natten

Kan inte sova. Det är väl egentligen inte så konstigt eftersom det är vad jag har hållit på med hela dagen idag. Det blev spontan-utgång med Ems igår och jag har mått enligt det idag. Så har bara degat hos Emma hela dagen och sett filmer med Jenny och Linnea på kvällen. Riktigt skön dag, vad ska jag hitta på imorgon?
Funderar förresten på hur jag ska ha min klänning på måndag, med vilka smycken och så.. Blir väl ganska enkelt tror jag. Sku vara super snyggt att klä sig helt i vitt nån gång också, som dehär tjejerna.


pretty things

Hallå! Super dag idag. Hittade en klänning till nyår och en skön tröja i butiken på morgonen, hängde med Petra hela dagen och åt nudlar, såg när hon tog en tatuering och gick omkring på stan lite. Nu har jag satt min kväll på att hänga med Emma på kafé och kört lite med bilen som äntligen är fixad. Resten av idag ska bli cosmo, tv och allmänt häng med samma tjej. Bäst.


hemma igen!

Ni vet hur man säger att man ofta är tröttare efter semestern än före? Prova då på att åka bort men inte på semester, det är ännu värre. Känner mig tröttare än trött nu, fast det är skönt att vara hemma. Packar upp lite grejor och ska duscha nu före det sen bär av ut i regnet för att möta upp Emma och Ullis. Har saknat att hänga med kompisar så det kommer vara skönt. När jag kommer hem ikväll ska jag gå igenom alla bilder jag har tagit så kan ni få en titt på vad jag hade för mig i svealand. Tills dess, ajöss
Vad tycker ni om gårdagens inköp? Älskar väskan och parfymen! Drickan är för att fixa drinkar, daiquiris. Yummy.


😊

Ligger på soffan för tillfället och lider av middagen igår. Vi åt på ett ställe som jag inte vet vad det heter men maten var i alla fall himmelsk. Jag var inte alls hungrig men åt ändå helt för mycket. Det var hummersoppa, bröd, kött och potatis. Dessutom drack jag en latte, världens godaste daiquiri, mängder med vatten och lite vin. Toppenbra. Nu mår jag ännu också illa, inte lika roligt.
Planerna för idag är kanske lite shopping och så ska vi ta båten hem. Så ännu en restaurangmiddag på schemat, hur ska jag orka?


25 december

 
 De här två snurrar runt i mitt huvud hela tiden, så bra. Håller mig till 1D här i svealand och I Found You taggar jag till när jag kommer hem och ska dra ut på stan. I like.

Christmas day

Haha, ligger i min sköna hotellsäng och ser på Cloudy With a Chance of Meatballs. Älska dagen efter jul. Idag ska jag kanske ta en prommis till gamla stan här i Stockholm och på kvällen blir det middag på restaurang. God jul!
Gillar ni mina nya tofflor förresten?


have a holly jolly christmas

Haha, alltså vilken video. Sku skratta så jag får ont i magen om inte JBiebs sku vara så snygg. Nåja, strunt i videon, en av de bästa dagarna på året är här. En annorlunda jul är det eftersom jag befinner mig i Stockholm, men det är så härligt som det bara kan bli. Julkänslan är på topp och jag ska äta julgröt nu före det blir ett jäkla jobb med att flytta in på hotell (woop woop!). Vad jag gör hela dagen sen vet jag inte men på kvällen blir det i alla fall middag, presenter och mys. Ha en riktigt fin dag alla ni fina, god jul på er!

veckan före julen

Några bilder från min vecka. Det har varit en ganska jobbig vecka annars med söndriga bilar, mycket skola och så vidare, men några fina stunder har det funnits som har gjort veckan bra. Bland annat var det jultårtor med Petra, min nya fotobok, love actually med Emma, julmiddag med familjen och så de 3x3 sista bilderna från lunchandet igår. Livet är fint.

hejsvejs

Nu sticker jag till Stockholm för att fira jul. Är hemma den 27, hoppas ni saknar mig. Ha det bra!

woopie

Alltså, älska livet. Idag har jag igen haft en av de där otroligt bra dagarna då allt bara är perfekt. Det var en skön morgon, lunch hos Jenny med två till fina tjejor följt av en sväng till ikea och mys hos Emma. Så åkte jag en "sväng" till Helena också och nu sitter jag hemma. Fixar med musik och bilder samtidigt som jag bloggar och hänger på fb. Så otroligt ointressant allt utom bilderna men ska det göras så ska det. Slänger in lite bilder från idag i morgon, förbered er på en släng avundsjuka, haha.
(tyckte bilden passade mitt humör)

oh love

Det är jul, jag var trött idag (tyckte synd om mig själv) och så har jag inte köpt nåt på länge => jag skämde bort mig själv med de här fina. Är kär. De sitter bra, är snygga och dessutom är banden så härliga att jag svimmar. Kommer att bo i dem från och med nu, wehoo. Go' jul på mig själv.

mini-jul

Tja. Vi firar en liten förhandsjul med hela familjen idag eftersom vi alla inte kan vara tillsammans på måndag. Så idag är det julmusik, julmat, julgran och juleljus som gäller. Julklapparna ska vi inte glömma heller. Det ända vi inte får är väl en julgubbe men det kanske är helt okej. Nu ska jag mysa. God förhandsjul på er!

Glida fram på en räkmacka.

Ja hallå. Inget speciellt på gång här inte, förutom att jag och Emma firar att det är sista dagen vi lever. I morgon dör vi väl alla, haha. Nej men vi vet inte ännu vad vi ska hitta på, vi dricker vin just nu i alla fall och så blir det film eller utgång sen, beroende på vårt humör. Ha det gött! 

tack för den

..pizzan. Den var riktigt go' och nu är jag mätt och glad. Inte ett så dåligt sätt att avsluta en mindre bra dag.
Var efter bilen och fast pappa lekte MacGyver och fixade den med järntråd tror jag inte att jag kör den plåtburken före den är hel igen. Riskera livet och skämma ut sig samtidigt? Tror inte det. Så det blir att ta mammas bil om hon går med på det, annars riskerar jag ett uselt morgonhumör och tar bussen.
Ska läsa klart min bok nu, sen ska det sovas! Hejsvejs
(En snygg på mig och Petra, ska lägga upp några ordentliga bilder bara jag orkar med datorn nån dag!)


tralala

Halva dagen har jag gått omkring och surat över hur dåligt allt funkar just nu. Bilen föll i bitar idag, jag har inga pengar för julklappar och inte heller har jag idéer för några. Så kom jag på att jag har ett sparkonto (några tusen vuxenpoäng för det!) så jag kan köpa mig en fin skjorta och så får några av mina käringar nåt fint på julen.
Bilen skiter jag i just nu för den får mig bara på dåligt humör och det vill jag inte ha. Satsar på att läsa, lyssna på julmusik, ha en massa tända ljus i rummet och vänta på att middagen blir serverad istället, haha. Det är fint fast jag Oroar mig ändå över att jag har lyckats slarva bort mina älskade Ray Ban's för de finns ingenstans i mitt rum. Om jag inte hittar dem vet jag inte vad jag ska ta mig till.. Söka, söka. Laters


gäsp

Fatta hur skönt jag har det just nu. Ligger på min säng omringad av dynor. Är riktigt trött så ska just sova, bara jag kollar upp mitt proggis för i morgon. Det var skönt att bara ta det lugnt idag med nästan ingen skola och så, men det blir istället en lång skoldag i morgon. En bra eftermiddag har jag ändå planerad så dagen är inte helt hopplös. Bara jag inte skulle vara så jäkla trött.. Nåja, kanske jag kan lösa det med lite söta drömmar. Nighty

Märkte förresten att Rihanna-klippet inte funkar, men sök på youtube om ni vill kolla in det!


not my day

Hallå! Idag har jag kört in i en snöhög och ett dike. Snöhögen på grund av en paketbil, killen som körde fick sig ett gott skratt. Diket var för att en lastbil kom emot och artig som jag är körde jag åt sidan för att ge plats. Riktigt så långt åt sidan kanske jag inte borde ha kört.. Fick hjälp i alla fall så efter en halv timme kom jag iväg och nu är jag så trött på att köra i dethär vädret att jag bestämde mig för att stanna hemma resten av dagen. Ska se några filmer, vänta på att Petra kommer hit och sen ska det bakas jultårtor. Yum. Kanske det blir en helt okej dag ändå.

Victoria's Secret Fashion Show 2012

 
Helt otroligt bra med Justin Bieber, Rihanna och Bruno Mars i år. Loved it. Så är ju JBiebs så söt dessutom, haha. Vet inte hur det är med andra som ser det här men jag vill i alla fall springa raka vägen till en VS butik (nätshop). Om ni är sugna på att se hela showen kan ni göra det här: klicka!

måndag

tröja / Zara, halsband + ring / Gina Tricot, grå t-shirt / H&M, klocka / fafas gamla. (nagellack / Kiko's magnetiska nagellack som jag inte har orkat prova ordentligt utan bara smetade på mig som vanligt)
Till det mina svarta byxor med ormskinnsmönster, grå mössa och svarta boots. Varmt och skönt med tjock vinterjacka på det. Kan inte klaga, fast det kan jag väl om några dagar om det blir -20 grader. Usch säger jag bara. Ska inte tänka på det utan det blir lunch och Victoria's Secret fashion show 2012 nu. Senare ska jag vara chaffis och på kvällen blir det glögg, film och mys med Helena. Bättre dag får man leta efter.

countdown - 7 dagar

Somnar av trötthet. Hehe. Nej men det känns som jag aldrig får tillräckligt mycket sömn. Därför ska jag stiga upp nu, gå på franska lektion och komma tillbaka hem för en powernap sen. Lyckades ha sönder datorn igår så jag kan ändå inte göra nåt fiffigt här hemma. Ni ska ha en fin dag, här får ni dessutom ett julklappstips!


8 dagar till jul

Hallå! Vilken vecka det har varit, jag har inte suttit still en minut. Det händer så mycket nu, älskar det. Sen tisdag har jag hunnit gå omkring i stan med Nadine, se the Hobbit med Emma och Ullis, äta middag med familjen, se på film hos Helena och snacka skit med några härliga tjejer jag träffar helt för sällan, fira Linnea på Havanna med skön musik, god mat och bra sällskap och därefter fortsätta kvällen på andra ställen med dans hela natten lång. Körde hem ett gäng fyllon igår och var hemma först 6 på morgonen så nu är jag trött som få och tar chansen att pusta ut efter min vecka. Det har varit en otroligt bra vecka. Fler såna, tack!

11/12/2012

Alltså kan inte tro vilka cravings man kan få av chokladkalendrar. Ni som har en kanske vet vad jag menar. Man får en bit per dag och det gör ju att man blir lite intresserad av resten av bitarna också men man får inte gå längre än så. Äta mer alltså. Om man äter alla på en dag blir det en skitdålig jul tror jag och det vill vi ju inte. Sökte igenom hela huset på jakt efter en chokladplatta men gissa om jag hittade en? Nej.
Idag har jag, förutom tänkt på choklad, varit i skolan och på body balance. Det är så roligt och nu har vi en ny koreografi på bb'n som innehåller lite yoga och pilates också vilket gör det ännu bättre. Så nu är jag lugn som få efter den timmen och efter att ha kört hem och lyssnat på lite MJ. Bra körmusik där. Nu blir det att hitta på nåt för kvällen och så ska jag kanske göra lite läxor. Ha en fin kväll!

third time's the charm

Nu blir det paus på Emma & Nicole bilderna som har dykt upp här de senaste dagarna, ska se om jag kanske släpar med mig kameran nån dag och får nåt intressant på rutan för en gångs skull. Att vi är snygga finns det ingen tvekan om ändå, haha. God morgon förresten!

re-using old outfits

Hittade den här bilden igår och i min trötthet bestämde jag mig för att satsa på samma kläder idag.
Har lite rufsigt hår på sommarbilden, haha. Men det gör inget, sommaren är ändå så mycket bättre. Saknar det så och om jag kommer rätt ihåg var det där en ganska så jäkla bra dag. Midsommar för att vara mer exakt. Åhh vad jag saknar det.
Tillbaka till nutid. Jag hade bara en kort skoldag idag men den var förvånansvärt deprimerande. Kände mig så glad och positiv men alla i skolan kändes lite tråkiga. Blev lite sur men det är bättre nu och kommer hållas såhär eftersom det blir en rolig eftermiddag för mig. Ska efter några franskisar från flyget strax, det är en kusse och en pojkvän som ska hämtas därifrån. Alltid roligt med besök av släkten!

oh my gosh

Härlig morgon. Varm kakao och gröt med blåbär var min lyxfrulle och så har jag lyssnat på musik och som pappa ibland säger, "jobbat hemifrån". Tog en liten sovmorgon efter att ha sovit 11 timmar för det var så jäkla mycket jag inte gjorde igår, var så trött. Så idag har jag skrivit en textkompetens och ska just börja på min andra. Hinner jobba med den i en halv timme, sen ska jag till skolan där jag måst göra den klart. Vem sa att det är dåligt att bli äldre och göra sina egna beslut, jag tycker det är ganska bra. Kanske för att jag gör så bra beslut?
Ska fortsätta med min perfekta dag nu, puss på er

sleepy

Är så trött. Har haft massor att göra idag men det ända jag har åstadkommit är att jag gick i duschen. Annars har jag bara legat på min säng i timmar och försökt sluta vara trött. Funkar inte men jag har läxor i mängder som ska göras så att somna nu är inte ett alternativ. Ändå är det antagligen det jag kommer att göra..
Igår då. Behöver väl inte säga så mycket. Det var en helt otroligt bra kväll/natt. Vi åt pepparkaksdeg, kollade på tv och peppade hos Emma före vi drog ut. En utekväll like no other blev det sen och det är väl det jag har känt av idag. Roligt, roligt.
Nu vill jag sova. Ska se vad jag kan göra åt saken..
Tösen ♥

plan B

Planen för ikväll var att ta bilen, åka in till stan och ha en rolig nykter kväll ute. Plans change. Därför är kvällens ord tequila och absolut. Ska partaja med Emma idag, bara vi två eftersom ingen hänger med. Vill bara dansa dansa och känner inte för att köra. Så bilen stannar hemma, vi drar in till stan och jag hör av mig imorgon. Ha en bra kväll, det ska jag!

these last few days

"Lånade" bilderna av Petra, Jenny och Linnea. Tackar!
Min torsdag och fredag in a nutshell. Såg Puhdistus med Petra på torsdag och det är en av de mest obehagliga filmerna jag nånsin har sett. Ändå den bästa finska filmen. Rekommenderas!
Igår, på fredag, hängde jag i stan med Emma några timmar och på kvällen var det full on tjejkväll som gällde. Länge sen sist och det behövdes verkligen. Det blev sallad, vin, skitsnack, glögg och några filmer. Super kväll.
Jag har inte riktigt lyckats vakna ännu den här lördagen, men känner att det snart är dags att göra det eftersom det blir mörkt igen. Älska vinterns korta dagar va?

självständighetsdag

Superbra dag idag. Kom hem halv ett igår efter att ha kört fram och tillbaka till stan några gånger (en med nästan ingen bensin, har aldrig varit så stressad, haha) och jag måst ha varit trött för jag sov till tolv idag utan problem.
Idag är det Finlands självständighetsdag vilket betyder fin middag och att se på presidentbalen. Några finska krigsfilmer brukar också höra till schemat men eftersom jag har sett dem tusen gånger bestämde jag mig för att göra nåt fiffigt av min dag istället. Därför blir det full on hemma spa-dag med allt det innebär. Senare på eftermiddagen ska jag träffa Petra i stan. Kommer att bli en skitbra dag har jag på känn. Laters


hej hallå

Studentdimission och självständighetsfest i skolan idag. Måste gå upp för att ta emot ett tack för mina insatser som webredaktör (vilka?) och man kan lugnt säga att jag inte precis var klädd för festligheterna. Myströja och rufsigt hår. Fast så ser jag ju alltid ut så det var väl inte så farligt egentligen. Efter skolan körde jag till studia mässan men Filippa, Linnea och Emma. Lite onödigt för där var bara finska skolor, inte riktigt min grej alltså. Nåja, dagens saldo blev i alla fall: fyra påsar chips, lite annat gott, massor olika skolors tidningar (som jag slängde bort när jag kom hem, det kändes bara så hemskt att säga att man inte är intresserad av deras skola och ändå äta allt de bjöd), kanske lite nyttig information, en reflex och X antal felkörningar. Kände mig lite dum när jag satt vid ratten men hittar man inte så hittar man inte. Kan inte hjälpas.
Nu sitter jag hemma och undrar vad jag ska göra med min kväll. Det är ledigt imorgon så jag borde väl göra nåt.. Jaja, kanske jag kommer på nåt. Ni ska ha det gött i alla fall!
Saknar sommaren. Sku gärna byta ut bilen mot en cykel, kylan mot värme och snön mot grönt gräs..

hello pretty baby

Rumpnisse-Nicole hälsar. Vet inte vad handen gör i mitt ansikte eller varför jag absolut sku ta en bild på mig själv. Är väl bara så snygg. Nej, jag skämtar. Eller gör jag det? Okej, allvarligt så har jag varit extremt tråkig idag. Hade två lektioner i skolan, var på esport och försökte pumpa lite järn men blev så otroligt uttråkad att jag bara for hem sen. Åt lite tacosallad. Nu ligger jag på min säng och försöker, utan vidare bra framgång, se nya 90210. Får väl ta och glömma det och läsa istället. Inte en särskilt produktiv dag, känner mig lite ointressant.

ink.

Lite inspo och fina bilder. Vill ni se dem större - klicka in er här! Kan inte vänta tills jag har råd med min nästa tatuering, de är så fina. Finns oändligt mycket olika grejer jag sku kunna ta, på oändligt många ställen, men till en början blir det bara en som jag länge har drömt om..
Vet inte om ni kommer ihåg förresten men jag har ju redan en litenliten tatuering, på vristen. Ett litet hjärta. Tog det som minne av resan på sommaren och för att det kändes som en kul grej. Nu förstår jag ändå att det var ett verkligt bra beslut. Ett hjärta, som symbol för kärlek, beskriver en stor del av mig. Förstår det bättre för varje dag. Nog om det. Ska fortsätta drömma nu.


must see

Tre filmer jag inte kan vänta på att få se som jag (och ni) bara måste se.
 
 

första advent

Fyra veckor till julen idag. Woop woop.
Blev en ganska sen kväll igår. Gjorde inte mycket egentligen men efter att jag hade varit hos Emma hängde jag med Helena och några andra tjejer. Riktigt roligt att bara vara en lördagkväll. Idag är det söndag, vilket betyder att jag bara tänker ligga i sängen och kolla på film. Love it.

december

Julmånad! Månaden började bra dessutom, med att jag kom hem och hittade inte mindre än tre (oh yes!) julkalendrar. Säg vad ni vill om dem men jag tycker de hör till, på samma sätt som julgubben. Haha.
Just nu ligger jag på min säng, lyssnar på musik och håller på att somna på min cosmo. Är så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Därför satsar jag på att trotsa tröttheten, hoppa i bilen och köra till Emma. Det blir filmkväll med en massa söta filmer idag, kanske lite glögg och mys. Perfekt.
en gosig kompis.

RSS 2.0