag. Helena var här en stund och vi pratade lite om igår men vi var så trötta så mest satt vi bara tysta. Man vet att det har varit en bra kväll om man mår såhär dagen efter.. Nu ska jag se på en film, laters


utgång ikväll

Vi firar två vänner idag, Ronja och Petter. Eftersom jag är fast på jobbet till åtta blir det bara förfest hos Ronja före vi drar ut sen och firar båda. Kommer bli så roligt att träffa alla igen som man inte hunnit se på länge och så har jag verkligen saknat att dansa hela natten också. Därför ska jag göra det idag.
Kvällens outfit består av min nya vita t-skjorta som är öppen i ryggen (lägger in en bild imårrn), svarta byxor (för jag orkar inte byta till ormbyxorna tror jag..), svarta converse, vinröda örhängen och lite smycken här och där. Sköna kläder för en skön kväll.
Förresten så har vi världens bästa present åt Ronja som Helena och jag köpte, hoppas hon blir glad!
Nu ska jag läsa lite och om tre timmar är det fest, wehoo

reward

Höstens skrivningar är officiellt slut nu. Finskan kändes bra och inte så svår alls vilket var bra. Var färdig lite efter tolv ren så hann sen till sello före jobbet. Bestämde mig att belöna mig själv efter skrivningarna (fast jag säkert inte är värd det egentligen..) så jag köpte lite grejer. Blev runt 70euro igen, bra jobbat Nicole. Men jag hittade i alla fall en skjorta att ha på ikväll vilket är bra!
Köpte inte örhängena men vill verkligen göra det.. Så snygga!
+ 2 andra grejer; en vit och en svart skjorta
 

dagens inköp

Använde allt som allt nästan 120€ idag. För mycket. Fast jag fick 70€ tillbaka och ska ännu få 20€ så det betyder jag använde 30€ (+några till) idag. På riktigt bra grejer dessutom!
Äntligen, äntligen, äntligen köpte jag Fifty Shades of Grey! Det har ju pratats om den i nästan alla tjejtidningar, dessutom har många rekommenderat den för mig. Ska bli intressant att se vad alla pratar om, varför den är så speciell. Så köpte jag några pennor, en pennvässare (old school blyertspennor ftw!) och lite mat. Och ja, leggingsen jag talade om för nån dag sen! Ska ha på dem nåndag när de känns rätt. Inte imorgon. Imorgon blir det skrivningar med nya springskorna på, som den bekvämisen jag är. Haha, godnatt

go me!

egopics för jag är så bra
Jag (trött, stressad, irriterad, hade huvudvärk - det försvann?) gjorde just 200 finskauppgifter och skrev 500 ord på finska på två timmar. Satt framför datorn från 19:00 till 20:59 (deadlinen var klockan 21:00) och skrev så fingrarna höll på att falla av. Det blev tvåhundra uppgifter som sagt, och två essäer, båda med lite på 250 ord, så ungefär 550 ord blev det tror jag. En essä om fattiga barn i Brasilien och en om julen. Båda blev riktigt dåliga men bättre än inget i alla fall! Känslan när jag tryckte på "spara" och "skicka" en minut före nie var den bästa på länge. Var rädd att jag inte sku hinna så nu när jag klarade det är det med ett fint humör och mycket självförtroende som jag går till finskaskrivningen imorgon.

just nu

Ligger i sängen med nya skorna på mig (måst ju gå in dem..), är trött efter min långa dag och mätt som en plätt efter middagen. Nu ska jag kolla på film och sen är det läxor som gäller, om jag orkar göra dem alltså, haha.
 

5 things

1. Äta rätt
2. Yoga(hot)
3. Body Balance (hot)
4. Springa
5. Annat
Mina fem nya tränings vet-inte-vad-jag-borde-kalla-det. "Det jag ska göra för att må bra"-är säkert bra. Varför jag bestämde det här idag? För jag fick äntligen mina nya skor! Wehoo nu får jag alltså börja springa. Värmeskjorta (att ha under springskjortan) är det enda som fattas. Jag tror jag tar det lugnt nu och börjar på veckoslutet. Lördag närmare bestämt. Målet: halvmaraton på våren eller nästa höst. Om nån vill hänga med blir jag gladare än glad!
Annat vi köpte idag:

Lana Del Rey

Hon är så sjukt cool. Älskar hennes musik också. Lite bilder så här för det är byxorna på tredje bilden jag ska ha, såg dem när jag kollade in hennes kollektion på H&M för nån dag sen.. I like!

septemberdag

Sol, regn, jobb, skola, nya grejs, H&M höst/vinter katalog. Min dag i ett nötskal. Det var ovanligt tomt i skolan idag eftersom alla har tagit ledigt, men det var verkligen inte tyst. Åt lunch med Jenny och Linnea och vi pratade träning i nästan en timme, jag fick lite motivation igen vilket är bra. Så hittade jag snygga (och bra också, förstås!) skor på intersport som jag tänkte kolla in imorgon efter skolan så jag äntligen får börja springa. Det pirrar i benen!
Tills jag får mina springskor kommer jag ändå att klampa omkring i mina Vans, Converse och så dehär:
Mössan
Kvällens underhållning (+ ska göra en manikyr, det behövs!)

flowers

Hittade ett par riktiga snyggingar på nätet idag. Dem ska jag köpa nåndag efter skolan!
Idag hann jag en snabb sväng till sello före jobbet och råkade hitta ett par skitsnygga höstskor. Och så köpte jag en mössa också, visar dem när jag kommer hem. Nu ska jag försöka lösa problem på jobbet (bollarna är slut) och sen ska jag hem om lite på en timme.

noodles + avocado

Puh. (Eller nåt?) Så kändes det när jag lämnade in mina papper från engelskaskrivningen idag. Trodde faktiskt att jag bara sku skriva högst tre timmar av sex möjliga, men jag skrev nästan fem timmar! Det gick väl bra, fast det vet jag ju egentligen inte före jag får resultaten.. Uppsatsen jag skrev handlade först om en tjej som hade en pappa som var vapenlangare eller nåt, men det blev för konstigt så jag skrev ett tal istället. När jag kom ut ur salen darrade jag som ett löv för jag var så trött i hela kroppen. Skönt att det är över, fast det var ju nästan roligt. Nu är jag hemma, ska se på filmer och tv serier tills mina ögon är fyrkantiga och sen ska jag sova nångång på kvällen. Skönt!

limitless

Kan inte tro att jag aldrig har sett den förr. Ville se den när den kom ut men gjorde aldrig det. Så sjukt bra! Eller kanske jag bara tycker det för filmen är två timmar av Bradley Cooper och hans blåa ögon..? En glimt av svenska modellen Caroline Winberg såg man också i filmen vilket jag tyckte var ganska roligt. Den ska ni se!

160912

Ganska vanlig, händelselös dag. Jobbade på morgonen, fick skjuts hem av Helena och nu ser jag på filmer resten av dagen. Det är så många filmer jag inte har hunnit se som jag länge har haft lust att se så nu försöker jag ta igen lite av det. Så en helt okej mysig söndagseftermiddag för mig.

igår - fredag

Tänkte inte ens på att blogga igår. Först var jag i skolan där det som vanligt inte hände nånting intressant alls och genast efter for jag till Nadine. Vi var en sväng hos henne före vi gick till butiken och köpte lite gott att äta. Så åt vi tacos, torillas och såg på film hela kvällen sen. Vi såg faktiskt bara filmer jag inte hade sett förr - skojigt!
Idag har jag sett en film, kört lite hit och dit, varit hemma typ femton minuter och suttit på jobbet. Läser för engelskaskrivningarna på måndag och väntar på att få gå hem och se på film.
 
Nya favoriter! Dem ska ni se en regning höstdag, gärna med en skål godis och ett varmt täcke som sällskap.

♥ Filippa

Vårt kompisfoto kom idag. Älskar!

4 bilder

Min lunchdejt - Nadine
Två bilder på mig. Snygga jag, eller hur?
Middag - Lax, gnocci och tomat. Mumma!

kaos i skolan

Jävla skoldator. Det förra inlägget jag skrev försvann så nu blir det ett kortare. Det är lite, som rubriken säger, kaos på gång i skolan. Vi fick resultaten från finska hörfen som alla tyckte var så lätt, och många är missnöjda så de är inte glada precis. Andra har aldrig varit gladare. Själv är jag ganska neutral, keeping my cool och så, för fast jag är lite orolig att mina poäng var lite väl låga så satsar jag på att ta det lugnt tills jag har gjort den skriftliga delen också.
Annars har det varit en vanlig skoldag med förlängd matrast för att jag inte orkade gå på mattatimmen. Förstår ändå inget av det vi går igenom så det känns lite halvt onödigt att jag sitter där och ser dum ut. Borde försöka koncentrera mig och hänga med men nu sitter jag igen på timmen och tänker på annat istället för att göra det jag borde.
Ska träffa Emma efter skolan för lite shopping och bara för att vi inte har setts på länge. Kommer bli skoj!
Laters!
Emma ♥
(Har förresten på mig min supersköna överstora nya stickade tröja (det var den sista gråa de hade i butiken så det fick bli storlek L) och den är så mysig att jag tror jag flyttar in i den.)

wednesday

Hittade en Rhodos bild på Ullis blogg som jag inte sett förr. Saknar!
Skola 8:15-14:30. Köpa skor med mamma efteråt. Träna 16:40-17:40. Kvällen: försöka hinna ifatt resten av skolan i alla ämnen, är efter i precis allting. Motivationen är inte på topp precis. Men idag ska det bli ändring på det!

des pommes

Hade visst några värre problem med att skriva rätt tidigare idag. Nej så pinsamt.
Bodybalancen var superskojig. Tänkte ge upp där lite då och då (vilket jag alltid vill när det blir det minsta tungt när jag tränar) men kände att jag inte kunde vara sämre än de andra så jag kämpade till slut och fick min belöning de sista femton minuterna då vi bara mediterade. Älskar att meditera. Tänkte kanske fixa vårt extra rum här hemma till ett yoga- och meditationsrum.. Hur coolt?
Nu ska jag kolla på körteorin (verkligen göra det denhär gången, oftast blir det inte av) och skriva en engelskauppsats om familjer. Sen blir det tv för hela slanten och tidigt i säng. Eller kanske ett varmt bad? Nåja, ska ta det lugnt i alla fall. Laters

11.9.2012 - 21 grader ute!

När kag tog bussen hem idag var det varmare ute än i bussen! Och då blåser det dessutom. Joppas verkligen dethär vädret håller sig några dagar, sku vara ganska skönt.
Annars inget speciellt idag. Åt spenatplättar i skolan och nu sitter jag hemma med en tallrik spenatsoppa framför mig. Om fem minuter kör mamma mig till esport för en bodybalance timme och sen är planen för resten av min dag/kväll läxor, lite tv och körteori. Älska tisdagar eller?


rufs

Tänkte bara dela med mig av denhär snyggingen för att pigga upp den tråkiga skolvardagen. :)

svartvit

Tisdag kväll. Missade yogan så jag tränade själv en timme och gick på hotpilates istället. Sjukt skönt och jag svettades som en gris. Var stolt över mig själv när jag var lite extra vig, speciellt i ryggen tydligen (don't ask). Åt höna, sallad och tomat till middag. Nu tänkte jag ta en lång varm dusch och sen sjunka in i min mjuka säng och drömma söta drömmar.
bildkälla: klicka på bilden!

yoga

Engelska hörfen på morgonen gick dåligt. Ingen bra start på skrivningarna precis. Så hade jag en tråkig skoldag och skolkade sista timmen. Efter det har jag suttit hemma, fixat med min ipod och kollat på 90210. Nu ska jag byta kläder och åka iväg på en hotyoga timme. Så skönt!

Parisfeber//söndagsmys

 
 
Lyssnar på skön musik, hittar nya bloggar, får en överdos av inspiration och drömmer om att resa till fina Paris. Snart ska jag lägga mig i sängen med augusti månads Company och sen ska det sovas. xx

inspired

Sitter och kollar på snygga outfits på Lookbook, lyssnar på bra musik (Lana del Rey just nu), planerar min kommande vecka och funderar på vad jag ska göra med mina pengar. Det sista måst kanske förklaras lite. Det är så att Petra och jag tänkte att det sku vara roligt att åka iväg till Mallorca nästa sommar för barskola. Problemet är att det är skitdyrt och jag har sån sjuk lust att ta första flyget till Paris och så en båt över till London just nu. Det pirrar i fingrarna av lust att fota allt och gå omkring i mina favoritstäder. Känner mig så inspirerad. Så om jag ska till barskolan har jag inte pengar över att resa resten av året. Vilket jag vill göra för jag orkar inte med Finland mer och jag vill få fota utomlands. Så jag borde väl bestämma mig för vad jag ska göra snart. Eller vinna på lotto.

Chi va piano, va sano e va lontano.

Härlig kväll igår! Iskallt i stan så vi frös som bara vad när vi gick från bilen till restaurangen, men det var det värt, som vanligt. Så mysigt på Vapiano, god mat, en bartender som blev sur när jag bara tänkte dricka vatten och allt blev ju bättre av att middagen var gratis för mig och Jenny. Tack Helena!
Efteråt körde vi hem till mig, såg Disneys Tangled och åt glass. Så var jag så trött sen att jag somnade direkt och sov i över 10 timmar. Nu har jag ätit frulle, träffat brorsans katt Morrison och ska just iväg på jobb. Hoppas det fina vädret håller sig, är verkligen i behov av lite solsken.

grön

Lördag morgon. Vad kan jag säga annat än att mitt misslyckande berodde på att jag var så trött. Tanken var att gå på jobb klockan 9, eller gå hemifrån då för att hinna på jobb. Skuttade glatt ut genom dörren, låste den och kom på att jag glömde hem- och jobbnycklarna på min säng. Och busskortet också för den delen. För er som inte vet så är dethär inte precis första gången det händer, jag vet bättre än nån annan vad "so close but yet so far away" betyder (ni vet när man står utanför den låsta dörren och ser nyckeln inne på bordet..).
Ringde brorsan som var hos en kompis men vilken normal tonåring är vaken klockan 9 på en lördag om jag får fråga? Inte min bror i alla fall. Som tur kom famo och räddade mig med extranyckeln och hon körde mig till jobbet sen. Så istället för att komma tidigt till jobbet fick jag lite tid över att läsa tidningen. Man är sin egen lyckas smed och allt sånt, right?
Efter jobbet köpte jag två skjortor och nu kollar jag på dance och fixar mig för ikväll. Det är middag på Vapiano med några tjejer som gäller. Ska bli skoj!

pysslingens dag

Ett stort grattis åt Nicke-pysslingen som fyllde 18, hade sin första körlektion och fick en cool födelsedagskaka idag! Det har varit en lite annorlunda skoldag idag, den har gått supersnabbt känns det som. Vi såg på två filmer; en dokumentär - Shake Hands With the Devil - och en mexikansk film - La zona. Båda verkar ganska okej, fast jag inte förstod hemskt mycket av filmen.. Det var bara en massa mysterier kring nåt mord och så?
Nåja, i alla fall så är jag på jobb nu och Emma kommer hit snart, vi tänkte läsa lite cosmo. På kvällen blir det en snabb visit på Moms för att ännu en gång säga grattis åt födelsedagsbarnet och sen ska jag hem, sätta mig framför tvn och kolla på film. Ska äntligen se the Avengers och så nån fransk film eller 90210. Får se vad jag känner för sen. Men en lugn och bra fredag ser det ut att fortsätta som, just what I need!
Kakan med stort K. Den var ganska god faktiskt, det lilla jag smakade på. Socker, jordgubbar och choklad smakade den typ. Vet inte vem alla som hjälpte till med den men jag tror att Linda ska ha den största äran. Sjukt så duktig hon är på att baka!

kohta 18

 Rekommenderas! Vad jag inte rekommenderar är att hyra filmer via nätet, funkar inte alls. I alla fall så var det den hittils bästa finska filmen jag har sett. Skadar ju inte att killarna var snygga heller. Men om ni söker efter nåt att se..!

torsdag

Veckans överlägset sämsta dag. Det ända positiva var julgröten i skolan. Sen hade jag tänkt träna men mådde inte bra så jag kom hem istället, hittade massor mat men hade inte riktigt lust med nånting och nu ligger jag på min säng och äter tomat (och jag är inte säker, men den smakar lite ruttet..). Väntar på att mamma ska laga middag eller att det blir veckoslut eller att dethär skolåret är över eller nåt. Jobbigt.
Nåja, för att bli på bättre humör, lysa upp mina tankar och sånt, ska jag se på en film eller två. Först en finsk film (för att öva inför skrivningarna förstås) och sen antingen the Avengers som jag inte ännu heller hunnit se eller några episodes 90210. Om ni känner till bra finska filmer får ni gärna dela med er förresten, jag ska försöka kolla några nu på veckoslutet.

godnatt

Är världens sämsta på att uppdatera här just nu och ännu sämre när det gäller att lägga in nya bilder. Skyller på att jag har så sjukt mycket på gång nu att jag inte hinner sitta framför datorn och fixa.
Idag har jag haft fullt upp från 7 till 9. Fjorton timmar var jag borta hemifrån. Skola, jobb och köra. Körde i stan vilket ju var roligt men nu är jag trött som få. Ska försöka uppdatera bättre på veckoslutet sen men nu vill jag bara sova, a demain!


cross

Köpte ett skitsnyggt armband idag. Smal silverkedja med ett litet kors. Så enkelt - love it.
Rhodes ♥
Vanlig tisdag idag. Kändes som en torsdag, det var lite grått och tråkigt och jag var i skolan från åtta till fyra. Chouette! Efter skolan tog jag tåget till sello för att träffa Emma. Har inte sett henne sen på fredag så tanken var att ha en liten pratstund om allt som hänt. Jag bjöd på lunch (är lite väl generös ibland när jag har fått lön), vi träffade några vänner och så shoppade jag en stund ensam när alla hade åkt.
Kom hem runt sju, fotade lite påväg hem från bussen (lite äppelträd och så, haha), åt en supergod middag här hemma och kollade på Matrix. Den var sjukt mycket bättre än senast jag såg den, för typ 10 år sen. Kanske jag har blivit lite klokare sen jag var 8.

ny vecka

Hey ho. Degar i vardagsrummet med regn och rusk utanför och myskläder på mig. Hör ljuden från en Harry Potter film från övre våningen. Allt känns ganska bra just nu.
Gav bort min jobbtur idag så nu ska jag vara lite ordentlig och försöka fixa lite skolgrejs för en gångs skull. Sen ska jag läsa lite och kolla några episodes 90210. Skön måndagseftermiddag alltså.
Hade värsta jobbiga skoldagen idag för jag hade ett sånt sjukt huvudvärk. Annars var det ganska lugnt, jag var på tre lektioner, körde en timme med pappa mitt på skoldagen (egentligen nästan två) på halkbanan och så var jag en sväng på Moms med ett gäng vänner för att fira Martinas födelsedag. Hann vara på jobbet snabbt också faktiskt. Så bara jag nu får mina läxor gjorda kan jag väl säga att det har varit en ganska produktiv dag idag.
Åhh nu åskar det dessutom, fan vad mysigt.

far away

Kan inte sova så jag är vaken och drömmer om nya kläder istället. Om väskor, skor och smycken också för den delen. Det är nåt med att årstiden byts, det känns som att jag måst uppdatera mitt klädskåp. Vill bara köpa stickade tröjor och mössor och allt. Just nu är jag speciellt på jakt efter en mössa, tröja och ett par skor. I stil med de här (klicka). Hoppashoppas jag hittar nåt skojigt. Godnatt på er!

90210 maraton

Ensam hemma idag också and lovin' it! Var på jobb på morgonen, kom hem med Helena som var snäll nog att komma efter mig från jobbet och så satte jag mig i soffan med lite tortilla leftovers. Hade tänkt kolla på the Avengers, som jag inte hann se igår, men jag fastnade i 90210. Så nu ska jag ännu kolla några episodes före det blir filmdags.
På tal om filmer såg jag tre nya igår. The Lucky One - söt men inte lika bra som boken, Dark Shadows - det konstigaste jag nånsin sett och What to expext when you're expecting - smårolig och söt men inte världsbäst. Rekommenderar alla i alla fall, riktigt underhållande.
Om ni inte kollar på 90210, gör det! Hon sjunger så bra att jag blir galen förresten, måste bara visa.

första september

Min dag i fem bilder. Outfit, nya väskan, på jobb, filmkväll. Har inte varit en toppendag humörmässigt men det har varit en okej dag ändå tack vare att jag fick stänga golfen ren klockan fem, att Helena var där och körde hem mig och att jag inte har någon annan än brorsan och hans kompis hemma. Så lugnt och tyst här. Just satt jag en timme vid bordet och åt tortillas med pojkarna. Fick höra många storyn och jag måst säga att när hänga med pojkar betyder att vara med såna som dedär två, då tycker jag det är bättre än bra. Så roligt. Nu blir det i alla fall nya Johnny Depp filmen och så ska jag sova efter det, eller se på the Avengers. Får se hur det blir, godnatt

kånken

Lördag, första dagen i september. Första höstmånaden. Det regnar och är kallt. Egentligen sku jag gärna vara hemma nu, under täcket i min säng med en bra film eller bok. Men nej, jag steg upp tidigt (så tidigt jag kunde efter igår) och for på jobb. Fast jag tog en liten omväg via sello och köpte min fjällräven väska, så nu är jag glad i alla fall. Ikväll blir det tortillas och filmkväll med mej själv. Soft.

RSS 2.0