1år

Ett år sen jag började blogga. Woopwoop det ska firas idag! Just nu sitter jag i bussen påväg in till stan med 13 andra tjejer. Alla är taggade till tusen och försöker dricka lite utan att chaffisen märker, haha. Nu ska jag gå, laters
P. S. Janu och Ronde hälsar

thank god it's friday

Har lite roliga news senare idag men först ska jag klaga lite. Har haft en riktig bottendag idag och den blir bara värre. Inget så hemskt, bara allt känns så jobbigt just nu. Är trött, har kallt, är irriterad på folk omkring mig och så går skolan mig på nerverna. Lyckas inte riktigt göra nånting och allt jag gör blir bara fel. Så dålig dag idag, behöver verkligen kvällen med förfest, utgång och dans. Kommer bli toppenbra! Trots mitt dåliga humör är jag taggad till tusen innerst inne. Bara en timme kvar av den här skolveckan, sen är det veckoslut, hoppeligen lön, lite nya kläder och fest. Thank you weekend
 Tumblr_m5h8yqx5jr1rwofnko1_500_large

weekday

Önskar att jag inte behöver jobba på fredag så jag kan ta tåget in till stan och gå till weekday och shoppa loss med hela lönen. Okej, inte hela. Men jag är i stort behov av lite basic plagg så det ska jag söka efter på fredag. Och så en väska (fjällräven), en mössa och nåt annat varmt. Vintern är snart här och jag har kallt mest hela tiden så jag är ganska inne på varma kläder nu. Mys.

onsdags-inspo

bildkälla(klick it!)
Tack vare en av killarna här på jobbet råkade jag hitta en nätsida som jag varit på förr men inte lagt märke till egentligen. Hypebeast.com heter den och där finns allt möjligt coolt. Vad jag klickar in mig på är mest arts-delen. Massa inspirerande foton och videon. Nu gissar jag att alla andra ren känner till sidan (eftersom jag brukar vara lite efter i allt) men om inte så lönar det sig att kolla in den!
Vad annat idag? Har bara varit i skolan och gjort inget speciellt och nu är jag på jobb. Väntar på ett samtal från Emma och hade tänkt läsa lite. Äter lite också.
Haha klicka här också förresten, så vet ni vad jag gör idag på jobbet.. Skyll på han jag jobbar med.

tisdag

En goding på mig igår när jag pratade med Helena. Det blev 1:47 till sist, så länge pratade vi. Riktigt roligt och så blev man lite dåsig av det så jag somnade lätt sen. Idag har jag lidit av att ha sovit för lite, har varit trött hela dagen. Så höll jag talet idag, det var så dåligt att jag skrattade åt mig själv när jag hade sagt tack. Somnade nästan på finskatimmen och nu är jag på jobb med en sjungande Helena. Igår var det Queen, idag är det lite allt möjligt. Hon är bra underhållning men jag vill hem nu, vill ha mat!!

59 minuter

Här sitter jag nu och äter min yo och pratar med Helena. Vi har pratat i över en timme nu och det är nog inte slut ännu, haha. Kom hem från jobbet halv 10 tiden, lagade lite mat åt mig (eller ganska mycket egentligen, det blev lite banan i min yo idag förresten) och så har jag pratat med Helena sen maten blev klar typ. Annars idag har jag haft skolfotografering (det var bara en massa "visa tänderna, upp med hakan, lite åt vänster, oj vad snyggt"), varit på jobb, träffat Helena och Emma och haft kallt mest hela tiden. Ska ännu skriva mitt tal och lite annat idag. Har en lång natt framför mig, wippee. Det blir mycket musik och frukter inatt och så sköna kläder imorgon har jag på känn. Nattinatt på er

snygg-halsband

lite inspo, älskar simpelheten!

serious addiction

Jogurt med bär-så sjukt gott. Äter det varje dag nu. Om ni inte gör det, gör det!
Världens skönaste söndagskväll på gång. Lyssnar på musik, nätshoppar, undviker läxor och myser i min stora hoodie. Och så planerar jag lite min kommande vecka. Det blir mycket jobb och skola men jag ska nog hinna ha lite roligt också. Bland annat blir det shoppingtur med Emma och utgång. Mer om det sen, ha en skön kväll!

tjenix

Sitter hemma för en gångs skull. Har varit på jobb till tre, tränat en timme och läst nya Ikea katalogen. Funderar på vad jag ska hitta på med mitt rum, det blir aldrig riktigt som jag vill ha det.. Just nu funderar jag lite på vita gardiner och några hyllor. Nåja, i alla fall har jag massor skolgrejer att göra, bland annat ska jag skriva ett tal, så det är planen för min kväll. Om jag är duktig och blir klar snabbt belönar jag mig själv med en film eller 90210. Hör av mig senare med nån bild, just nu har jag för kallt för att stiga upp från sängen och gå efter kameran, hehe.

blåbärsplättar

Orkade inte blogga alls igår, sorry. Var i skolan, måste skolka sista timmen för att gå på jobb och så satt jag på jobbet från halv två till halv 9. Inte roligt. Men så kom jag hem, fick god mat och pratade med min familj i timmar. Myspys. Sov över 10 timmar och gjorde blåbärsplättar till morgonmål. Lyxigt värre! Efter det har jag läst på körteori, kört en timme och nu är jag på jobb igen. Nu ska jag gå ut i solen och läsa lite the Help, laters

???

Japp, min efterrätt.
Hejsan svejsan. Kom just hem från jobbet. Det har varit en lång och kall dag med mycket besök av vänner och sånt. Helt okej jobbdag alltså. Skoldagen var lite likadan, det hände absolut ingen intressant. Annat än att jag blev ett poäng från L i en engelskaskrivning vi gjorde. Så när det verkligen gäller sen ska jag skärpa mig som fan och få så mycket poäng jag kan! Nu har jag lagat middag (det blev bara lite av allt, pasta, tonfisk, couscous, spenatplättar) och så hittade jag världens största hoodie i mitt rum som jag inte riktigt vet vem den tillhör men den är skön som bara vad och stor som en klänning så jag funderar på att göra den min.. Hehe. Kvällens planer är att skriva en insändare om tjocka barn och ett tal om nån slags ledare. Wish me luck. Funderar på att hoppa av gymnasiet snart, får snart ett nervöst sammanbrott av allt jag måst göra. Nej kanske inte ändå men roligt är det inte. Som tur är det fredag imorgon och sen är mitt veckoslut fyllt av fyra saker: jobb, träning, skolarbeten, köra. Lovely.

goodie

En till Rhodos bild. Fyllebild, javisst, men jag tycker om den för jag kommer ihåg hur jag kände mig när bilden togs. Bara så jävla lycklig. Blir glad av att se den nu också.
Fast jag känner inte mig riktigt som på bilden nu, sitter på jobbet och väntar på Helena som just körde till butiken för att hämta mat åt mig. För snällt! Tänkte läsa Elle som jag lånade av Jenny och se på 90210 om jag orkar. Så hoppas jag att jag hinner efter min nya väska påväg hem. Kommer inte ens ihåg hur den ser ut mera, om den är snygg eller inte. Hoppas att den är det, haha. Händer inte mycket här alltså och egentligen borde jag ju jobba lite med skolgrejer men tror ni att jag orkar? Hell no.

blåbärs-yo

Inte froyo utan blueberry-yo. Ny addiktion. Släng i lite hallon också så blir det mumma. Ska jag äta idag när jag kommer hem. På jobbet blir det lite thai-mat. Före blåyo blir det mammas mat till middag hemma. Bra matdag alltså, onsdag ♥

will & grace/friends/the simpsons/united states of tara

Ååh vilken skön kväll! Ligger i soffan med en massa dynor omkring mig, har runt två timmar av tv program framför mig och en skål yogurt med blåbär i handen. Passar bra efter en lång dag med skola och läxor. Känn er avundsjuka.
Min prins. Faller i bitar snart men fungerar i alla fall.

lunch

Äter lunch hemma för en gångs skull. Egentligen hade jag tänkt träffa Ems och Ulli idag men jag har så sjukt mycket läxor och annat att göra (ligger efter i alla ämnen efter mindre än en vecka i skolan) så min plan för idag är att krypa in i min onepiece, sätta mig på min säng, vrida upp volymen på radion och vara en liten nörd. Ibland måst man offra sig för sin framtid..
Nåja, för att kort sammanfatta min dag. Stannade hemma och sov första timmen, hade skola till fyra och gjorde inget speciellt alls. Annat än att jag hade sjuka problem med min telefon så jag måste börja använda min gamla igen. Den är stor som en tegelsten känns det som men jag klarar mig tills jag får en ny. Efter skolan kom jag hem och här är jag nu. Fixade ihop en liten lyxlunch bestående av pasta med grönsaker och höna, ett glas mjölk och ett bröd med fikonsylt. Mums säger jag bara!
Nu till böckerna. Ni ska ha det så skönt!

a million thoughts

Tänkte skriva inlägget på ett lite speciellt sätt. Ni får veta vad jag har tänkt under dagen, kul va?
06:45 - Jaha, bara att vakna då. Shit vad jag är trött..
07:27 - Fan, ska gå till bussen om 4min, var är min mascara? Och mina byxor?
08:15 - Varför skrattar hela klassen bara för att en kille kommer för sent? (Så är det när man har lektion med nästan bara pojkar.)
11:14 - Borde kanske blogga nu, annars hinner jag inte på hela dagen. Nej, nu ska jag på timme. Suuuck.
11:35 - Dör av hunger och fattar inte ett skit av vektorer.. Okej, orkar inte följa med, kollar FB istället.
13:30 - Hur ska jag börja ett tal? Haha, coolt med lampor som kontrolleras av rörelse..
14:35 - Jävla människor, för att låna Alina Devecerski; du måste flytta på dej.
15:10 - Faaan, nejnejnej oh shit snälla funka! Yes, thank you Nokia.
15:20 - Nej ge inte upp älskling, kom igen nu då!
16:05 - Kommer inte att kunna gå i skolan imorgon, ännu mindre lyfta nåt, tror jag svimmar snart..
16:15 - Varför går tiden så jävla långsamt?! Och varför känns 2kg som tvåhundra?
16:40 - Äntligen, armarna är som spaghetti.. Måst sätta mig.
17:20 - ... (Halvsov i bussen och försökte läsa the Help..)
18:15 - Copy, paste. Copy, paste. Alla telefonens bilder på datorn, check! Nu kan jag sova lugnt.
19:00 - tiden - Sjukt så söt bil Helena fick. I like it!
21:11 - Orkar inte skriva mer, har inte haft så intressanta tankar som jag trodde. Hoppas Helena kommer snart så vi får gå köra. Undrar vad mamma hade emot min outfit (onepiece, gubbestrumpor, sandaler).
Nu ska jag iväg på en åktur och så är det läxor och sömn som gäller. Ha det fint!
Assi, jag och vad som måst vara den fulaste hoppbilden nånsin. Älskar.
(Tyckte bilden passade bra med tanke på att min telefon tog sig ett dopp idag också..)

söndag, 19 augusti 2012

Har haft en sjukt skön dag idag. Åt brunsch i Hangö, efterrätt i Ekenäs och så körde vi hem och lite omkring här och där. Nu har jag kollat på 90210 och ska snart göra lite läxor och läsa på körteorin.

Roadtrip --> Hangö

Hejsvejs! Helena, Jenny och jag drar iväg till Hangö nu. Planen är lite lunch och mysa vid havet en regnig söndag. Passar fint när det int finns mycket annat att göra. Ha en fin dag!

movienight w/ Petra

Hallå! Kollar på filmer, the Descendants och Hunger Games, äter choklad och annat gott och snart ska jag laga lite pasta åt oss. Myskväll på gång alltså.
Dagens inköp. Några skolböcker, On The Road översatt till finska (för skolan), en bh och skitsnygga byxor. I like!

18/08/2012

Har haft en riktigt skön lördagsmorgon. Sov länge, gick ner och fixade lite frulle åt mig och kollade på 90210. Nu ska jag fixa mig för att träffa Petra nånstans, vet inte ännu riktigt var. Måst köpa skolböcker idag och sen ska jag kanske försöka läsa på skrivningarna och körteorin lite ikväll. Så det blir en lugn lördagkväll hemma för mig. Om nån känner för att göra mig sällskap på kvällen är det bara att ringa!

friday afternoon

När många andra förbereder sig på att dra iväg till Weekend festival sitter jag på min säng, lyssnar på musik, kollar inspisbilder på nätet, läser nya Solo och äter morot. Kort sagt: njuter av en lugn fredagseftermiddag. Ska läsa lite körteori snart, och lite engelska, men först ska jag njuta av att göra inget viktigt en stund till. Ikväll blir det tortilla till middag, förkrök hos mig med några tjejer och dans hela natten lång. Bra fredag!
Annars har detinte hänt mycket intressant idag. Köpte en Puffet efter skolan för jag var så sugen på glass och håller på att bli lite beroende av det. Så körde Helena hem mig och vi höll på att krocka med en annan bil när vi svängde in till mig. Skrämmande. Fast inget hände så nu kan jag bara vara glad över det och fortsätta kolla igenom lite tumblr bilder.. Laters!

grön av avund

Så är jag när jag ser folk köra till och från skolan med sina egna bilar. Det är mitt eget fel att jag inte har fått körkort ännu, det vet jag, men jag kan fan inte vänta på den dagen då jag får köra till skolan för första gången. Själv. I min egen lilla bil med alla mina små bekvämligheter och allt. Ååh.
Nåja, det är fredag idag i alla fall. Det första veckoslutet efter den första skolveckan känns alltid lite extra bra, jag är alltid så trött. Igår var det torsdag och en väldigt konstig dag. Eftersom jag inte hann blogga nästan alls igår berättar jag om min dag nu istället. Fyra konstiga grejer..
Konstig grej no 1: Jag såg en man som var ute på promenad (eller nåt liknande) med sina barn. Hade ett av dem i ett koppel. Okej, barnet kanske är svårt att hantera men kom igen, det är ändå en människa och inte en hund. Sjukt.
Konstig grej no 2: Inte så konstig egentligen, min reaktion var mer: Men hallå kan ni inte lära er?! Det fanns en plats i bussen där det stod: Lämna plats åt rullstolsburna. Annat behöver jag väl inte säga om den saken.
Konstig grej no 3: Såg en kille som var en exakt kopia på en svensk kille vi träffade på Rhodos. Fick en allvarlig saknadsattack. Vill bara tillbaka till värmen och alla problemfria dagar.
Konstig grej no 4: Jag föll i trapporna i skolan två gånger. Den första gången föll jag ordentligt och bara: men oj jag har visst blivit lite klumpig på sommarlovet.. Läraren bakom mig fick sig ett gott skratt. Den andra gången snubblade jag bara lite men skämdes desto mera när alla skrattade åt min klumpighet. Min farmor frågade mig om jag har för stora skor. Måste faktiskt jämföra mina nya skor med mina gamla och nej, de är lika stora så jag har väl bara glömt hur man kontrollerar benen.
Där hade ni en liten story om min intressanta dag, ha en bra ni själv!
Saknar ♥

kaffekalas

Sitter som värsta hösäcken, haha.
Svordomarna bara flyger ur mig för tillfället. Är sjukt trött och irriterad och vill bara sova. Datorn bestämde sig just för att stänga av sig själv och radera allt jag skrivit i mitt inlägg (som jag inte hann publicera). Så nu börjar jag från böran, suck.
Hade i alla fall världens längsta skoldag idag med massor program och inte många lediga minuter. Efter skolan åkte jag till sello med Emma efter att ha fått Lotta att bjuda mig på glass. Vi gick omkring i lite butiker och så hoppade jag på en buss hem och kom hem precis i tid för brorsans 20års kalas. Det blev en liten fest med mormor, farmor, faster och två kusiner bara. Och så familjen förstås. Nu har jag ätit gott, pratat i timmar, fått köra lite (fick hem bilen, yay!) och nu tänker jag duscha och sen ska jag göra lite läxor och sova. Är helt utmattad och jag kommer säkert inte att få sova före på söndag för hela mitt veckoslut är fullt med program. Imorgon börjar det med skola och utgång på kvällen. Taggad! (Fast inte för skolan..)

sol

Har hållit på med så mycket hela dagen att jag inte har hunnit blogga alls. Först var det skola från 8, min första riktiga skoldag dethär året. Det var inte så farligt egentligen men lite synd var det ju att sitta inne hela dagen när vädret var superfint. Efter skolan åkte Filippa, Tim och jag och åt på en asiatisk restaurang. Janu, Janina och Helena gjorde oss sällskap lite senare och efter att Helena körde hem mig satte jag mig ute på gräsmattan med lite böcker och tidningar och njöt av solen och värmen. Så skönt! Nu ska jag duscha och sen försöker jag mig på att sova bort min snuva. Wish me luck.

and so I did it again

...Var lite spontan igen. Den här gången var det med mamma faktiskt. Vi höll på att städa undan efter middagen och så råkade jag bara tänka att fan vad jag har lust att gå på teater. (Nästan bättre än att gå på bio enligt mig.) Sa det åt mamma och hon kom ihåg att Fork har en ny show och eftersom vi var och såg Pink Noise och den var sjukt bra så beställde vi biljetter till den nya också. Den 23 november ska jag alltså se Fork med päronen och lillasyster, och så blir det middag i stan efter det. Mys! Roligt med nåt att se fram emot dessutom.
Annars så har jag inte gjort mycket intressant idag. Var i sello med Emma, köpte ett par nya byxor och lite annat smått. Efter tre satt jag på jobbet först med Emma, sen med en massa folk från skolan och till sist med Helena. Kom hem, åt middag och nu sitter jag framför datorn och ska snart gå sova så jag orkar imorgon. Det blir en lång skoldag följt av en lång jobbdag. Ingen lugn start på skolåret för mig precis.

back to reality

Ville bara gråta mig igenom den korta skoldagen idag, så mycket saknar jag sommaren. Som tur hade vi inget egentligt program i skolan, vi fick bara en massa info om allt och så fick vi gå. Åt lite skolmat för jag har saknat den så mycket (hoppas ni förstår sarkasm) och så gick vi till Moms med ett gäng tjejer för en after school special. Franskisar alltså. Nu har jag ätit så det räcker för en vecka. Är hemma och ska snart ta tåget till sello. Där tänkte jag kolla på byxor och skor åt mig före jag ska på jobb. Såhär kommer mina dagar att se ut en tid framöver, skola, jobb, hem och sova. Inte mycket fritid för mig alltså, desto mer pengar nog med allt jobb, hehe.

shake it up, shake up the happiness

Sommaren 2012 i ett ord: Glädje. Har varit glad mest hela tiden och haft så jäkla roligt. Kan nästan säga att det har varit den bästa sommaren hittils för mig. Lite som förra sommaren fast ännu bättre. Vädret har varit dåligt och jag har använt mina långbyxor mer än jag har använt shorts, jag har varit på jobb mer än jag har gjort ingenting och jag har sovit helt för lite. Allt det spelar ingen roll för jag har haft så roligt. Måst nästan tacka Emma och Assi för en skitbra sommaren eftersom det är med dem jag har varit nästan varje dag. Bott med dem har jag ju också hunnit göra. Nu blir det snart vinter och tillbaka till skolan med långa stressiga dagar men jag har så många fina sommarminnen att jag kan glömma allt tråkigt och drömma mig tillbaka till sommaren när jag än vill. Nu är mitt mål att göra hösten/vintern/våren lika bra som sommaren. Fast först ska jag sova och ta mig igenom min första skoldag, borde bli rätt så roligt. Hör av mig imorgon ännu, nightyy

last day of summer 2012

Sov över hos Emma efter Madonna igår och fan så skönt att sova mer än två timmar. Nu är jag lite sjuk, näsan är täppt och jag har ont i halsen, men jag är inte trött mera vilket är bra. Snart ska jag hoppa i lite kläder och så ska jag en sväng till sello före jobbet. Sen går min sista sommarlovsdag åt att sitta där på jobbet och göra ingenting. Har inte ens min bok med mig så jag kan inte läsa nånting. Tråkigt.

queen of pop//Madonna

Spontant som alltid. Emma frågade mig på fredag om jag hänger med på Madonnas konsert och inte tackar man ju nej till en gratis konsert. Lyssnar inte annars på hennes musik egentligen men kom igen, det är Madonna, så värt att se! Så dit ska jag nu, det kommer bli en once in a lifetime upplevelse, kulkul. Nu ska vi till bussen, laters

nej

Men usch vilken morgon. Sitter på jobbet utan skor, dricker te och är vrålhungrig. Min lördagsnatt blev lite längre än jag tänkt mig och jag kom hem först klockan sju idag på morgonen. Duschade och sku sova till åtta så jag sku ha tid att äta före jag sku vara halv 10 på jobb, men så vaknar jag 9:25 och bara, fan. Jag sprang till jobbet (till bussen alltså) och kom hit supersent och måste fixa allt här snabbt som bara vad. Jag har sovit två timmar inatt vilket är mer än jag hade planerat men ändå helt för lite. Fast det var en rolig kväll igår, helt nykter för min del och med lite för mycket människor på samma ställe. Vi dansade bort hela natten och åkte på vad vi kallade efterfest men som var mer en "ska vi alla bara sitta på soffan och ha dåliga skämt och sen åka hem med första bussen". Känslan när jag kom hem på morgonen, det var iskallt ute och supervarmt inne hos mig, och hade duschat och lade mig i min säng, så bra! Sku gärna ha stannat hemma och sovit hela dagen men ska man på jobb så ska man. Nu ska jag pinas här till klockan tre, åka snabbt hem och sen ska jag träffa Emma i stan lite senare. Men nu lite Big Bang Theory.

utgång


sista lördagen på sommarlovet

Usch vad hemskt att tänka på att sommarlovet snart är slut. Fast jag verkligen inte har nåt emot att gå till skolan för det kommer att bli ett bra år så har jag ändå lite ångest över att sommaren snart är slut. Det betyder inte samma sak i år som det vanligtvis gör, att de varma dagarna tar slut snart, för vi har ju inte precis haft så många såna. I år betyder sommarlovets slut att min frihet försvinner, eller så känns det som. Jag har varit så fri att göra vad jag vill hela sommaren, och jag har gjort så mycket roligt. Som bott tillsammans med Emma och Assi till exempel. Nu blir det tillbaka till vardagen på riktigt, utan spontana bilturer hit och dit eller långa dagar på soffan framför en serie. Blä. Nåja, i alla fall så ska jag njuta så länge det varar och som jag sa igår så blir det ett skitbra slut på lovet. Idag har jag jobb till halv 9 och sen ska jag ut med några vänner. Imorgon har jag planer med Emma (lite spontant igen) och på måndag ska jag köpa allt jag behöver till skolan. Ett häfte och pennor och så. Ska bli nörd-Nicole igen, haha. Väntar ivrigt på att få mitt paket från H&M, beställde en väska häromdagen som jag tänkte ha i skolan.. Nu ska jag äta min mozzarellasallad, kolla på the Big Bang Theory och vänta på att jobbdagen tar slut. Kunde vara värre
297548_406943886035646_1101497689_n_large

01:00

Hade en liten tacokväll här hos mig med några tjejer. Är ensam hemma igen så 8 söta kom hit till mig för att äta och kolla våra Rhodosbilder. Fast jag misstänker att många tröttnade till sist efter typ femhundra bilder så var det en super kväll. Mycket prat och mys och skratt. Nu sitter jag på vardagsrumsgolvet med Emma och Ulli, är lite småarg på att tvn inte fungerar men samtidigt glad över att inte behöva sova ensam hemma, tycker inte riktigt om att göra det. Tjejerna skrattar åt nåt på 9gag och jag borde börja sova snart, ska jobba imorgon och sen har jag fullt upp hela kvällen efter jobbet. Kommer alltså bli en bra dag imorgon också, känner mig så glad när jag får springa omkring och hålla på med saker hela tiden. Hör av mig när jag hinner, godnatt!

one of those days

Ni vet dagar som man vaknar efter att ha sovit länge och bra, stiger upp och kommer fram till att man inte har nånstans att fara på hela dagen. Idag är det en sån dag för mig. För att jag ändå sku vara hemma hela dagen bestämde jag mig för att städa mitt rum ordentligt. Nu är det nästan tomt för jag satte alla mina kläder i skåpet för första gången på hela sommaren. Städigt och fint här nu, ska bara bädda sängen ännu. Annars så har jag hjälpt lillasyster sätta musik på sin telefon (en massa One Direction, Justin Bieber osv.), klippt brorsans hår (han blev lite skallig ovanför ena örat-oj) och gjort en matlista åt mamma. Hon sku ändå till butiken så hon passade på att köpa maten jag behöver till ikväll samtidigt. Kommer bli en skön lördagkväll med tjejerna. Snart åker familjen till lande och Emma kommer hit, sen ska jag duscha och börja fixa för ikväll. Ser ut att bli ett bra slut på sommarlovet om dagarna fortsätter vara såhär. Älska livet.
Lovade er en bättre bild på min tatuering. Är lite (mycket) kär i den.

basic, Ray Ban, tofs, Vans, läder

Händelselös dag. Lotta var på jobbet med mig, sen kom Krisse till jobbet och så satt jag där ensam och såg på The Big Bang Theory när de for. Hade nästan inga kunder och gjorde inget intressant. Datorn strulade sen så jag läste lite av min nya fave-tidning: Company. Så snygg layout och bra grejer, jag rekommenderar den varmt! Nu ska jag snart slänga på min läderrock och åka iväg till Helena för lite torsdagshäng. Fast först ska jag äta min pasta, kolla på Rhodos festbilder och sakna allt med lite Medina-Där Palmerna Bor i bakgrunden. Snyft.

follow your heart

Visar en bättre bild sen ;)

torsdag - back to work

Finland är världen tråkigaste och gråaste land. På riktigt. Jag har knappt sett solen sen jag kom hem för fyra dagar sen. Dessutom var det igår, tråkigt.
Efter filmen (som var helt super förresten!) blev min dag inte precis som planerat. Jag träffade inte Lotta alls, gick omkring i stan med tjejerna lite istället, åkte hem en sväng och så var det middag hos momi och mofa som gällde. Två av mina franska kusiner är i Finland så vi åt med dem. Alltid roligt att se dem, det blir så sällan. Momi hade lagat supergod mat som alltid och jag fick en chans att umgås lite med lillebrorsan som har varit borta hela veckan.
Jag mötte upp Ems, Assi och Ulli i stan senare på kvällen och vi gick till Amarillo för några billiga drinkar och efter det till Kaivon för att dansa. Tack gud för att vi bestämde oss för att åka till Rhodos i slutet av sommaren för efter det är Finlands nattliv sämre och tråkigare än nånsin förr. Så kvällen blev inte lyckad precis, vi dansade lite och så fick vi skjuts hem vid tvåtiden. Nåja, det blir kanske ett nytt försök på veckoslutet igen, annars struntar jag sen i att festa för några månader och satsar på skolan för en gångs skull. Är nästan lite glad att skolan börjar faktiskt..

The Dark Knight Rises

Rhodes gänget ska på spontanbio nu. Vi ska kolla den nya batmanfilmen som jag har haft lust att se länge ren. Vår första tanke var att se den idag på morgonen ren, men Assi hade annat så vi går nu istället. Emma, Ulli och jag sku till stan tidigt idag för att bara gå omkring men vi är alla så långsamma att vi inte riktigt har hunnit med nåt. Riktigt flummigt inlägg nu, kan inte koncentrera mig i bussen. Efter filmen ska jag träffa Lotta så jag hör av mig så fort jag är hemma. Om Emma har min kamera med sig kan jag lägga in lite bilder från idag också. Men nu ska jag prata med Ulli lite, laters!

matkoma

Spricker snart. Seriöst. Ibland är jag så dum när det gäller mat. Som idag, jag har inte hunnit äta typ alls före jag kom till Emma och delade en pizza med Ullis, sen åt jag lite middag hos Emma och så ännu middag här hemma när jag kom hem. Nu mår jag lite illa av all mat men jag botar illamåendet med att ligga i sängen, lyssna på musik och efter att ha bloggat klart ska jag kolla på 90210 igen. Är lite beroende.
Idag gjorde jag ganska långt vad jag hade tänkt mig. Åkte en sväng till jobbet, var med på jakt efter en ny skolväska åt syrran med henne och mamma, åkte och tränade och var hos Emma. Min träning blev bara inte som jag hade tänkt mig. Jag tränade benen i kanske fem minuter, tröttnade på det och sku just hitta på nåt roligt att träna när jag sprang på Linda som jag inte sett mer än några gånger denhär sommaren. Vi hade då en hel del att prata om så där tog träningen slut för min del. Ska försöka pånytt på torsdag före jobbet. Känner verkligen för att börja yoga igen, det får mig att må så bra.
Kan inte fatta den resan alltså. Den har fått mig att bli så jäkla glad, ända in i mig liksom.. Vill bara skratta och le hela tiden för jag är så glad.

tillbaka till vardagen

Trodde det sku vara konstigt att vara hemma och göra allt vanligt men jag är ännu på semestermode, är glad helatiden, dansar omkring i mitt rum och tar det bara lugnt. Har massor energi så jag ska kolla lite grejer här hemma och så drar jag iväg till jobbet en sväng, sen ska jag träna och efter det ska jag träffa Emma som jag konstigt nog ren saknar. Känns som att jag inte har pratat med henne på evigheter fast det var senast idag på morgonen vi pratade.. Är beroende av henne haha.
Igår var det min första hela dag här hemma och jag gjorde inte hemskt mycket. Var lite spontan vilket var roligt. Satt på min säng till klockan halv sju, Helena kom hit klockan sex och så åkte vi till McD en sväng före vi körde efter fyra glada tjejer, körde till stan och åt middag på en mysig tapasrestaurang. Hela min kväll gick åt att hänga med tjejerna och när jag kom hem var jag så trött att jag bara hoppade i säng och såg lite 90210 före jag somnade. Skönt. Nu ska jag klä på mig och åka iväg, hörs senare!

borta bra men hemma bäst?

Rhodes 2012-the story.
Söndag 29.7: Vi kom fram ganska sent, checkade in på hotellet, packade upp väskorna, hoppade i våra minsta sommarklänningar (det var så sjukt hett ute!) och gick till en restaurang och åt middag. Efteråt drack vi drinkar på ett superfint ställe. Vi var så trötta så vi gick till hotellet bara och försökte sova men Assi och jag hade problem med vår A/C så vi sov inte alls den första natten för det var typ minusgrader i vårt rum.
Måndag 30.7: Lämnade telefonerna och klockorna i rummet och glömde tiden och datumet helt så ni får ursäkta att jag inte kanske vet riktigt vad vi gjort vilken dag för alla dagar har blivit en enda soppa. På måndag var vi i alla fall på stranden hela dagen. Vi köpte citroner och försökte bleka håret, flöt omkring på madrasser ute på havet och hittade en av våra stammisrestauranger. Oceanfront heter den och man har utsikt över havet och får supergod mat där. Personalen är socially awkward och det går snygga killar utan skjorta förbi utanför vilket ju alltid är roligt. På kvällen drog tre fjärdedelar av oss ut i nattlivet (Emma hade feber och måste bli på hotellet) och bekantade oss med vad som sku bli vår kommande vecka. Gratis drinkar, shots och bra musik på alla olika barer på bargatan. Det hände inte mycket speciellt den kvällen, annat än att vi blev indragna till en av de få barerna där som inte är skandinavisk. En av inkastarna på den baren fixade så vi aldrig gick dit igen heller. Han tyckte visst det är okej att slå tjejer så han slog mig. En kul kille det.
Tisdag 31.7: Mådde som förtjänat på morgonen så vi bestämde oss för att kolla in hotellets pool istället för att gå till stranden. Poolen var ganska stor och det fanns skitsköna soffor man kunde ligga på så vi stannade där hela dagen och njöt av solen och värmen. På eftermiddagen gick vi först och åt på vårt andra stammis-ställe, en liten italiensk restaurang med världens snällaste servitris. Sen gick vi en sväng till Bershka och Pull & Bear för lite shopping. Jag köpte bara ett bälte och ett par shorts för jag hade inte riktigt lust att shoppa konstigt nog. På kvällen gick vi ut igen, hela gänget denhär gången, och drack och dansade bort natten. Vi sku egentligen gå på en fest på Grabbarna Grus i början av kvällen, men eftersom vi fastnade lite här och där påväg dit missade vi festen. Vi var faktiskt inte där så mycket alls under resan, GG kändes inte så lockande. Mest hängde vi på Pepe's Bodega, Tokyo, Toxic och Alexander Bar. Alltså det var ställena vi var på där vi gjorde annat än drack våra gratis shots och gick vidare, haha.
Onsdag 1.8: Hängde vid poolen, åt lunch nära hotellet och mådde dåligt hela dagen. Haha vi var sjukt oaktiva hela dagen och gjorde verkligen inget intressant. På kvällen mådde vi ännu så dåligt att vi skippade all alkohol, klädde oss fint och gick ut och åt på Oceanfront. Så chillade vi på hotellet resten av kvällen, spelade kort och somnade vid ett tiden ren. Det var en skön dag och jag tror vi alla behövde den för vi var så trötta efter att inte ha sovit en enda natt efter att ha kommit till Rhodos.
Torsdag 2.8: Vi var på stranden hela dagen, gick omkring i stan på eftermiddagen på jakt efter en ATM. Vi åt på nåt av våra stammis-ställen, minns inte vilket, och så fixade vi oss och taggade i hotellet. Vi var ovanligt nog på bargatan ren lite över 21 för vi sku vara med på barrundan (Pub Crawl) och den började då. Först gick vi till Dream, fick toppar med Pub Crawl tryck, fick gratis shots och drinkar så det räckte och blev över. Det fanns killar överallt som gick omkring med vattenpistoler med sprit i så man fick dricka så också. Efter Dream var det till Alexander Bar tror jag. Där hade vi hängt mycket så vi kände till det och dansade där i nån timme. Hela Pub Crawl gänget gick sen till Big Brother bar och dansade lite till. Vi fick shots på varje ställe vi kom till och ofta tröttnade vi på stället och drog vidare själva för att sen fortsätta men barrundan-gänget igen. Efter BB var det Grabbarna Grus som gällde och så Toxic efter det. Barrundan tog väl slut runt 1 och så dansade vi hela natten lång som vanligt. Träffade på några grannar från hotellet och hängde med dem lite, sköna typer.
Fredag 3.8: Vi gjorde mindre än nånsin förr, alltså sov vid poolen och åt middag på vår italienska restaurang. Inget annat. Emma och Assi gick en sväng till några butiker men Ulli och jag mådde så dåligt att vi bara gick tillbaka till hotellet efter middagen. Softade i skuggan vid poolen några timmar och gick upp och fixade oss när Ems och Ass kom tillbaka. Vi grundade lite på hotellet med grannarna före vi åkte och kollade in en nattklubb utanför stan. Den heter Paradiso och våra snälla grannar betalade taxi, 200€ inträde (8 pers), shots och drinkar hela kvällen och pizza som nattmat åt oss. Vi hängde med dem största delen av kvällen alltså och då inte bara på nattklubben. Vi tröttnade rätt snabbt på den och åkte till bargatan för pizza och riktig fest. Det blev en lång natt som slutade med att Assi och jag (som somnat runt halv sju) blev störda hela morgonen av att människor sprang in och ut ur vårt hotellrum som hade fel på låset på dörren. Ett roligt minne nu såhär efteråt men jäklar så konstigt just då när alla bara duschade i vårt badrum och pratade med oss fast vi sov, haha.
Lördag 4.8: Vi sov till elva tror jag, mådde dåligt och gick till stranden sista dagen till ära. Där hängde vi i några timmar tills vi tröttnade helt på att bara ligga stilla. Så vi gick till hotellet sen, bytte bikinin till shorts och gick strandvägen till gamla stan. Ulli mådde dåligt och stannade hemma några timmar för att sen möta upp oss nära gamla stan. Vi gick en sväng där och kollade in alla turistbutiker (som faktiskt var ganska lockande), köpte shot glas och så satte vi oss ner och vilade för vi var så sjukt trötta. Vi tog taxi tillbaka till hotellet för jag hade ingen energi kvar att röra på mig. På hotellet somnade vi alla bredvid varandra på samma säng med tvn på och när vi vaknade bestämde vi oss för att gå äta på vårt italienska ställe en sista gång. Efter middagen gick vi iväg till bargatan för vårt sista event och vår sista kväll. Det sku vara "full moon party", ni vet såna man har i Thailand, men det var bara en flopp. Det fanns inget annat än gratis drinkar hela kvällen (inte ens så många människor) så vi drog ett smart drag och gick till våra vanliga ställen på bargatan och gick tillbaka till event stället bara för påfyllning. Kvällen slutade med att vi som de flesta andra kvällarna sprang från bar till bar och dansade mest på Tokyo hela natten. DJn där var bara så sjukt skön, han lämnade sitt DJ bord för att dansa med oss och så visste han vilka sånger vi ville höra och lade på dem. Vilken kille.
Bargatan daytime.. Så annorlunda än på natten, haha. Men på bilden syns våra favoriter Tokyo, Alexander, Toxic och bredvid det ligger Pepe's.
Söndag 5.8: Sorgligaste dagen i mitt liv. Vi packade på morgonen, låg på taket och solade, gick ut en sväng, åt på Oceanfront en sista gång, hängde i hotell-lobbyn och var lite spontana (berättar sen ;)). Halv fem åkte vi till flygfältet och så flög vi hem. Hemskt att åka hem och lämna allt det roliga bakom sig men det var en så bra resa att alla minnen nästan gör att jag inte stör mig på att vara hemma. Nästa år tar vi resan pånytt men före det blir det nog att åka på resa med mina jävla pinsamma och efterblivna tjejer igen, kanske till Sverige en sväng?

jag ♥ min säng

Alltså wow. Vilken resa. Helt sjuk, haha.
Ligger på min säng hemma, kollar på bilder från resan, lyssnar på musik och njuter av att ha en så mjuk säng och att inte vara helt klibbig av after sun. Känslan när jag kom hem igår och duschade så jag påriktigt blev ren för första gången på en vecka och sjönk ner i min säng var obeskrivbart bra. Känslan när jag vaknade idag på morgonen med huvudet fyllt av glada minnen från en av de överlägset bästa veckorna i mitt liv var ännu bättre. Det var en vecka att minnas (och inte minnas) och vi har gjort så sjukt mycket roligt. Haft så roligt. Kommer att lägga in bilder lite då och då och det kommer ett bildinlägg snart, lovar! Men först kan jag berätta lite kort vad vi har hållit på med. Lämnar en hel del av resan till fantasin för vi hade en överenskommelse: What happens in Rhodes, stays in Rhodes. Så ni får själv gissa vad vi hållit på med annat än det jag skriver här, haha.
Jag mår ganska bra i alla fall, bortsett från att jag är trött och att jag har ont i halsen. Idag ska jag träffa Helena och på kvällen ska jag säkert bara vara hemma eller nåt liknande.

Softish

Sitter atm på en av våra stammis restauranger här på Rhodos. Vi har legat på stranden idag och nu åt vi lunch (drack milkshake). Vi har inte gjort mycket hittils, vad vi gjort kan räknas upp på fem fingrar: simma, sola, festa, äta och shotta. Har varit en skitbra resa hittils och vi har ännu två events, nästan fyra dagar och en flygresa kvar före vi är hemma. Vill inte alls åka hem men det är väl bäst att sluta medan det är bra. Nu ska vi betala och gå kolla in gamla stan. Skickar lite sol och värme åt er, haha. 

RSS 2.0